レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er ALDRIG gået utilfreds fra Aletas. Meget professionel udfÞrelse af alle former for behandlinger. HÞjt fagligt niveau og super behagelig stemning undervejs - selvom jeg siger AAAV!

䌁業が回答したした

Fantastisk arbejde. Jeg har ca. hver 6. uge fÃ¥et voksbehandling med Lycon - resultatet bÊrer prÊg af godt arbejde, erfaring og omhyggelighed. Har aldrig gÃ¥et derfra med en dÃ¥rlig oplevelse eller util... もっず芋る

䌁業が回答したした

Altid dejlig og rolig atmosfÊre. Er kommet hos Aletas siden hun startede egen klinik - og endda fÞr det. Meget professionelt arbejde - og man kan altid få en tid. Kan varmt anbefale Aletas.

䌁業が回答したした

Den mest effektive behandling af en dum lÊnd jeg har fået var hos Aletas. Hyggelige lokalert så roen i kroppen kommer når hun kyndigt går i gang. Kan kun anfales med

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hyggelig lille klinik i Silkeborg centrum, med skÞnne produkter og behandlinger. Stor ekspertise, tidligere spachef på Hotel Vejleford

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

TOP behandling hos Aletas

Jeg er ALDRIG gået utilfreds fra Aletas.

2024幎9月30日

KÊre Lene
Tusinde tak for din fine anmeldelse, jeg er taknemmelig og glad, ydmyg og forsÞger mit ypperste i alt hvad jeg foretager mig på klinikken. Ses igen
Aleta 🙏🏻

Altid en fantastisk oplevelse.

Altid en fantastisk oplevelse.. Aleta er super dygtig, professionel og man er altid sikret den bedste behandling hos hende.. Kan kun give mine varmeste anbefalinger ❀❀❀

2022幎1月23日

Aletas からの回答

Tusinde tak Bettina, det er en kÊmpe glÊde for mig at se dig på klinikken igennem så mange år.
Mvh Aleta

LÊkre produkter og super sÞd service.

2019幎12月12日

KÊre Mirjam
Tak for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ det glÊder mig at du er lige sÃ¥ vild med produkterne som jeg selv er 😉👍 glÊder mig til at se dig igen
Aleta

SÞd og virkelig dygtig

SÞd og virkelig dygtig. Hun er god til at vejlede og man er altid i trygge hÊnder.
Kan kun anbefale Aleta👍🏻

2019幎7月13日

Aletas からの回答

Tusinde tak Anni, jeg er glad for de rosende ord og for at jeg har givet dig en god oplevelse 😘
Mvh Aleta

Dejlig massage i hyggelige omgivelser

Dejlig massage i hyggelige omgivelser. Meget behagelig og dygtig behandler. Kommer gerne igen :-)

2017幎11月22日

Aletas からの回答

Tak Anne, jeg vil glÊde mig til dit nÊste besÞg.💆
Nvh Aleta

Altid dejlig og rolig atmosfÊre

Kan varmt anbefale Aletas.

2017幎11月22日

Aletas からの回答

Tak Marianne, jeg glÊder mig til mange besÞg i fremtiden 😉

Uovertruffen professionalisme!

Uovertruffen professionalisme med tilhÞrende verdensklasse kundeservice.
Aleta er dygtig, veludannet og et helt igennem fantastisk menneske.

Aletas からの回答

Tusinde tak for de flotte ord. Jeg skal gÞre mit ypperste for fortsat at leve op til dem 🙌

Fantastiks massage

Fantastiks massage. Og udover at vÊre rigtig dygtig er Aleta altid sÞd og imÞdekommende. Kan klart anbefales.

Tak Tina for de rosende ord 🙌
mvh Aleta

Den mest effektive behandling af en dum

Den mest effektive behandling af en dum lÊnd jeg har fået var hos Aletas.
Hyggelige lokalert så roen i kroppen kommer når hun kyndigt går i gang.
Kan kun anfales med

Aletas からの回答

Tak Susanne for de dejlige ord, jeg er så glad for at kunne hjÊlpe og dejligt at du nyder at komme på klinikken.
Mvh Aleta

Kan kun anbefale en tur forbi Aleta’s

Kan kun anbefale en tur forbi Aleta’s hyggelige lokaler. Hun er effiktiv uanset hvor man har ondt. Man bliver budt velkommen med et smil. Det er den gave til en man holder af, at sende dem en tur ind til Aleta

Aletas からの回答

Tusinde tak for de dejlige ord, det varmer helt ind i det inderste.

Fantastisk massÞr❀

Fantastisk massÞr❀ Aleta er altid nÊrvÊrende og dygtigt til at tilgodese det behov man kommer med. Man fÞler sig forkÊlet pÃ¥ alle mÃ¥der🙏🏻

Aletas からの回答

Tusinde tak Ditte for din altid behagelige og skÞnne måde at vÊre på.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde. Jeg har ca. hver 6. uge fået voksbehandling med Lycon - resultatet bÊrer prÊg af godt arbejde, erfaring og omhyggelighed. Har aldrig gået derfra med en dårlig oplevelse eller utilfredstillende behandling. Resultatet har holdt lÊngere end ved andre behandlere, dette tror jeg skyldes at der bliver brugt tid og de rigtige produkter. Min hud forbliver pÊn til nÊste voksbehandling og jeg slår ikke ud - dette oplever jeg igen har noget med de korrekte produkter at gÞre og en omhyggelighed omkring rens og hygiejne mv.
Kan varmt anbefales. Jeg har hvert fald ikke én dårlig ting at sige, til trods for besÞg hver 6. uge de sidste 2 år.

Aletas からの回答

Tusinde tak for den dejlige anmeldelse. Jeg er super glad for at kunne tilbyde produkter af hÞjeste kvalitet og hygiejne og omhyggelighed er nÞgleord i en veludfÞrt behandling. Jeg glÊder mig til at byde dig velkommen i mange år fremover.
Mvh Aleta

Jeg kan kun give min bedste anbefaling

Jeg kan kun give min bedste anbefalinger til Aletas, hun er så dygtig. Det er altid en fornÞjelse at få en behandling hos hende.

Aletas からの回答

Tak Tina, jeg nyder dit besÞg herpå klinikken hver gang.
Mvh Aleta

Dejlig stemning og fantastisk ro

Dejlig stemning og fantastisk ro, super behandlinger :-) mine varmeste anbefalinger

Aletas からの回答

Tak Susanne, jeg er glad for at kunne give dig dejlige behandlinger i en hyggelig og uformel atmosfÊre.