De ger ut felaktig information och varje gÃ¥ng man ringer fÃ¥r man olika besked beroende pÃ¥ vem man pratar med. Ingen verkar veta vad som faktiskt gÀller. NÀr man sedan följer deras vÀgledning och det b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hade ansökt om akassa och vÀntade pÃ¥ svar men fick aldrig nÃ¥got. SÃ¥g att det hade dragits pengar för flera mÃ¥nader samtidigt och nÀr jag ringde sÃ¥ fick jag ingen hjÀlp dÀr heller. Lite kul att det Àr... ãã£ãšèŠã
Varit medlem i snart 3 Ã¥r och haft sporadisk kontakt med de mellan jobb sÃ¥ att sÀga. SjÀlva utbetalningarna fungerar bra, men nu behöver jag komma i kontakt med de och skickade mail 30 januari och... ãã£ãšèŠã
VÀldigt lÃ¥ng handlÀggningstid och blev bemött av den otrevligaste personen jag nÃ¥gonsin talat med inom kundtjÀnst. Blev avbruten konstant nÀr jag försökte stÀlla frÃ¥gor. Hon antydde att jag ville ha e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Alfa-kassan Àr en a-kassa som Àr fristående från fackförbund och intresseorganisationer. Vi vÀlkomnar alla oberoende av yrkesgrupp.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tycker om den hÀr A-kassan
Tycker om den hÀr A-kassan. 10/10!
Så lÀnge man inkommer med korrekta handlingar så går det fort att få beslut och svar.
Trevlig kundtjÀnst också.
FruktansvÀrt oprofessionella
FruktansvÀrt oprofessionella, svarar inte på meddelanden, visar ingen hÀnsyn eller omtanke för sina medmÀnniskor. FruktansvÀrt tråkig attityd. Mycket, mycket besviken!!!
ðð€ðððŸðððð
Dessa mÀnniskor borde straffas för att de lurar oskyldiga mÀnniskor av okunskap för att få sina surt förvÀrvade pengar, allt i investeringars eller handelns namn, och i slutÀndan har de svårt att ta ut sina pengar i tid. Jag har varit i den hÀr situationen förut, men jag får gÀrna lösningar från namnet i min titel, så om du har blivit offer för min recension, besök gÀrna namnet i min titel!
18 months ago I finished on KronofogdenâŠ
18 months ago I finished on Kronofogden thanks to Alfa kassa and I almost lose my apartment. If I have enemies I wouldn't send them to Alfa kassa. They take your health, time and money and than they screw you up. Runaway from them and don't trust them anything. Zero stars for them! O couldn't write correct date because it happened 2023.23.10. Why did I write it now?
Because 2 years later they do the same shit to another people!!!
Jag har vÀntat sedan 26 juni 2025 ochâŠ
Jag har vÀntat sedan 26 juni 2025 och betalat deras avgifter men inget har hÀnt. Guys, måste betala inte för de kommer inte att ge något, de kommer bara att försena och be om något varje vecka. NÀr du skickar allt kommer de fortfarande att hitta något för att slippa betala dig. Försök att gå med UNIONEN A-kassan för de Àr mycket bra. Den hÀr Alfa-kassan Àr verkligen en tid- och energibrist. Lycka till!
Den absolut sÀmsta kundservice jag harâŠ
Den absolut sÀmsta kundservice jag har upplevt nånsin. På 9 veckor har jag bara fått ett enda besked: Att vi har många Àrenden och svarar så fort vi kan. På över två månader har jag alltså inte fått ett enda vettigt svar. Vilket annat företag hade kunnat upptrÀda så hÀr hÀnsynslöst mot sina kunder?
Det hÀr Àr ett skÀmt
Det hÀr Àr ett skÀmt. Jag har vÀntat sedan den 1\:a juli på att ni ska titta på mitt Àrende, och efter två månader har fortfarande ingenting hÀnt. Jag har inte fått en enda krona medan rÀkningarna fortsÀtter att komma och staplas på hög. Utan sparade pengar Àr det omöjligt att klara sig, men det verkar som om ni inte bryr er.
