レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alice airco heeft bij ons 2 airco’s en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na 3 winters in een huis dat niet warm te branden was, heb ik besloten om een airco te leasen. Mijn keuze viel op Alice Airco en al heel snel nadat ik een offerte aangevraagd had kwam Robin bij mi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben 9 april een airco geplaatst gekregen in onze slaapkamer. Robin heeft ons fantastisch geholpen. Hij heeft ons heel goed geadviseerd. Binnen een paar weken kon de airco geplaatst worden en da... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アコン請負業者
  2. 空調システム提䟛業者
  3. 電子機噚レンタル店

Alice Airco に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bij Alice Airco lease je een split-unit airco vanaf €50,- (2,5 kW) per maand, inclusief installatie en onderhoud. Voor particulieren en klein zakelijk.

Na 60 maanden is de apparatuur van jou.

Direct contact via Whatsapp

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

Het duo van Alice Airco is buitengewoon

Het duo van Alice Airco is buitengewoon professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Een paar maanden na de installatie was er iets aan de hand met de airco. Hier hadden we melding van gedaan en gevraagd of zij langs wilden komen om het te repareren. De volgende dag gingen ze hier mee aan de slag, netjes opgelost. Zeer tevreden klant.

Ik kan Alice Airco ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, professionele en klantgerichte service.

2024幎2月13日

Zeer vriendelijke en aardige

Zeer vriendelijke en aardige installateur. Goede service met uitgebreide uitleg na installatie. Snelle installatie, en zelfs onze waakhond was vriendjes met Robin. En de airco... wat doet ie het super goed, zowel koelen als verwarmen.

2024幎4月26日

Fijne service, vakman

Wij wilden graag een airco en na het lezen van de zeer positieve reviews, hebben wij de stap gemaakt om hier informatie op te vragen. Een paar weken later: de airco is zeer kundig geplaatst door een man die zijn vak verstaat. De service is fantastisch, afwerking heel netjes en als er wat is, word er meegedacht en opgelost, vragen kunnen ook altijd gesteld worden!
Dit is wat je graag ziet. 2 hele blije klanten en we zullen dit bedrijf zeker aanraden! Helaas konden we geen 6 sterren geven
Dankjewel Robin!
Julian & Sanne

2024幎4月17日

Top team !!

We zijn echt super blij met de airco's van Aliceairco. We hebben er 2 laten plaatsen. 1 voor de woonkamer en 1 voor op zolder.
Het was best een complexe klus , maar deze mannen ( Bart en Robin ) hebben het zeer kundig en professioneel opgelost. Ze werken heel netjes, nemen al het vuil weer mee en ze hebben alles goed uitgelegd. Complimenten voor deze jongens. Echt een top team !!

2024幎4月6日

Top bedrijf!

Vanaf het eerste contact tot aan het monteren van de airco geen enkel negatief puntje.Alles netjes verlopen plus een hele strakke nette montage denken met je mee naar de mogelijkheden. Bedankt Robin & Bart top monteurs!!

2024幎3月29日
5぀星のうち5の評䟡

Kort geleden een airco laten plaatsen

Kort geleden een airco laten plaatsen door Alice Airco. Mijn ervaring in een woord: uitstekend. Offerte was snel binnen, duidelijk en correct. Op de dag van plaatsing verliep alles zeer efficient en in no time was de installatie geklaard. Bart en Robin werken netjes en snel. Tot nu toe zeer tevreden!

2024幎3月14日

Super airco bedrijf

Super airco bedrijf! In het weekend langs gekomen om te kijken voor de mogelijkheden, paar weken later hebben we een gloednieuwe airco aan de muur. Top service wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf er raden het iedereen aan :)

2024幎3月12日

Uitstekende ervaring

Kort geleden een airco laten plaatsen door Alice Airco. Mijn ervaring in een woord: uitstekend. Offerte was snel binnen, duidelijk en correct. Op de dag van plaatsing verliep alles zeer efficient en in no time was de installatie geklaard. Bart en Robin werken netjes en snel, de aangeboden koffie en broodjes werden staande genuttigd ... Tot nu toe zeer tevreden!

2024幎2月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス