レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg oplevede venlighed, Êrlighed og ansvarlighed. FÞlte mig respektfuldt imÞdekommet. Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia. Jeg glemte at spÞrge, hvad ALK stÃ¥r for - mÃ¥ske er... もっず芋る

䌁業が回答したした

Svarede grundigt på alle tekniske spÞrgsmål og viste stor viden ombilen. Det gjorde mig tryg ved mit kÞb. God kombination af teknisk indsigt ogkundepleje.

䌁業が回答したした

Helt klart 5 stjerner, hvis de lige havde husket reservehjulet.. men man kan ikke vÊlge 4,9 stjerner. Reservehjulet er fikset, som den stÞrste selvfÞlge og med et smil. Bilen var flot rengjort ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne anbefale ALK Biler, for deres imponerende service og ekspertise inden for bilbranchen. Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med denne forhandler. Fra det Þjeblik jeg trÃ¥dte ind i h... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos ALK Biler ApS prioritere vi, at give kunden den bedste oplevelse ved kÞb af deres nye bil. Vi levere brugte biler i god stand, hvor prisen forbliver fornuftig for både kÞbere og sÊlgere.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

120件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Effektiv proces og en bil i virkelig

Effektiv proces og en bil i virkelig flot stand. Meget tilfreds.

2026幎1月1日

KÊre Rasmus,

Tak for din tilbagemelding.

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede en effektiv proces, og at bilen levede op til forventningerne. Vi sÊtter stor pris på din tillid.
ALKBILER

Super god oplevelse hos en

Super god oplevelse hos en bilforhandler i Fredericia. Personalet var Êrlige og hjÊlpsomme.

2025幎12月29日

Tusind tak for de pÊne ord og de 5 stjerner ⭐
Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale levede op til dine forventninger. Du er altid velkommen igen.

ALKBILER

Alt i alt en god handel processen var

Alt i alt en god handel processen var overskuelig, og deholdt deres lÞfter om leveringstid. God kommunikation og venligt personale. Tak for hjÊlpen.

2026幎1月14日

KÊre Rikke,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Dejligt at hÞre, at du oplevede en overskuelig proces, god kommunikation og et venligt personale. Tak fordi du valgte os – vi stÃ¥r altid klar igen, hvis du fÃ¥r brug for det.

ALKBILER

Svarede grundigt på alle tekniske

2026幎1月15日

KÊre Emil,

Tak for din fine feedback.

Det betyder meget for os, at du oplevede grundige svar på de tekniske spÞrgsmål og fÞlte dig tryg gennem hele bilkÞbet. Vi lÊgger stor vÊgt på faglig viden, Êrlig rådgivning og god kundeservice, når man handler bil hos os i Fredericia.

ALKBILER

Fik mulighed for en prÞveperiode med

Fik mulighed for en prÞveperiode med bilen, hvilket hjalp mig til at trÊffe beslutning. Personalet var behjÊlpelige og fleksible med aftaler. Meget positivoplevelse.

2025幎11月15日

KÊre Kirsten,

Tak for din feedback. Det glÊder os, at prÞvekÞrslen hjalp dig med beslutningen, og at du oplevede fleksibilitet og god service i forbindelse med bilkÞbet hos os.
ALKBILER

God bil og god behandling

Jeg oplevede venlighed, Êrlighed og ansvarlighed.
FÞlte mig respektfuldt imÞdekommet.
Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia.

Jeg glemte at spÞrge, hvad ALK står for - måske er det "Altid LÊkre KÞretÞjer"? :-)

2025幎11月4日

KÊre Susanne,

Tak for din fine og personlige anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du fÞlte dig mÞdt med venlighed og respekt – og at turen fra Odder til Fredericia var det hele vÊrd.
Og ALK
 den mÃ¥ vi nÊsten tage med dig nÊste gang 😉

Behagelig kÞbsoplevelse uden pressende

Behagelig kÞbsoplevelse uden pressende salgstaktikker.SÊlgeren var Êrlig og imÞdekommende. Anbefaler forhandleren videre

2025幎12月15日

KÊre SÞren,

Tak for din tilbagemelding.

Det glÊder os, at du oplevede en tryg og behagelig handel uden pres, og at Êrlighed og imÞdekommenhed var det, du sad tilbage med. Det er prÊcis den måde, vi Þnsker, at et bilkÞb skal foregå på.
ALKBILER

Bilen havde nogle mindre ting ved

Bilen havde nogle mindre ting ved levering, men de blev ordnet hurtigtuden diskussion. God service og ordentlig håndtering af reklamation. FÞler mig godtbehandlet.

2025幎11月23日

KÊre Ole,

Tak for din tilbagemelding.

Selvom der var et par mindre ting ved leveringen, er vi glade for, at det blev lÞst hurtigt og ordentligt. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ god service og fair hÃ¥ndtering – ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r noget efter kÞbet.

Generelt god oplevelse

Generelt god oplevelse, men jeg savnede mere info om garanti ogserviceintervaller. EfterfÞlgende fik jeg dog de nÞdvendige oplysninger. Godkundeservice til sidst.

2025幎11月20日

ALK BILER ApS からの回答

Tak for din Êrlige feedback.

Vi tager det til os, at information om garanti og serviceintervaller gerne må vÊre tydeligere fra start. Det glÊder os, at du efterfÞlgende fik de nÞdvendige oplysninger og oplevede god kundeservice.
ALKBILER

Fik en fair vurdering af min gamle bil

Fik en fair vurdering af min gamle bil ved bytte, hvilket gjordehandlen nemmere. Salgsprocessen var Êrlig og professionel. Ville overveje at handle her igen.

2025幎11月5日

KÊre Henrik,

Tak for din feedback.

Det er vigtigt for os, at vurderingen ved byttehandel er fair og gennemskuelig, så processen bliver så enkel som muligt. Dejligt at hÞre, at du oplevede handlen som Êrlig og professionel.

ALKBILER

RÃ¥dgiveren var venlig og kompetent

Rådgiveren var venlig og kompetent, men papirarbejdet trak lidtlÊngere tid end forventet. Det var dog ikke kritisk, og jeg fik god forklaringundervejs. Positivt indtryk.

2025幎9月4日

KÊre mette,

Tak for din tilbagemelding. Det er rart at hÞre, at du oplevede rådgivningen som både venlig og kompetent, og at forklaringerne undervejs var tydelige. Vi tager også din kommentar om papirarbejdet med os.

ALKBILER

Hurtig e-mail respons og en ordentlig

Hurtig e-mail respons og en ordentlig aflevering af bilen. Alledokumenter var i orden, og de gik ekstra skridt for at klargÞre bilen. Jeg er tilfredsmed forlÞbet.

2025幎9月18日

KÊre Lars,

Tak for din tilbagemelding.

Det glÊder os, at du oplevede hurtig kommunikation, en ordentlig aflevering og at alt var på plads ved overdragelsen. Godt at hÞre, at forlÞbet levede op til dine forventninger.

ALKBILER

Faglighed var tydelig hos personalet

Faglighed var tydelig hos personalet, og opfÞlgningen vargrundig. De sÞrgede for at alle spÞrgsmål blev besvaret efter kÞbet. En trygkÞbsoplevelse.

2025幎10月23日

KÊre Rasmus,

Tak for din feedback.

Det er dejligt at hÞre, at du oplevede tydelig faglighed og grundig opfÞlgning – ogsÃ¥ efter kÞbet. En tryg handel er noget, vi prioriterer hÞjt.
ALKBILER

Ville gerne have lidt mere

Ville gerne have lidt mere fleksibilitet i prisforhandling, men ellersrigtig fin rådgivning. Kommunikationen var klar, og bilen var i god stand. Fornuftigt sted at handle.

2025幎10月24日

KÊre Nina,

Tak for din Êrlige feedback. Vi tager din kommentar om prisforhandling til os og er glade for, at du oplevede klar kommunikation, god rådgivning og en bil i fin stand.

Serviceeftersynet blev udfÞrt uden

Serviceeftersynet blev udfÞrt uden problemer, og jeg fik endetaljeret rapport bagefter. VÊrkstedet var ryddeligt, og medarbejderne professionelle. Pris/ydelse var god.

2025幎9月29日

KÊre Anders,

Tak for din tilbagemelding.

Det glÊder os, at serviceeftersynet forlÞb uden problemer, og at både dokumentation, vÊrksted og pris levede op til dine forventninger.
ALKBILER

Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen

Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen igennem — fra information til levering. Personalet var tÃ¥lmodigt og klarede alt papirarbejde effektivt.Kan varmt anbefales.

2025幎10月23日

KÊre Alberte,

Tak for din feedback.

Det glÊder os, at serviceeftersynet blev udfÞrt uden problemer, og at du oplevede både professionelt arbejde og god dokumentation. Vi sÊtter pris på din tillid.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。