Man kommer inte fram med någon kan hjÀlpa till.2 månader utan anledning har jag inte fått.ersÀttning.alla kostnader .betalningar man betalar för vÀgg.som förskott?.man kan hamna kronofogden?
NÀr man behöver kontakt hjÀlp borde man komma fram.
Botten..
Botten... har nu tidrapporterat i 14 veckor!!!!! Inte fÃ¥tt en krona!!!! ÃndÃ¥ tar NI betalt varje mÃ¥nad.... Skandal!! Till och med en mÃ¥nad bakÃ¥t dÃ¥ jag inte var ansluten .. har nu betalat för 5 mÃ¥nader typ 700-800.. och inte fÃ¥tt en krona
SÀmsta som finns
SÀmsta som finns . Finns inget mer att tillÀgga..
SÀmsta a kassa någonsin
SÀmsta någonsin. Gå inte med hÀr
Man skall sitta och betala pengar till er varje månad men Àndå inte få något för det!!
Skandal
Kommer byta a kassa genat och sprida detta vidare. Hoppas ni får lÀgga ner
Mvh MISSNÃJD KUND
Urusla
Urusla. Sitter bara bidragstagare som "handlÀggare" Ett sjukt skÀmt, men pengar vill de ha.
SkÀmtkassa
SkÀmtkassa.
Dem gör fel sen ett halv år senare skyller dem på mig. Kan inte mer Àn att tillhanda all information. Men att ni inte kan lÀsa, fruktansvÀrt. Så nu vill dem ha pengar tillbaka, + extra skatt på det.
AlltsÃ¥ jag har vÀntat i flera mÃ¥naderâŠ
Alltså jag har vÀntat i flera månader på mitt beslut ! De vill inte hjÀlpa en utan hittar på olika ursÀkter för att man inte ska få ersÀttning. SÀmsta akassa ever ! Jag har skickat in en hel bok med bevis på att jag har arbetat in min akassa, Àndå håller de på och strular !
Det kÀnns som att dom inte vill hjÀlpaâŠ
Det kÀnns som att dom inte vill hjÀlpa en. Tråkigt bemötande av kundservice. En fråga som kunde tagit fem minuter tog fem månader för att de Àr långsamma på att svara och ger kryptiska svar!
Alltid strul
Alltid strul! Dom har byggt ett system som för tankarna till 90-talets stordatorsystem. Dom vill förmodligen försÀkra sig om att inte behöva betala ut? Japp nu börjas det. Icke fungerande lÀnkar skickades till min arbetsgivare. Av min arbetsgivare inskickade dokument kom inget fram. Man blir i princip inslÀppt i ett havererat Àrendehanteringssystem som det Àr upp till dig att försöka lotsa dig fram i.
HandlÀggarna Àr ett skÀmt
HandlÀggarna Àr ett skÀmt. TyvÀrr har jag varit med om samma inkompetens hos många a-kassor. De behÀrskar inte förvaltningslagen.
KundtjÀnsten var sÃ¥ otrevlig att jagâŠ
KundtjÀnsten var så otrevlig att jag började gråta ! Så dryg och skriker verkligen på ! Aldrig mer
slöseri med tid
slöseri med tid. har du inget bÀttre för dig, då har du kommit rÀtt! bluff och bång det Àr vad detta Àr!
Aldrig Alfa-kassan!
Varit med sen 2011 o aldrig varit arbetslös då jag varit egen. NÀr jag skrev över firman o slutade arbeta med den så tog jag ett annat jobb i ett år innnan jag blev arbetslös en kort period. DÀr sökte jag ersÀttning men inte fått igenom något då jag varit egen o de tyckte inte jag var berÀttigad till ersÀttning den perioden.
Skulle aldrig rekommendera att vÀlja. Ta nÃ¥got med bÀttre omdömen o personal som hjÀlper istÀllet för att hitta ursÀkter till att slippa betala utâŠ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