Banner for Alexander Mazin

Alexander Mazin レビュヌ 219

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Fuld Booket og det er kun efter en mÃ¥ned i forlÞbet. Min kalender er allerede blevet rigtig godt fyldt op og det har gjort en stor forskel for mig. De... もっず芋る

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fuld Booket. Deres opstartspakke er meget struktureret og giver en klar retning, nÃ¥r man skal i gang med at opbygge sin forretning. Samtidig fÞler man s... もっず芋る

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet. Det er langt mere end et bureau – det er i virkeligheden en uddannelse i at drive og udvikle sin egen virksomhed. Gennem forlÞbet har... もっず芋る

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

219件のレビュヌ

Jeg har virkelig haft en god oplevelse

Jeg har virkelig haft en god oplevelse med Fuld Booket og det er kun efter en måned i forlÞbet. Min kalender er allerede blevet rigtig godt fyldt op og det har gjort en stor forskel for mig.

De er utrolig flinke og forstående, og deres svartid er super hurtig, hvis man Þnsker at få Êndret noget i sine annoncer eller har spÞrgsmål.

Det gÞr hele samarbejdet nemt og trygt. Kan klart anbefales! :)

2026幎4月2日

Det virker stadig!! 🥳💪🏌

En ekstra anmeldelse – fordi det stadig virker!!

Jeg skrev faktisk en anmeldelse af Fuldt Booket og Alexander Mazin for nogle år siden.
Denne her skriver jeg, fordi jeg synes det fortjener en opfÞlgning.

Jeg startede i forlÞbet tilbage i 2022 og så tog det fart. Noget af det mest imponerende er, at meget af det arbejde vi lavede dengang stadig driver min klinik i dag.

De annoncer og strukturer jeg byggede med Alexander og teamet genererer stadig nye klienter til min klinik og har vÊret en vigtig del af den vÊkst min klinik har haft siden.
Jeg har stadige aktive annoncer fra 2023 der leder de rigtige klienter ind i min klinik 🥳

Noget af det Fuldt Booket gÞr rigtig godt er, at det ikke bare handler om marketing.
Man lÊrer også at tÊnke sin klinik som en virksomhed.

For mig har de stÞrste vÊrdier vÊret:

• at skabe et stabilt flow af leads og nye klienter
• at opbygge stÊrke behandlingsforlÞb
• at lÊre at vÊrdisÊtte mine ydelser korrekt
• at få en langt bedre forståelse for drift og prioritering i en travl klinik

Det krÊver arbejde at implementere – men netop derfor holder resultaterne ogsÃ¥.

Som behandler lÊrer man meget om det faglige, men meget lidt om salg, positionering og klinikdrift.
Det er prÊcis den forståelse Mazin og Fuldt Booket giver.
Du bliver en klinikejer, meget mere end en dygtig behandler.

Derfor fÞles det også fair at skrive en ny anmeldelse nogle år senere:
De vÊrktÞjer jeg lÊrte dengang danner stadig fundamentet for min klinik i dag.

5 store stjerner herfra – igen.

2026幎3月14日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fuld Booket. Deres opstartspakke er meget struktureret og giver en klar retning, når man skal i gang med at opbygge sin forretning.

Samtidig fÞler man sig stÞttet hele vejen igennem processen, hvilket gÞr en stor forskel, når man står midt i mange nye ting.

Allerede inden for den fÞrste måned har jeg solgt to forlÞb, hvilket har givet mig både motivation og tro på, at det, jeg bygger op, faktisk virker.

Jeg kan derfor varmt anbefale Fuld Booket til andre, der Þnsker hjÊlp til at få struktur og fremdrift i deres forretning.

2026幎3月13日
自発的なレビュヌ

Professionel sparring og meget mere....

Konstruktiv sparring med Fuldt Booket teamet, samt adgang til deres professionelt gennemarbejdet og lÊrerige materiale.
Samarbejdet har på kort tid resulteret i, at jeg har en klinik, hvor bekymring er aflÞst af begejstring.
Der er skabt en rÞd tråd i klinikken, og jeg udvikler mig på det forretningsmÊssige.

KÊmpe tak til teamet og specielt Tanja for vÊrdifuld sparring og mange gode input.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Fuldt Booket.

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Jeg kan kun give mine varmeste

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til teamet.

Gennem forlÞbet har jeg fået en langt dybere forståelse for marketing og for, hvordan jeg selv kan skabe vÊkst i min forretning. Uden deres stÞtte og sparring var jeg ikke nået dertil, hvor jeg er i dag.

