Geen reactie , mail en telefoon. Meerdere keren contact gezocht. Levering nooit aangekomen. Waardeloos bedrijf en hoop dat niemand hier meer iets besteld. Kijk even verder naar betrouwbare websites.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na dat ik het verkeerde hoesje had besteld. Heb ik mijn foute bestelling aan hun doorgegeven. Ze deden hetzelfde maar dan het goede hoesje kosteloos opsturen en mocht ik mijn verkeerd bestelde h... もっと見る
Het bedrijf heeft contact opgenomen. En onderstaande is inmiddels netjes naar tevredenheid opgelost. Goede service. Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje nie... もっと見る
All4gadgets heeft het goedgedaan, alleen DHL had mijn pakket op een verkeerd adres afgeleverd. Uiteindelijk is het toch goedgekomen na veel gedoe. De wifi repeater werkt perfect op de eerste verdiepin... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
We werken ons uiterst best om u, de klant de beste telefoon accessoires aan te bieden voor de beste prijzen. We beschikken over meer dan 10.000 producten op voorraad en verzenden het de volgende dag, zodat u zo snel mogelijk ervan kunt genieten. Als u vragen heeft, twijfel dan niet om onze vriendelijke klantenservice even op te bellen of een WhatsApp-berichtje te sturen.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle verzending
Zeer slecht
Slechte vingerafdruk scanner, niet passend en veel vet erachter! Geen camera gaatje en tashscreme werkt niet goed
slechte service
bestelling werd snel geleverd maar ik wil het artikel retourneren. Op deze aanvraag krijg ik, na herhaaldelijk vragen via de mail, geen reactie. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen aan anderen!
Ik heb 12/12 mail gestuurd om mijn…
Ik heb 12/12 mail gestuurd om mijn ontvangen gsm hoesje te retourneren en een nieuw te bestellen. Het zou normaal maar 2 dagen duren vooraleer ik een antwoord zou ontvangen. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Zijn nu 10 dagen verder en nog steeds geen antwoord. 🙄
Verkeerde kleur
Ik heb het verkeerde kleur hoesje ontvangen, ik bestelde een paarse en kreeg een rose en een blauwe opgestuurd, mogelijk bewust omdat de paarse inmiddels niet meer voorradig was maar hier was geen communicatie over. Op de mail om een retourlabel wordt vooralsnog (1 week) niet gereageerd.
Snelle levering en leuke producten
Alles keurig geregeld.
Op afgesproken dag geleverd.
Slechte kwaliteit en toch een stevige…
Slechte kwaliteit en toch een stevige prijs vragen dat is scheef! 😵💫
Bestelde spullen zijn snel geleverd
Ben tevreden
Ben tevreden, omdat ik gekregen heb wat ik besteld heb.
Onlangs nog 2 telefoonhoesjes terug moeten sturen,die niet de bestelde kleur hadden.
Product binnen de garantie defect
Product binnen de garantie defect. Direct een nieuw opgestuurd gekregen! Heel blij mee! Goede service!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。