åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
All4Spas leverer utendÞrs spabad fra Norspa â utviklet for nordiske forhold med fokus pÃ¥ driftssikkerhet og energieffektivitet. Vi leverer ogsÃ¥ mye annet inn hage og utemiljÞ - som terrassetak, hagestuer, paviljonger, boder, hagehus og komposittgulv.
Inger Floods veg 12, 3676, Notodden, ãã«ãŠã§ãŒ
- +4740533300
- all4spas.no
For ein fantastisk service frå all4spa!!
Tusen takk til han i all4spa som hjalp meg med å få ny pumpe til mitt lazy-spa så vi får brukt det igjen! Frå bestway,må si bestway var ikkje behjelpelig i det hele tatt! Så uten hans hjelp hadde eg vel fortsatt ikkje fått noe hjelp frå de! Så sku Þnske det fantes fler som deg selv om dette ikkje hadde noe me all4spa og gjer! Så Tusen takk!
Super service.
Super service,alltid hyggelig og komme hitð€ð
Hyggelig betjening og god serviceâºïž
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, alltid hyggelige og behjelpelige.
Meget god mottagelse ved henvendelse ogâŠ
Meget god mottagelse ved henvendelse og bestilling av spa bad. FÞlger opp hele veien fra bestilling til ankomst. Svarer alltid opp spÞrsmål, med gode råd enten over telefon eller e-mail. Rask levering av tilleggsprodukter. Badet svarer helt til de forventninger som er angitt i brosjyrer.
Rensemiddel jacuzzi
Rensemiddel jacuzzi. Gode priser. Kjapt levert
Meget fornÞyd med kundeservice
Meget fornÞyd med kundeservice. Svarer fort og personlig. Pruduktet ser ut til å vÊre bra kvalitet. Men det vil jo tiden vise. Dyr frakt for hjemmelevering.
Trygt og helt ok
De svarte på Facebook, varene kom som avtalt og ingen skjulte avgifter og slikt. Eneste minuset er at man må lede godt hva som fÞlger med og ikke, dersom du Þnsker varen levert til dÞra er dette noe du dekker selv.
Er nokså fornÞyd, billig og bra