En sÊrlig tak til Mikkel og Elvah, som har vÊret helt fantastiske. De har haft en unik evne til at forstÃ¥ mig og har grebet mig – bÃ¥de i glÊde og i de mere sÃ¥rbare Þjeblikke.

Det fÞles nÊsten som at have fået en ekstra lille familie i sit erhvervsliv, og det er jeg dybt taknemmelig for.

2026幎3月12日

Dybt seriÞst markedsfÞring

Dybt seriÞst markedsfÞring. Jeg har prÞvet lidt af hver inden jeg nu fÃ¥r hjÊlp fra Fuldt booket. I markedsfÞrings branchen har jeg oplevet alt fra virkelig skrÊmmende dÃ¥rligt til Alexander Mazin som lever op til ALLE mine forventninger. Tusind tak for jer. I betyder uendeligt meget for min virksomhed 😀.

2026幎2月26日
自発的なレビュヌ

Får prÊcis den hjÊlp jeg har brug for

Efter min forretning i en Ã¥rrÊkke havde kÞrt pÃ¥ autopilot, var det tid til et boost – og det skulle gÃ¥ stÊrkt. Mit primÊre fokus var hurtigt at Þge omsÊtningen, sÃ¥ jeg valgte Team Fuldt Booket.

Resultaterne kom med det samme. Allerede efter én måned var klinikkens omsÊtning på det niveau, jeg ellers havde regnet med at nå over det meste af et år.

Team Fuldt Booket får mine varmeste anbefalinger, og samarbejdet fortsÊtter. Jeg er en meget tilfreds kunde.

2026幎2月22日
自発的なレビュヌ

Lad vÊre med at overvej, bare gÞr det!

Alle der Þnsker at vÊkste deres forretning burde investere i forlÞbet.
Selv hvis du starter fra 0 - ligesom jeg.
Jeg startede på forlÞbet inden at min klinik var klar til at modtage kunder og det har gjort at jeg fik den bedste start man kunne forestille sig.
De hjÊlper dig med at målsÊtte og vÊkste din forretning udover hvad du selv tÊnker er muligt.
Der er et dygtigt team bag Alex, som hjÊlper med alt du har brug for. Udover det, lÊrer du selv SÅ meget i processen. Jeg vil til hver en tid anbefale Alexander og hans dygtige team.

2026幎2月22日
自発的なレビュヌ

Det virker, når du går all in

Efter mange overvejelser sprang jeg ud i det med Team Fuldt Booket og oplevede hvad det vil sige at gÞre noget fuldt ud.

Og det er hvad Alex og Team forventer af dig, hvis du vil have det ud af dit forlÞb, som de lover.

Du kommer ikke sovende til succes og heller ikke på Fuldt Booket.

Jeg blev overbevist, fordi Alex viser menneskelighed og sårbarhed i sine opslag.
Det er ikke kun et salgstrick. Det er også en måde at vise, at man brÊnder for det man laver. Og det samme gÊlder Teamet.

Jeg har bandet og svovlet mere end 10 gange over mÊrkelige koder og tekniske it-ord jeg ikke fattede en brik af....men så er der kun én ting at gÞre og det er at spÞrge. Og blive ved til man forstår eller får hjÊlp til at lÞse problemet. Og problemer er der masser af, når man skal vÊre selvstÊndig. Lykken er at finde et hold, som man fÞler sig hjulpet af og med tiden også gerne vil blive ved med at vÊre en del af.

Jeg synes, at jeg har fået det jeg blev lovet og faktisk endnu mere end det.....

Kunsten er nu at finde en balance og ikke at tro, at man skal det hele på én gang. Det er der nemlig ingen der holder til i lÊngden.

Tak for Alex Mazin og Team. I har min varmeste anbefaling.

De bedste hilsner fra Stine
Kropsterapi Friheden
Hvidovre :-)

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Bedre forretning giver bedre behandlinger.

Som mange behandlere har stÞrstedelen af mit fokus vÊret at blive dygtigere til mit arbejde med klienter. Dette har derfor betydet at udvikling af mine evner på hvordan man driver en forretning ikke har vÊret lige så skarpe. Det er hvad du får hjÊlp til hos Fuldt Booket, her får du hjÊlp til at skabe den forretning vil leve af med ro i maven. Tanja har vÊret en kanon hjÊlp til at finde lÞsninger til konkrete problemer og samtidig hjÊlpe mig med at danne et overblik og prioritering. Det har jeg vÊret utrolig taknemmelig for!

