Alensa heeft ons uitstekend geholpen. We hadden andere lenzen besteld dan de gewoonlijke die wij altijd hadden. De nieuwe lenzen bevielen niet zo goed als de oude lenzen en wij kregen het aankoopbedra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In oktober lenzen besteld, echter niet meer kunnen dragen door traject ooglaseren. Alensa bood de optie deze te retourneren en het aankoopbedrag terug te ontvangen, zolang de doosjes nog intact waren.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alensa is een uitstekend bedrijf. Klantvriendelijk en als een artikel op voorraad is verloopt alles snel. De website is duidelijk en de bestelling is via track & trace te volgen. Telefonisch is Alens... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wat een bijzondere manier van werken bij Alensa.
Ik heb vorige maand lenzen besteld voor 15,84 per doosje van 30. Nu een maand later kosten exact dezelfde lenzen mij 23,89. Een bizar prijsverschil.
Na contact met de klantenservice wordt aangegeven dat men met dynamische prijzen werkt. Ik zou mogelijk toen via google deze prijs hebben gevonden. De tip was om dit weer te doen.
Ik vind het dubieus vind dat iedere klant andere prijzen betaald.
Afhankelijk waar men vandaan komt (emailpromotie, google of andere prijsvergelijkers).
Ik kan gewoon niet begrijpen dat je een terugkerende klant dit aanbod doet.
Zoek maar even via google, dan krijg je misschien een betere prijs.... ff serieus?

Alensa.nl ããã®åç
Smooth delivery. Everything is great.
Ordering from them from years and never an issue

Alensa.nl ããã®åç
Alensa begrijpt het verschil tussen een oogrecept en een montagehoogte niet. Een technisch onbruikbare bril geleverd gekregen. Ze weigeren garantie op basis van een datum-regeltje, terwijl de fout in hun eigen productieproces zit. Na meerdere mails nog steeds geen oplossing, alleen maar vertragingstactieken. Bespaar je de hoofdpijn en het geld.

Alensa.nl ããã®åç
hele snelle verzending, en toplenzen! Netjes en strak verpakt.

Alensa.nl ããã®åç
Simpelweg de goedkoopste als het gaat om lenzen en vloeistoffen. In de 10+ jaren dat ik hier koop ook nog nooit gehad dat iets niet op voorraad was. Nog nooit customer service nodig gehad omdat alles simpelweg op tijd geleverd werd.

Alensa.nl ããã®åç
Snelle adequate levering. Goedkoper dan bij de oogspecialist

Alensa.nl ããã®åç
Prima snelle levering alleen helaas 1 lens al direct een beschadiging waardoor ik deze moest vervangen

Alensa.nl ããã®åç
Verkeerd besteld en netjes te woord gestaan en opgelost.

Alensa.nl ããã®åç
Snel persoonlijk contact super snelle levering en nette concurrerende prijzen! Veel keus.

Alensa.nl ããã®åç
Snelle levering, goede lenzen. Bestel al jaren hier! En de prijs is goed!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã