䌁業情報

1. 私立病院
  2. 病院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Aleris Helse er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og rÞntgentjenester.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Anbefales absolutt ikke.

Anbefales ikke! Av gastroleger er det kun Petr Ricanek og Ranjeet Singh Dhatt som er tilgjengelige, selv om nettsiden nevner flere. Kompetansen deres på IBS og fordÞyelsesproblemer ser ut til å vÊre svÊrt begrenset. Ricanek oppleves som tidvis arrogant, og jeg fikk null hjelp til lindring hos noen av legene.

Holdningen er at man bare må 'leve med det for alltid', en beskjed jeg fikk direkte av Ricanek. Dette ignorerer at det finnes masse pågående forskning på feltet og en rekke medisiner som kan dempe symptomene. At jeg ikke fikk tilbud om noe som helst symptom-lindrende er uhÞrt og veldig merkelig.

En analogi: Hvis du gikk til legen med ryggsmerter, ville man ikke bare kalt det 'irritabel rygg' og avsluttet saken der. Man ville lett etter årsaker som prolaps eller brudd. Hos Aleris stopper utredningen der den burde startet. IBS er en vag samlebetegnelse. Her gjÞres det ingenting for å finne ut av rotårsaken. Resepsjonistene er heller ikke veldig hyggelige. Totalopplevelsen er dessverre svÊrt dårlig.

2026幎1月15日
5぀星のうち4の評䟡

Brukte chat tjenesten

Brukte chat tjenesten. Selve tjenesten var bra og effektiv, men veldig upraktisk etterpå siden chat blir avsluttet - og når man ikke får de papirene man er lovet, og til riktig bruker (mor ikke datter). Det finnes ikke mulighet for å gjenåpne dialog med legen eller sende inn en beskjed skriftlig, da må man ringe et sentralbord som må videreformidle beskjeder, uten at man får noen tilbakemelding.

2024幎7月25日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥rlig erfaring med revmatolog

Var hos Aleris StrÞmmen hos en revmatolog (mannlig). Tror han het Ragnar Gunnarsson.

Hele konsultasjonen handlet om han og hans samtaler med seg selv.

Han stilte ekstremt få spÞrsmål og avbrÞt meg når jeg svarte etter få sekunder. Dette fÞrte også ofte til at han misforsto svaret mitt, men så kunne jeg ikke rette opp i misforståelsen heller fordi han snakket i ett sett og det var umulig å avbryte ham. Jeg slet virkelig sterkt med å få inn et eneste ord inn i samtalen siden han snakket kontinuerlig om andre ting enn meg og ekstremt raskt. Jeg fikk ikke tatt opp det meste av historikken min eller symptomene mine pga det.

Han virket til å allerede ha bestemt seg om hans tolkning av meg fÞr jeg gikk inn på kontoret.

Skrev i tillegg i notatet at han hadde spurt og sjekket for ting som han ikke hadde spurt eller sjekket for.

Sa til slutt at testene han hadde gjort for å teste ut denne tolkningen han hadde bestemt seg om fra fÞr var positive, når jeg egentlig i virkeligheten hadde avkreftet dem totalt hver eneste en.

Ikke bare har han bestemt seg fra fÞr om hva du sliter med, men han oppdikter også bevis på at det stemmer. Han retter seg ikke til reelle data fra virkeligheten som tyder på det motsatte av det han tenkte, men retter og endrer istedenfor på resultatene/dataene. Han lever ikke i virkeligheten.

Han er sikkert kunnskapsrik pga utdannelsen sin, men man kan likevel ikke bli en flink lege eller vitenskapsmann (i en vitenskap hvor studieobjektet ikke er en selv) dersom man ikke har evne til å lytte eller se noe utover ens egne forutantakelser. Da bÞr han heller skifte karriere og begynne med å skrive selvbiografier istedenfor.

Utover det så er han ikke frekk eller noe slikt. Passer kanskje litt bedre for noen som ligner mer på han, altså som snakker veldig mye og ikke synes det er slitsomt å måtte avbryte han og snakke over ham.

Jeg tror nok at han Þnsker å hjelpe.

Jeg synes generelt at Aleris som bedrift gjÞr for lite for å passe på at kundene får en god opplevelse hos dem og at legene som jobber for dem oppfÞrer seg på en god og pasientrettet måte.

Det er for eksempel ingen mulighet for å gi anonyme tilbakemeldinger etter timene, ei heller ikke anonyme tilbakemeldinger. Man kan kun gi tilbakemelding på telefonsamtale med sekretÊr, hvilket ikke akkurat er det viktigste for de fleste som Þnsker helsehjelp.

Selv offentlige sykehus ber om tilbakemelding etter timene mtp forbedring av kvaliteten på tjenesten.

Dette medfÞrer at det ikke er noe konkuranse blant legene de ansetter eller press på dem for å bli flinkere. De kan egentlig jobbe hvordan de vil og de vil aldri bli sparket likevel.

Når Aleris krever så mye penger for tjenestene sine som de gjÞr så synes jeg iallefall at de burde gjÞre sitt for å sÞrge for at kundene har en god opplevelse av kvaliteten på tjenesten, men det gjÞr de virkelig ingenting for å sÞrge for.

Her jobber pasienten for legen og ikke motsatt.

2024幎5月1日
5぀星のうち5の評䟡

KjempefornÞyd med Aleris i Bergen

KjempefornÞyd med Aleris i Bergen sentrum og da spesielt dr Margareta Hagala. Hun er faglig meget dyktig, ivaretar deg på best tenkelig måte og ser deg både som menneske og som pasient. Jeg anbefaler dr Hagala ved Aleris på det sterkeste, hun har kompetanse på det meste og er den beste legen jeg noensinne har vÊrt hos.

2024幎5月21日
5぀星のうち2の評䟡

PÃ¥ Aleris Majorstuen kan de ikke noe

På Aleris Majorstuen kan de ikke noe forståelse om hva betyr pent. Ganske lite om symmetri også. Kirurgen Andreas Svee ikke kan sy, operasjonsstedet blei åpnet i to punkter men nei lege ikke svarte på sms, kanskje på ferie? Jeg kan sy bedre på klÊrne vel enn kirurgen på denne klinikken. fÞrste oppmÞte kun mulig om 3 måneder....

2023幎7月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