企業が回答しました
Ingen uppdatering om leverans. Mina sidor-sidan visade ingen uppdatering trots att man hänvisades dit. Det stod att det kunde ta max 7 arbetsdagar . Efter 5 arbetsdagar mejlade jag men fick inget svar... もっと見る
Allectra lovar leveranstid 4-7 arbetsdagar, vilket de inte uppfyller. Man måste lägga ner mycket tid för att utreda när beställningen skickas. Allectra slingrar sig och ange information som inte stämm... もっと見る
Med över 40000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Allectra.se Är Webbutiken som har allt. Vi har ett stort sortiment av innovativa produkter och praktiska prylar. Allectra startade sin verksamhet våren 2016 med målet att driva onlinehandel mot konsumenter och företag där vi kan erbjuder ett brett urval av innovativa och praktiska produkter som man inte finner i fysiska butiker till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Utöver det har vi ett enormt sortiment där vi erbjuder allt från Hem och Trädgård, Datorer och Elektronik, Kök och Gourmet, Hälsa och Skönhet, Parfym och Kosmetika, Mode och Accessoarer, Leksaker och Dräkter, Sport och Hobby. Med över 300000 produkter i lager från över 1300 ledande varumärken är vi säkra på att vi har något som är just för dig. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment, hög kvalitet och bästa tänkbara service.
Box 28, 28903, Broby, スウェーデン
ネガティブなレビューの 52%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rask og bra behandling av bestillingen. Holdt meg oppdatert hele veien med bra kommunikasjon.

Allectra Computer AB からの回答
Inget krångel fick det jag beställde ingen replica å bra packat. Lite lång leveranstid men kunde följa varan med ups.

Allectra Computer AB からの回答
Lite lång leverans ibland beror dock på vad man själv väljer för frakt.

Allectra Computer AB からの回答
Utmärkt kvalitet och snabb leverans Jag köpte ett stort vedställ. Kvaliteten var precis som jag förväntade mig, och det levererades direkt till dörren på bara 5 dagar. Extremt bekvämt! Välpackat, tydliga instruktioner, och produkten överträffade mina förväntningar.

Allectra Computer AB からの回答
Jag är verkligen glad över min beställning, leverantörerna och hela upplevelsen, så jag rekommenderar det varmt. 👍👍👍
Jag är riktigt nöjd med de produkter jag köpt. Snabb leverans.
Snygga produkter som levde upp till mina förväntningar.

Allectra Computer AB からの回答
Jag var initialt tveksam, men produkten levererades snabbt genom flera EU-länder. Det är oklart hur svårt det är att göra returer. Jag måste ändå påpeka att produkten jag beställde har en exceptionell kvalitet men kostar lika lite som en ostadig Ikea-möbel. Frakten ingick utan extra kostnad, vilket ofta är fallet med företag som Ikea.

Allectra Computer AB からの回答
längre tid, men det är inga problem. Produkten, som ingen annan leverantör i Sverige hade kunnat ge till det priset, anlände, installerades och fungerar perfekt. Kommer definitivt att handla fler gånger på Allectra!

Allectra Computer AB からの回答
Kanont! Hittade två produkter som jag sökte efter. De var rabatterade, så det blev ett riktigt klipp! Snabb och exakt leverans inom ett par dagar, väl inslaget. Första gången jag beställde här, men jag kommer definitivt tillbaka. Rekommenderas varmt!

Allectra Computer AB からの回答
Bestilte for snart 3 uker siden. Lenken til sporing er ubrukelig. Er ikke mulig å se hvor pakken er, står kun «på vei til depotet». Jeg bestilte via CDON hvor jeg allerede har betalt, men vet ikke når pakken kommer eller om den kommer. Redd dette er scam.

Allectra Computer AB からの回答
Nu är betalningen på Klarna tillbakadragen av Allectra och ärendet avslutat.
Om det gick att kommunicera med bolaget direkt hade jag hellre gjort det men eftersom de inte svarar måste det tyvärr ske här.
Om jag inte hör från företaget att min avbokning har accepterats och min betalning på Klarna fortfarande ligger kvar så är det något som inte är som det skall.
Har ni tagit bort min order så se till att ta bort min betalning också. Då kan jag acceptera ert misstag.
Beställde en vara för tre veckor sedan. Avisering om betalning från Klarna efter ca. 1 vecka. Inte sett några varor ännu efter drygt tre veckor trots att jag fått förfrågan om att recensera min vara.
Omöjligt att komma i kontakt med dom via mail/kontaktformulär eller telefon.
Köp av någon annan…

Allectra Computer AB からの回答
Horribelt företag rakt igenom. Betalade extra för leverans 4-7 dagar a 99 kr. Det var 10 dagar sen. Skrev i förrgår till dem att jag vill avbryta ordern på grund av ingen information finns om beställning är postad, med vilket företag och inga uppdateringar. På mina sidor kan man logga in och där står det att gå till mina sidor om du vill ha leveransuppdatering. En cirkel. Och i rött att de inte skickar ut information om när paketet är hos ombud. Eller packet som de skriver. Enda företaget i Sverige som lyckas bedriva företagande mot ombud utan leveransuppdatering? Idag fick jag ett trött mail om att paketet är postat och inte går att avbeställa längre. Inte fått något svar på att jag avbeställt paketet redan. Inget svar när jag poängterar detta i två ytterligare mail heller. Eller fortsatt ingenting om att paketet är postat på mina sidor. Bedrövligt rakt igenom. Välj annat företag!
Uppdatering
Idag är dagen innan jul. Har skickat fem mail totalt och alla är obesvarade. 99kr för extra snabb frakt verkar de stoppat i plånboken. ”Svarar vi inte mail är de för att vi är upptagna med att packa”. De står så på riktigt.
Uppdatering 31 dec.
Paketet fortfarande inte kommit. Efter mycket om och men kom en spårningslänk till ett paket som packas just nu i Spanien. Vi pratar om en flaska parfym som beställdes 10dec och betalades extra för snabb frakt. Ett mail även besvarat till sist med nån trött förklaring om att leverans 4-7 dagar bara gäller om produkten finns i lager. Så jag har ingen aning om vad jag betalade 99kr för. Är det okej att ta ut högre frakt än normalt som tillval och sen har de ingen effekt? Well de var den julklappen det. Försökte även avbeställa under en veckas gång. De funkade inte heller.
Mycket dålig köpupplevelse.
UPD
Företaget gick med att häva köpet till slut. Jag fick behålla det jag beställde. Paket kom fram efter 5,5 veckor och UPS lyckades att förlora och hitta den vid leveransen.
Beställde en vara med angiven leveranstid 7–15 vardagar. Denna tid passerade utan leverans eller tydlig information.
När jag kontaktade kundtjänst hävdade de att leveranstiden inte räknas från köptillfället utan från den dag varan kommit in på deras lager. Detta påstående finns inte i deras köpvillkor, där leveranstid istället anges räknas från order-/köpdatum.
Trots att leveranstiden överskridits vägrar företaget att häva köpet och hänvisar till att ordern ”gått till packning”.
Upplever kommunikationen som undvikande och ansvarstagandet som obefintligt. Företaget ändrar villkoren i efterhand när problem uppstår.
Har ringt till kundtjänst :
Vad jag har fått höra :
"Kan du inte läsa vad som står på våran hemsidan? Det står klart och tydligt att du ska MAILA och inte ringa hit! " Efter några minuters samtal där personen i fråga vägrade att ta emot ordernummer, skre hela tiden och gav mig inte en chans att ens försöka prata, kallade han mig för skitst@vel. Jag svarade tillbaka exakt i samma stil och la på luren.
Som ni ser i svaret nedan så väler personal att skriva långa svar , påsta att de har rätt och anklaga mig som kund istället för att höra av sig och åtminstonde be om ursäkt för försening.
Detta har de gjort via mail också. Det var mitt fel att jag inte hörde av i tid (?)
"Du har ingen laglig rätt att häva köpet då avtalet gäller."
"Lite märkligt att man inte kan meddela oss i tid"
UNDVIK detta skum företag som inte bry sig alls om sina kunder och är uppkäftig i telefon.

Allectra Computer AB からの回答
beställde tp-link som vid beställning fanns i lager... har efter 17dagar inte ännu fått beställningen. Kontakt med kundtjänst tar 2dagar. troligen sista gång
2025-12-17 Har fortfarande inte fått paketet...
2025-12-17 Att skylla på jul är lite klent. Jag la beställningen 25/11 och då fanns den i lager..Nu 22 dagar senare så skickar ni den... från spanien..vilket troligen innebär att jag har den hos mig om en vecka.. dvs 1 månad efter jag beställde och betalade.
2025-12-18 har nu fått att leverans sker 29/12 ... 34 dagar efter beställning.. Inte nöjd

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。