Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Beloven dat de ladder op tijd geleverd zou worden aangezien er werkzaamheden verricht moesten worden waarbij deze nodig was. Zou geen probleem zijn. Na een... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super service, super schnelle lieferung und Bomben Qualität! Hab mir die 170 L Schubkarre mit 2 rädern gekauft und hat mir beim Gießen meiner Bodenplatte den Arshc und Rücken gerettet😀 leider kann... もっと見る
ネガティブなレビューの 5%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
De ladder is uitstekend.
Stipte levering - prima kwaliteit
Stipte levering, montage gelukt maar niet eenvoudig. Gelukkig YouTube filmpje dat toch iets anders/gemakkelijker was dan de handleiding.
Prima tool set
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede kwaliteit trap.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Zou geen probleem zijn.
Na een paar dagen bericht dat hij een week later pas bezorgd kon worden.
Telefonisch bijna niet te bereiken, en op mail wordt niet of te laat gereageerd.
Wel drie algemene mails ontvangen of ik een beoordeling wilde geven.
Nou bij deze!!! Nooit meer Aldorr!
Goede en overzichtelijke webshop
Goede en overzichtelijke webshop, snelle levering en goede service.
Verkoop en Aftersales
Telescoop-ladder snel geleverd Helaas was de stabilisator balk beschadigd Via de mail contact gehad met klantenservice Binnen 10 minuten antwoord dat er een nieuwe stabilisator balk opgestuurd wordt En excuus voor het ongemak Verkopen is 1 maar aftersales is een ander verhaal en die is bij Aldorr TOP Aldorr bedankt voor het zeer snelle handelen
Duidelijk overzicht in keuzes
Duidelijk overzicht in keuzes, scherpe prijzen en eenvoudig een bestelling te plaatsen.
De kwaliteit van de ladder is ook geheel naar tevredenheid.
Top 4x6 multiladder
Top 4x6 multiladder. Super degelijk en stabiel. Veelzijdig door zijn flexibele inzet en compacte opberg formaat. Degelijke kwaliteit gaat wel gepaard met iets meer gewicht, maar op vlakke grond kun je hem rijden.
Bezorging wel ok via Dynalogic.
Prima product tegen goede prijs
Prima product tegen goede prijs. Transport wielen moesten nog zelf gemonteerd worden maar dit was ook goed te doen.
Super goede service!
Ik had een telescoopladder gekocht die helaas kapot binnen kwam. Aantal keer geprobeerd te bellen. Die middag (vrijdag 16:30) werd ik terug gebeld. Een hele vriendelijke medewerker heeft meteen een nieuwe order gemaakt, terwijl ik de retour pas een uur daarvoor wegbracht, en ze die dus nog niet binnen kregen. Op vertrouwen dus.
Zaterdagochtend om 10:00 werd de nieuwe al geleverd! Nieuwe ladder is perfect. Mega stevig, alles voelt degelijk aan en bovenaan sta je echt stabiel. Hulde aan Aldorr voor zowel het product als de service!
Correcte levering en product is excact…
Correcte levering en product is excact zoals beschreven.
Efficient and high quality product
Volgens mij is de klantenservice hier…
Volgens mij is de klantenservice hier nog met carnaval...
Deze week een proef order gedaan gezien we wellicht deze ladders voor ons bedrijf willen aanschaffen, laat maar zitten.. telefonisch neemt er nooit iemand op en bij navragen per contact formulier blijkt er geen voorraad te zijn. Wel een alternatief aangeboden maar als je daar vragen over hebt, blijft een antwoord ook uit..
Voor 23:00 besteld volgende dag verzonden... ik weet nog steeds niet wat en wanneer er iets verzonden wordt.. klantenservice en communicatie dikke bult dus! Kwaliteit kan ik niks over zeggen, net als hun schijnbaar..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。