Rigtigt hurtig service, hurtig levering. DesvÊrre lever lÊngden af duften overhovedet ikke op til forventningen - som var det jeg blev fristet af.. Parfumerne har meget kort holdbarhed. Derudover v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Varen blev leveret hurtigt. Min valgte parfume dufter skÞnt og minder efter min overbevisning meget om originalen. Jeg kommer helt klart til at kÞbe flere parfumer fra Alike, men ville lige starte m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter mange Ã¥r med at have kastet mange penge efter dyre parfumer, som i Þvrigt bare blev dyrere og dyrere, mÃ¥tte jeg prÞve Alike-konceptet. Deres inspirations duft af Oud Wood rammer spot on,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mega lÊkker parfumer,som holder lÊnge - har kÞbt derfra 2 gange og det er ikke sidste gang jeg skal kÞbe derfra ð¥³ð€
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alike tilbyder kvalitetsparfumer inspireret af designerdufte men til en brÞkdel af prisen. Vores parfumer er produceret i Frankrig og kombinerer luksus, lang holdbarhed og overkommelighed. Hos Alike får du eksklusive dufte uden at betale for navnet på flasken.
Hygumvej 14, 7300, Jelling, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Er SÃ
glad for min parfume. Den dufter så dejligt, og jeg behÞver ikke at spare på dråberne.
Hurtig levering og alt bare så fint!

Alike ããã®åç
Super fin service og hurtig levering ð
SkÞnneste parfumer ð alle 3 ð

Alike ããã®åç
Rigtigt hurtig service, hurtig levering.
Parfumerne har meget kort holdbarhed.
Derudover var den ene parfume ogsÃ¥ smadret i glasset da jeg modtag den. Ãv Þv Þv

Alike ããã®åç
Hurtig levering, gode og holdbare dufte. Jeg er kÊmpe fan.

Alike ããã®åç
Virkelig nogle lÊkre dufte. Jeg er meget meget glad. Flot og enkelt design.

Fin og imÞdekommende kundeservice
Overskuelig ordreproces
Hurtig levering
Produkt der lever op til forventningerne

Alike ããã®åç
Har lige modtaget min ordre pÃ¥ 3 parfumer. Jeg havde Glow pÃ¥ i dag og jeg har kunnet dufte den hele dagen. Ikke voldsomt, men lige til. GlÊder mig til at prÞve Pink i morgen ð

Alike ããã®åç
Det hele fungerede som det skulle. Ingen problemer

Alike ããã®åç
Det var hurtigt levering. Men jeg syntes den taber hurtigt duften ð¥²

Alike ããã®åç
Var egentlig bekymret for det var en dårlig reklamen men de dufter godt og der er hurtig afsendelse og intet hokus pokus i det hele.

Alike ããã®åç
Jeg modtog en parfume med defekt sprayhoved. Jeg fik tilsendt en ny som jeg modtog et par dage senere.

Alike ããã®åç
Hurtig og god service ingen problemer med fragt og ordren kom hurtigt. Dog bryder jeg mig ikke om den parfume jeg fik bestilt og kan slet ikke genkende inspirationen.

Alike ããã®åç
Nemt at bestille og hurtig levering. Kendte ikke til produktet men jeg er overrasket over hvor god den er. Lidt skarp men holder lÊnge.