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

Et forlÞb der skaber mÊrkbare resultater

Jeg anbefaler alle, der Þnsker mere liv i deres klinik, at kÞbe ind på forlÞbet. Jeg blev overvÊldet, og min skepsis forsvandt, fÞr jeg overhovedet var startet.

Alexander og hele hans team er sÞde, skarpe og forstående, og de er oprigtigt nysgerrige på, hvad jeg gerne vil med min klinik. Jeg har vÊret en del af Fuldt Booket-forlÞbet i knap to måneder, og jeg er nu fuldt booket en måned frem.

Jeg jubler, mens jeg prÞver at fÞlge med i de mange bookinger, der fortsat kommer ind pÃ¥ baggrund af de vÊrktÞjer, jeg har fÃ¥et – og jeg er endnu ikke engang igennem 20 % af materialet. TÊnk hvilket potentiale der ligger i de sidste 80 %.

Tak, Team Fuldt Booket.

2026幎1月23日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale fuld booket 😁

Jeg kan varmt anbefale fuld booket 😁.

Jeg har vÊret hos fuldt booket i 2 måneder , og ga en kanon start . Deres lÊre materiale er meget velformuleret & hjÊlpen er uundvÊrlig:) .
NÃ¥r man starter som selvstÊndig er man dygtig til at behandle men ikke og drive en klinik . Og det manglede jeg meget☺. Pga en enorme start med ja tak , kom jeg bagud med det jeg kalder skole Arbjede , sÃ¥ jeg mÃ¥tte lige stramme op & kom tilbage til skolen 🙌🏻😬. Q&A er virkelig en vigtig ting man skal sÊtte tid til i sin kalender for det lÞser ekstremt mange ting & lÊrerigt 🙌🏻. SÃ¥ kan jeg kun takke Tanja som er min mentor med lige bibbe ind nÃ¥r alt driller lidt eller man ikke nÃ¥r & fange de ting som er super vigtige 😌. Den rigtige hjÊlp er der du skal bare ha tillid til at tage springet :)

Og den skal du bare gribe når du for 100 gang kigger på om du skulle tilmelde dig fuldt booket :)

Mvh Edp

2026幎1月22日

⭐⭐⭐⭐⭐ StÊrke resultater

⭐⭐⭐⭐⭐ StÊrke resultater – og tilpasset min klinik begge gange

Jeg har vÊret medlem hos Fuldbooket af to omgange, og begge gange har de hjulpet mig enormt meget – selvom mine behov har vÊret helt forskellige. FÞrste gang var i 2022, hvor jeg havde brug for hjÊlp til at komme i gang igen efter corona. Anden gang var i oktober 2025, hvor jeg vendte tilbage som en veletableret klinik med stabil omsÊtning, men med behov for et mere stabilt og jÊvnt kundeflow Ã¥ret rundt samt en langsigtet strategi.

Inden jeg startede op igen i 2025, var jeg Êrligt talt lidt skeptisk. Jeg havde prÞvet andre virksomheder i mellemtiden, men oplevede ikke, at de lyttede nok eller kunne give mig den hjÊlp, jeg havde brug for. Jeg var også i tvivl om, om Fuldbooket primÊrt var for nye klinikker, og om det bare ville blive et kort boost med annoncer fremfor en plan, der holder på lang sigt. Men allerede fra den gratis konsultation blev jeg mÞdt af et professionelt team, som tog mine behov seriÞst og tilpassede deres koncept til prÊcis dér, hvor min klinik var.

Begge gange havde jeg tjent investeringen hjem indenfor de fÞrste 3 måneder. Jeg har fået hjÊlp til struktur, klare rutiner og en strategi, der skaber langt mere stabilitet i hverdagen. Min erfaring er, at hvis man fÞlger deres anbefalinger og lÊgger arbejdet i det, så får man de resultater man sÞger.

Jeg kan klart anbefale Fuldbooket og Alex Mazins team, hvis du vil tage din klinik til nÊste niveau – uanset om du er ny eller veletableret.

2026幎1月19日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu vÊret en del af Fuldt booket

Jeg har nu vÊret en del af Fuldt booket i en måned og jeg er totalt blÊst bagover. Det er et yderst professionelt foretagende og der er meget at lÊre. Annoncerne har kÞrt i 2 uger og jeg er fuldt booket 2 uger frem. De holder fuldstÊndig hvad de lover. Min skepsis er vÊk og jeg kan kun anbefale at investere i et forlÞb. Giver med glÊde mine 5 stjerner

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

Niveauet af de mennesker Mazin team er og har.

