alensa.se レビュー 1,896

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det kom en trasig ask för inser dem betalade direkt pengarna ,sen dem har bra snabb leveranstid. Bara deras färgade linser har inte bra styrka man måste använda glasögon på linser det är så synd .

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans av bågar till mycket bra pris. Samma båge till en tredjedel av priset hos stora optikerkedjan. Nu var det med lite extra nedsatt pris men även normalpriset var ca 40% lägre. Beställde p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Brukar vara snabb leverans Men inte denna gång, då jag tyvärr valde UPS. UPS chaufför, levererade inte mina linser Utan tog närmast 1 vecka att få loss dom från UPS ALENSA hjälpte mig då att få... もっと見る

5つ星のうち5の評価

SNABBT! Korrekt! Beställde måndagskväll med snabbaste leverans. Bekräftelse av ordern tisdagen. Besked om leveransen skeppad tisdagen. Val av avhämtningsplats istället för hemleverans. Onsdagen lever... もっと見る

企業情報

1. コンタクト レンズ提供業者
  2. 眼鏡卸業者
  3. サングラス店

alensa.se について

当該企業による記述

Gratis Leverans för Order över 630 kr
Leveransen är gratis för alla beställningar över 630 kr och börjar på bara 29 kr för andra beställningar. Spårningsnummer medföljer alla beställningar, och de flesta levereras på mindre än 3 arbetsdagar.

Gratis Gåvor för Order över 900 kr
Välj en spännande gåva när du handlar för över 900 kr. Gåvorna ändras ofta, så håll utkik.

Snabb Avsändning
Vi hanterar över 200 000 order varje månad, och vi är stolta över att kunna expediera nästan 98% av dessa order samma dag.

Alltid Låga Priser
Vi är fast beslutna att erbjuda dig det lägsta konkurrenskraftiga priset på marknaden, och om du hittar ett bättre erbjudande matchar vi det.

Nr 1 Bland Europeiska Kontaktlinsleverantörer
Vi är stolta över att ha det största lagret av kontaktlinser och tillbehör i Europa, vilket gör att vi kan hålla låga priser och perfekt service tack vare den omedelbara avsändningen.

Bågar av Hög Kvalitet
Vi har endast originalprodukter från alla de stora tillverkarna. Vår onlinebutik erbjuder mer än 19 000 modeller av glasögon och solglasögon från mer än 80 varumärken, inklusive Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger och Prada. Vi har alla bågar i lager och redo för omedelbar leverans.

TOP-Kvalitet på Glasögonlinser
Vi skräddarsyr alla glasögonlinser för dig i Europa. För att göra det arbetar vi med världsledande glastillverkare som Zeiss, Adrial eller Essilor. Våra läkare håller högsta standard när det gäller tillverkning och montering av receptbelagda glasögon.

Alensa.se
Den kunskap och erfarenhet vi har samlat på oss under 20 år på marknaden har hjälpt oss att utveckla en omfattande produktkatalog, ett dedikerat kundserviceteam och miljontals nöjda kunder.

4.6

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

2026年5月3日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension.

Snabb leverans!🙂

Snabb leverans och lätt att hämta i Budbee-boxen!
Bra datum på produkten!
👍🙂

2026年5月3日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension. :)

5つ星のうち5の評価

Det kom en trasig ask för inser dem…

2026年4月29日

alensa.se からの回答

Tack för din recension. :)

Nöjd 👌

Nöjd 👌
Snabba och enkla
Mycket bra 👍

2026年4月30日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension. :)

Linser

Jag är nöjd med både priset, kvaliten och den snabba leveransen. Här ska jag beställa igen.

2026年4月20日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans , bra utbud och priser.

2026年4月23日

alensa.se からの回答

Tack för din recension! :)

Snabbt och smidigt

Snabb och smidig beställning av linser. Bra pris och möjlighet att betala med Klarna.
Extra roligt med en liten gåva vid beställning över en summa.
Jätte nöjd!

2026年4月21日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension! :)

5つ星のうち1の評価

Beställde linser

Beställde linser, fick inget email med orderbekräftelse. Provade att logga in med mitt mail, gick inte. Beställde nytt lösenord, fick inte. Ringde kundtjänst som sa att de inte har svensk kundtjänst eller personal i Sverige, de sitter i Polen. De kunde inte hitta mitt order. Jag skulle maila dem med order från klarna, så skulle de återkomma till mig, inget hände och jag fick inget mail. Ringde igen, hon sa först att hon inte hittar mitt mail, jag blev jätteförbannat, efter ett tag hittade hon mitt mail. Till slut fick jag mina pengar tillbaka då jag hade klarna. Men oseriös företag som håller på såhär. Kommer aldrig att beställa från dem igen.

2026年3月23日
自発的なレビュー

alensa.se からの回答

Vi är verkligen ledsna över din dåliga upplevelse.
Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att kunna hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som möjligt när problem uppstår, och vi är uppriktigt ledsna över att din upplevelse inte har varit sådan.

Alensa är ett tjeckiskt företag och tyvärr har vi för närvarande ingen svenskspråkig telefonsupport.

Vi hoppas att vi får en ny chans i framtiden och att vi kan återvinna ditt förtroende.

Med vänliga hälsningar
Alensa kundtjänst

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, bra kvalité och gott bemötande!

2026年4月17日

alensa.se からの回答

Tack för din recension! :)

Bra priser

Bra priser, snabb leverans!

2026年4月16日

alensa.se からの回答

Tack so mycket för din recension!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。