Ongelooflijk goede service, bereikbaarheid en vriendelijkheid. Ondanks de enorm drukke periode heel snel een bezoek aan huis voor de inventarisatie. We hebben een zoon met een beperking die slecht teg... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vorige week derde unit geplaatst Vakwerk zoals bij de vorige installatie Ben heel tevreden personeel heel professioneel en vakkundig Kan het bedrijf echt aanbevelen Ton Lemmers Tilburg
Alice airco heeft bij ons 2 aircoâs en een buitenunit geplaatst op een lastige plek. Ze deden dit vakkundig, snel en lieten daarna alles hartstikke netjes achter. Super tevreden over de vriendelijk... ãã£ãšèŠã
Hele fijne en snelle communicatie. Wij hebben gekozen voor een lease airco, kost misschien iets meer, maar je hebt er dan qua onderhoud en garantie vrijwel geen omkijken na. De mannen die de aircoâs k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Alice Airco ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Na 60 maanden is de apparatuur van jou.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle en goede installatie!
Snelle en perfecte installatie op korte termijn.
Fijn dat ze ook eerst langs komen voor een inventarisatie.
De offerte was duidelijk en correct; geen addertjes onder het gras, de prijs correspondeert met de website.
Ik ben heel blij met mijn koele slaap- en woonkamer!
Top bedrijf
Onlangs airco laten plaatsen . Niks was Bart teveel en denkt mee in oplossingen. Prima service. Top produkt en muisstil. Ga zo door.
2 maanden geleden een airco latenâŠ
2 maanden geleden een airco laten plaatsen door Alice airco we werden goed geïnformeerd over de airco offerte en plaatsing.
We genieten nu lekker van de airco
Top bedrijf
We denken er over om een 2e te laten plaatsen
Een vlot voortraject waarin wij goedâŠ
Een vlot voortraject waarin wij goed geadviseerd werden over de benodigde airco-units. Offerte is transparant. De plaatsing van de units werd vakkundig gedaan. Enige (bouwtechnische)tegenslag werd zonder moeite opgelost. Wij genieten enorm van de airco's! De service na plaatsing is ook nog steeds goed; vragen worden snel beantwoord. Wij raden Alice Airco zeker aan.
Super goed snel en betrouwbaar heleâŠ
Super goed snel en betrouwbaar hele vriendelijke mensen wij zijn er super super blij mee een hele dikke tien krijgen jullie ga zo door ðððððððððððððððððððððððððððððððððððððððððððfam van graffijland
Ik heb onlangs een airco aangeschaft
Ik heb onlangs een airco aangeschaft
Goed geïnformeerd
Super stil de unit buiten
Was een fijne ervaring met de installatie
Hoop er veel plezier aan te hebben
Aanrader!
Verstand van hun werk! Professioneel en denkt goed mee! Een aanrader! Super blij met onze airco!
Prima airco, goede service
Duidelijke voorlichting en advies. Prima produkt geleverd gekregen, montage en levering volgens afspraak.
De airco werkt geweldig, wij zijn erg blij mee.
Ook erg tevreden over de service. Goed bereikbaar en reageren snel op vragen.
Prettig contact.
Wanneer je overweegt om een airco te leasen zou ik zeker met dit bedrijf in zee gaan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã