Jeg oplevede venlighed, Êrlighed og ansvarlighed. FÞlte mig respektfuldt imÞdekommet. Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia. Jeg glemte at spÞrge, hvad ALK stÃ¥r for - mÃ¥ske er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Svarede grundigt på alle tekniske spÞrgsmål og viste stor viden ombilen. Det gjorde mig tryg ved mit kÞb. God kombination af teknisk indsigt ogkundepleje.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt klart 5 stjerner, hvis de lige havde husket reservehjulet.. men man kan ikke vÊlge 4,9 stjerner. Reservehjulet er fikset, som den stÞrste selvfÞlge og med et smil. Bilen var flot rengjort ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne anbefale ALK Biler, for deres imponerende service og ekspertise inden for bilbranchen. Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med denne forhandler. Fra det Þjeblik jeg trÃ¥dte ind i h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos ALK Biler ApS prioritere vi, at give kunden den bedste oplevelse ved kÞb af deres nye bil. Vi levere brugte biler i god stand, hvor prisen forbliver fornuftig for både kÞbere og sÊlgere.
Vejlevej 79, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
jeg er meget tilfreds. SÊlgeren var utrolig hjÊlpsom, positiv og professionel hele vejen igennem.
Rigtig god service og en Êrlig behandling â kan klart anbefales!
Jeg kunne mÊrke, at kundeservice var i fokus. Alt gik som aftalt.
Super oplevelse hos en lokal forhandler. Fair pris og Êrlig rådgivning.
Stor hjÊlp og god service hele vejen. Intet at klage over.
Effektiv proces og en bil i virkelig flot stand. Meget tilfreds.

ALK BILER ApS ããã®åç
Super god oplevelse hos en bilforhandler i Fredericia. Personalet var Êrlige og hjÊlpsomme.

ALK BILER ApS ããã®åç
Alt i alt en god handel processen var overskuelig, og deholdt deres lÞfter om leveringstid. God kommunikation og venligt personale. Tak for hjÊlpen.

ALK BILER ApS ããã®åç
Fik mulighed for en prÞveperiode med bilen, hvilket hjalp mig til at trÊffe beslutning. Personalet var behjÊlpelige og fleksible med aftaler. Meget positivoplevelse.

ALK BILER ApS ããã®åç
Jeg oplevede venlighed, Êrlighed og ansvarlighed.
FÞlte mig respektfuldt imÞdekommet.
Er glad for, at jeg tog turen fra Odder til Fredericia.
Jeg glemte at spÞrge, hvad ALK står for - måske er det "Altid LÊkre KÞretÞjer"? :-)

ALK BILER ApS ããã®åç
Behagelig kÞbsoplevelse uden pressende salgstaktikker.SÊlgeren var Êrlig og imÞdekommende. Anbefaler forhandleren videre

ALK BILER ApS ããã®åç
Bilen havde nogle mindre ting ved levering, men de blev ordnet hurtigtuden diskussion. God service og ordentlig håndtering af reklamation. FÞler mig godtbehandlet.

ALK BILER ApS ããã®åç
Generelt god oplevelse, men jeg savnede mere info om garanti ogserviceintervaller. EfterfÞlgende fik jeg dog de nÞdvendige oplysninger. Godkundeservice til sidst.

ALK BILER ApS ããã®åç
Fik en fair vurdering af min gamle bil ved bytte, hvilket gjordehandlen nemmere. Salgsprocessen var Êrlig og professionel. Ville overveje at handle her igen.

ALK BILER ApS ããã®åç
Rådgiveren var venlig og kompetent, men papirarbejdet trak lidtlÊngere tid end forventet. Det var dog ikke kritisk, og jeg fik god forklaringundervejs. Positivt indtryk.

ALK BILER ApS ããã®åç
Hurtig e-mail respons og en ordentlig aflevering af bilen. Alledokumenter var i orden, og de gik ekstra skridt for at klargÞre bilen. Jeg er tilfredsmed forlÞbet.

ALK BILER ApS ããã®åç
Faglighed var tydelig hos personalet, og opfÞlgningen vargrundig. De sÞrgede for at alle spÞrgsmål blev besvaret efter kÞbet. En trygkÞbsoplevelse.

ALK BILER ApS ããã®åç
Ville gerne have lidt mere fleksibilitet i prisforhandling, men ellersrigtig fin rådgivning. Kommunikationen var klar, og bilen var i god stand. Fornuftigt sted at handle.

ALK BILER ApS ããã®åç
Serviceeftersynet blev udfÞrt uden problemer, og jeg fik endetaljeret rapport bagefter. VÊrkstedet var ryddeligt, og medarbejderne professionelle. Pris/ydelse var god.

ALK BILER ApS ããã®åç
Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen igennem â fra information til levering. Personalet var tÃ¥lmodigt og klarede alt papirarbejde effektivt.Kan varmt anbefales.