Har haft ett abonnemang pÃ¥ Alfa Telefoni i över 2 Ã¥r nu och Àr super nöjd! Alltid perfekt uppkoppling och dessutom mycket billigare Àn 3,tele2,Telenor etc. Aldrig haft problem men nÀr jag vÀl skulle r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skandal! Min mamma som avled i nov 2025 har abonnemang via alfatelefoni. Har försökt nÃ¥ företaget ofantligt mÃ¥nga gÃ¥nger via telefon, mail, kontaktformulÀr. Dom Ã¥terkopplar aldrig! Fakturorna kommer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ett perfekt samarbete med en jÀttebra sÀljare Gabriel Fransson som Àr tillmötesgÃ¥ende och hjÀlpsam. Han till och med kollar sÃ¥ man mÃ¥r bra. Tack för ditt trevliga bemötande som sÀljare. Hoppas pÃ¥ ett... ãã£ãšèŠã
De ringde och erbjöd ett billigare pris pÃ¥ mitt abonnemang, de var raka och Àrliga att de gÀllde mobilabonnemang, förstod inte i början det var byte men Gabriel förklarade tydligt innan jag behövde go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Liten operatör med fokus på nöjda kunder och billiga priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stabilt nÀt
NÀtet funkar utmÀrkt samt alltid lika behjÀlpliga på kundtjÀnsten. Solklar 5a
Bra priser, snabb återkoppling
Mycket bra priser under flera år, snabb återkoppling vid behov
Oseriöst företag!
Skandal! Min mamma som avled i nov 2025 har abonnemang via alfatelefoni. Har försökt nå företaget ofantligt många gånger via telefon, mail, kontaktformulÀr. Dom återkopplar aldrig! Fakturorna kommer och jag betalar, men kommer att bestrida nÀstkommande faktura. Har under ett par månader flertalet gånger sagt upp telefonen men ej fått någon bekrÀftelse, vill ju inte att det ska gå till inkasso. Otroligt oseriöst företag med noll respekt!!
Marie-Louise

AlfaTelefoni Sverige AB ããã®åç
Jag Àr vÀldigt nöjd med Alfa Telefoni
Jag Àr vÀldigt nöjd med Alfa Telefoni. Abonnemanget Àr enkelt, prisvÀrt och gör exakt det man förvÀntar sig. TÀckningen Àr stabil, samtalen Àr tydliga och surfhastigheten rÀcker gott och vÀl för både vardag och nöje.
Det jag uppskattar mest Àr tydligheten â inga dolda avgifter eller krÃ¥ngliga villkor. Allt Àr lÀtt att förstÃ¥ och hantera. Kundservicen har ocksÃ¥ varit snabb och hjÀlpsam nÀr jag haft frÃ¥gor, vilket ger ett seriöst och tryggt intryck.
VÀldigt bra service och professionellâŠ
VÀldigt bra service och professionell personal. Rekommenderar starkt.
Supernöjd
Supernöjd, alltid trevligt bemötande från kundtjÀnst
5 stjÀrnor
5 stjÀrnor, Àr nöjd med tÀckningen och extra surfen
Finns inget bÀttre Àn Alfa fixade förâŠ
Finns inget bÀttre Àn Alfa fixade för hela min familj håller sina löften, trevliga, låga priser vad mer kan man sÀga!
Stort tack till Alfa ingen bÀttreâŠ
Stort tack till Alfa ingen bÀttre operatör Àn Alfa Telefoni bÀsta service trevliga 5 stjÀrnor hade gett 10!
Den bÀsta operatören
Den bÀsta operatören, hör av sig på tid allt funkar smidigt stort tack till Gabriel han ger låga priser och håller löften samt bÀsta kundservice
Snabb och smidig service
Snabb och smidig service!
VÀldigt enkel process och tydlig kommunikation hela vÀgen. Allt fungerade som utlovat och kundtjÀnsten var hjÀlpsam nÀr jag hade frågor. Rekommenderas!
Simple and good value for money
Bra marknadspris!
Tycker att de har en bra marknadspris för abonnemang och en trevlig kundtjÀnst. VÀldig nöjd :)
Långvarig nöjd kund!
Har haft ett abonnemang på Alfa Telefoni i över 2 år nu och Àr super nöjd! Alltid perfekt uppkoppling och dessutom mycket billigare Àn 3,tele2,Telenor etc. Aldrig haft problem men nÀr jag vÀl skulle ringa in till kundtjÀnst en gång så kom jag fram direkt och fick hjÀlp direkt!
Funkar bra Àr nöjd med tÀckningen ochâŠ
Funkar bra Àr nöjd med tÀckningen och extra surfen
Perfekta priser låga
Perfekta priser låga, med höga abonnemang. Inget jag har nånsin varit med om. Jag var kopplad till comviq nÀr jag hörde min kollega prata om alfa telefoni. Han berÀtta att du får mycket låga priser samt för hÀga GB. Och nÀr det kommer till att få hjÀlp så har dem den bÀsta kund service. Stort tack till Alfa Telefoni.
Den bÀsta operatören
Den bÀsta operatören helt Àrligt min vÀn tipsade mig nu tipsar jag er! Låga priser, bÀsta service har haft 0 problem.
Varning!
Varning för detta företag! Påstår att dom ordnar problem som dom sedan inte gör. Otroligt krångligt att byta till annan operatör. Skickar extra fakturor nÀr man vill avsluta abonnemang. Inte seriösa.

AlfaTelefoni Sverige AB ããã®åç
Enastående personlig kundsupport!
Enastående personlig kundsupport!
Tillförlitligheten hos sjÀlva tjÀnsten Àr Àven den i absoluta toppen, så det ska mycket till innan jag byter och jag rekommenderar Alfa kontinuerligt sedan lång tid tillbaks.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