Pouch Cosmetics - All about the base レビュー

2. 化粧品店
  3. 美容製品卸業者
  4. 美容用品店

当該企業による記述

Alles in één make-up, de perfecte look altijd bij je in je tas. 7 vegan make – up producten, van primer tot mascara op volgorde van gebruik in 1 oprolbare, stijlvol make-up zakje, de pouch! De pouch is het, door ons ontwikkeld, uniek make-up tasje waarin alle producten op volgorde van gebruik liggen. De producten zijn qua kleur onderling op elkaar afgestemd zodat je er altijd tip top uit ziet. Eenvoudig en met de juiste tools kan iedereen zich opmaken. Van beginners tot gevorderden. De pouch mag niet ontbreken in je tas. Oprolbaar, duurzaam en klein, past in kleine handtassen. Van naturel tot glamour look, perfect travel size, verzorgend, 100% VEGAN make-up!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Alles-in-1-(pouch)cadeau om een vrouw te laten stralen 💝

Heb voor mijn moeder een pouch besteld voor Sinterklaas, nu mooi op tijd binnen 🤗🎁❤️. En fijn in één keer klaar met inkopen doen met één make-up pouch, waar werkelijk álles inzit om een vrouw te laten stralen! En dat zeg ik uit eigen ervaring, heb er namelijk zelf ook een gekregen met de feestdagen vorig jaar 💝

2023年11月28日

In handige pouch!

Snelle en persoonlijke levering! In handige pouch, alles bij elkaar en op elkaar afgestemd.
Met super fijne producten, vooral de skin blur en het oogpotlood.

2022年12月26日
5つ星のうち5の評価

Pouche heeft alles wat je nodig hebt…

Pouche heeft alles wat je nodig hebt voor je dagelijks make up.
Alle producten zijn van een goede kwaliteit en passen perfect bij mijn huid. Geen klonters in de mascara en ook aan een puntenslijper voor je potlood is gedacht. Kortom een perfecte set om te gebruiken thuis en voor onderweg.

2022年12月18日

Wat een prachtige pouche

Wat een prachtige pouche. Ik heb gekozen voor Warm Peach en inmiddels ook wat mooie producten bij besteld/ Aangevuld. Ik neem de pouch altijd mee op reis maar vind het ook gemakkelijk gewoon lekker opengeklapt in mijn badkamer. Alles compact bij elkaar.

2022年12月17日
5つ星のうち3の評価

Hele fijne instructiefilms met goede…

Hele fijne instructiefilms met goede uitleg.
Mijn aanvullende vragen werden heel goed en snel beantwoord en serieus genomen.
Helaas vind ik de highlighter/consealer nog steeds een lastig product om te gebruiken. Wanneer verberg of accentueer ik? En de lip/cheek pen heeft een uitdrogend effect op mijn lippen, ondanks het gebruik van de geadviseerde neutrale lippenbalsem onder het product.

2022年11月30日

Een aanrader!!

Een mooi compact uitrolbaar etui met daarin goede producten. Fijn om de basis aan te brengen. Kleuren van Peach passen goed bij mijn huis. Ben helemaal blij met het wenkbrauwpotlood.
Bestelling is altijd netjes en leuk ingepakt. Echt een cadeautje!

2022年12月9日

Trustpilot エクスペリエンス