Jeg starter mit tredje år med Alexander Mazin og de professionelle mennesker han har i sin virksomhed.

Jeg har vÊret skeptisk, frustreret, irriteret, og uforstående!.

Men hvor jeg var uforstående overfor processer, i at skabe min virksomhed, blev jeg mÞdt med forståelse, tålmodighed og dialog

Når jeg var irriteret, og til tiden utålmodig, er der tålmodighed og lytten.

Når jeg var frustreret, var der rådgivning, tillid og stÞtte.

Det DU kÞber er ikke "bare" en tilfÊldig pakke eller Quick fix lÞsning.

Jeg kender ikke, og har heller ikke prÞvet andre end dette, men det, du vÊlger en 360 graders lÞsning af gennem afprÞvet produkt.
Du vÊlger til og ikke noget fra, så fra dag 1 af er der en plan for dig.

Alle gÞr et fantastisk godt arbejde, men hvis der én der skal have en kÊmpe stor ros, en person som for mig, gjort den stÞrst forskel
SÃ¥ er det Tanja Andersen,
Tusind tak for dig....... Og til dig.......... 🀩 🙏💛 Uden din viden, dit vÊrd og din tilgang som menneske var jeg ikke nÃ¥et her til.
Et dybt fÞlt og hjertevarmt mange, mange tak, selvom det er et fattigt ord er det virkeligt ment oprigtigt.

En ting er alle dem, der siger at de kan hjÊlpe Èn...

Noget andet er dem, der kan.

Og det er derfor du vÊlger Alexander Mazin

2025幎12月15日
自発的なレビュヌ

GÞr det selv - hjÊlp at hente

Jeg har lÊrt og stadigvÊk lÊrer meget igennem forlÞbet både fagligt og ikke mindst personligt.

Man har adgang til store mÊngder af undervisningsmateriale, og der skal afsÊttes en del tid, til "at tygge" sig igennem det. Man er selv ansvarlig for tempoet, men der er altid hjÊlp at hente, hvis man har brug for det.

2025幎12月1日

Det ER pengene vÊrd🀩

Jeg er for en måneds tid siden startet op med team fuldt booket, jeg blev anbefalet det af en god ven, som selv havde haft god gavn af forlÞbet.
I modsÊtning til rigtig mange af de reklamer man ser rundt om ift at skabe mere vÊkst, så er fuldt booket bygget op som en uddannelse i klinikdrift. Hvis man gÞr som beskrevet, så får man rigtig mange bookinger!

Jeg startede min klinik op 1. November, hvor jeg sÃ¥ smÃ¥t ogsÃ¥ startede min uddannelse her. I de fÞrste 2 uger havde jeg svÊrt ved at fÃ¥ kunder ind, men efter igangsÊttelsen her er jeg fuldstÊndig booket op fra uge 3 af klinikkens levetid og resten af Ã¥ret. Jeg har endda booket hjÊlp ind, for at tage toppen af henvendelser og for at kunne honorere alle efterspÞrgslerne☺

SÃ¥ man kan roligt sige at det er gÃ¥et ud over al forventning🀗 Derudover er der fokus pÃ¥ blivende kunder og ikke “kun” at fÃ¥ nye ind. AltsÃ¥ en langtidsholdbar forretning. Hvilket, selvsagt, er fantastisk!

Jeg kan ikke sige andet end, hvis du er i tvivl om forlÞbet er pengene vÊrd. SÃ¥ skal du ikke vÊre det! Slet ikke hvis du fÞlger de instruktioner du fÃ¥r, sÃ¥ fÃ¥r du en veldreven klinik☺ Alex og holdet er unikke, jeg tror ikke du fÃ¥r et bedre produkt et andet sted.

2025幎11月30日

Super samarbejde med Alex

Jeg har samarbejdet med Alex, Anders og deres team gennem de sidste seks måneder, og forlÞbet har vÊret yderst professionelt og konstruktivt. Deres stÞtte og ekspertise har vÊret afgÞrende for, at jeg nu har kunnet åbne min nye klinik. Jeg kan derfor give mine bedste anbefalinger.

2025幎3月14日
自発的なレビュヌ

NÊsten fuldt booket på ingen tid

Jeg er på rekord tid gået fra en meget åben kalender til at vÊre nÊsten fuldt booket måneden ud.
Det skal ikke vÊre nogen hemmelighed at jeg var skeptisk i starten og inden vi lavede et samarbejde men det er klart det bedste valg jeg lÊnge har truffet! Jeg glÊder mig til at se hvad fremtiden bringer vores samarbejde

2025幎11月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。