レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Makan til dÃ¥rlig kundebehandling har jeg aldri opplevd. «Allente « Starter et abonnement uten samtykke med kunde og sender faktura. Vil selvsagt ikke betale noe som ikke er bestilt og avtalt. Faktura... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helt OK nÃ¥r du er kunde, men sÃ¥ fort du ikke er det lenger sÃ¥ begynner de faen meg Ã¥ terrorisere deg pÃ¥ telefon. UANSETT hvor mange ganger du sier ifra at du IKKE vil bli oppringt, sÃ¥ gir de glatte fa... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

For det fÞrste fungerer synergien mellom alle strÞmmetjenestene veldig dÃ¥rlig. Ofte kom jeg meg ikke inn pÃ¥ f.eks viaplay med min allente konto pÃ¥ smart tv. Og nÃ¥r jeg omsider fikk nok, og skull... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kundeservice funker veldig bra! Chat på hjemmesiden fungerer ikke på min Huawei telefon. Bruk derfor kundeservice, og ikke chat via Facebook messenger, eller hjemmesiden.

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. テレコミュニケヌション サヌビス プロバむダヌ

Allente Norge AS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Allente er en underholdningsleverandÞr som tilbyr TV, streaming og bredbånd til det nordiske markedet

Allente – all entertainment ble til etter sammenslÃ¥ingen av Viasat og Canal Digital, to varemerker som du sikkert kjenner og som har tilbudt nordiske hjem TV-underholdning av hÞy kvalitet i over 20 Ã¥r

Med Allente samler du all favorittunderholdningen din, TV-kanaler og streamingtjenester, på; ett og samme sted. Enklere, smidigere og mer oversiktlig – dessuten til en bedre pris

Du velger selv om du vil ha TV via parabol eller fiber, og med Allente-appen kan du se på TV hvor du vil, når du vil på alle skjermene dine – fritt i hele EU/EØS.

Dessuten tilbyr Allente raskt, enkelt og stabilt bredbånd opp til 1000 Mbit/s.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Makan til dårlig kundebehandling har

Makan til dårlig kundebehandling har jeg aldri opplevd. «Allente « Starter et abonnement uten samtykke med kunde og sender faktura. Vil selvsagt ikke betale noe som ikke er bestilt og avtalt. Faktura går til inkasso. Må bruke 10 samtaler og til sammen 3 timer for å få ryddet opp. FÞrste samtale november, siste 25 mars. 4 mnd.Mest useriÞse jeg har vÊrt med på.

2026幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

Fungerer ofte dårlig, problemer med fakturakontroll.

For det fÞrste fungerer synergien mellom alle strÞmmetjenestene veldig dårlig. Ofte kom jeg meg ikke inn på f.eks viaplay med min allente konto på smart tv.

Og når jeg omsider fikk nok, og skulle avslutte abonnementet - får jeg beskjed om å slette siste faktura fordi den skal jeg slippe å betale; flott det. Men når jeg da får purregebyr og de nekter å gjÞre opp for seg når jeg har opptak av samtale at jeg bare skulle slette faktura, da blir jeg oppgitt.

Så tjenesten fungerer altså spesielt dårlig, og kundeservice er spesielt lite hjelpsom - for å ikke nevne hvor lang tid det tar å komme i kontakt med en representant.

2026幎3月25日

Kundeservice

LÞsningsorientert og veldig hyggelig kundeservice.

2026幎3月24日

Hei Nina!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for Ã¥ hÞre om din positive opplevelse. Ta kontakt igjen om det skulle vÊre noe. 😊

Telefon terror fra allente

Har sagt opp.
Har blitt nedringt etterpå. 13 ganger på 10 dager!
Chattet senest i dag med allente
De påstår at det ikke er de som ringer og at de har slettet nr mitt.
Alle 13 oppringninger er fra allente.
Når jeg sier det svarer han at jeg må blokke nummer. Jeg har blokkert 13 forskjellige nummer. Men de ringer med nytt nr hver dag.
Ett siffer annerledes bare.
Midt i chatten sier han bare, ha en fin dag og jeg er tilbake til robot chatten.
Nummeret mitt er reservert mot telefonsalg og skal vÊre slettet hos allente.
Men hjelper ingen ting.
Lurer veldig på hva de tenker på, om de tror at jeg skulle takke ja til ett nytt tilbud hos dem, det mest useriÞse selskapet jeg har vÊrt borti på mine snart 50 år.
Ser flere har skrevet det samme her
Og vil bare advare alle mot å skulle kjÞpe noe fra allente.
Mega manipulerende selskap som omgår loven.

2026幎3月23日

Hei Geir!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du opplever såpass mange oppringninger. Send oss gjerne en e-post på Trustpilot@allente.no så skal vi undersÞke dette snarest.
- Ta med ditt tidligere kundenummer, telefonnummer og fullt navn med beskrivelse av saken.

Helt OK når du er kunde

Helt OK når du er kunde, men så fort du ikke er det lenger så begynner de faen meg å terrorisere deg på telefon. UANSETT hvor mange ganger du sier ifra at du IKKE vil bli oppringt, så gir de glatte faen. Ringer flere ganger per dag, kundeservice på chatten får ikke gjort noe, de ber meg bare blokkere nr som kommer inn. 3 nr per dag i flere uker nå, tar ALDRI slutt.

2026幎3月23日

Hei Kenneth!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du fÞler dette. Du kan sende oss en e-post med ditt kundenummer så vi får fjernet deg fra ringelistene våre i fremtiden.

E-post: Support@allente.no

Hyggelig kunde behandling

Hyggelig kunde behandling.
Fikk den hjelpen jeg trengte, veldig raskt.
Problemet lÞst

2026幎3月22日

Hei!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å hÞre om din positive opplevelse. Ta kontakt igjen dersom det skulle dukke opp noe!

Ønsker deg en god dag videre😊

48 timers garanti... blÞff

Ble lovet en lÞsning på problemet innen 48 timer, ringte kundeservice og fikk en sur svenske som til slutt legger på rÞret uten å foreslå lÞsninger

Hei Marius!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du ikke fikk lÞst problemet og opplevde dette. Vi vil gjerne undersÞke dette nÊrmere. Kan du sende oss en e-post på Trustpilot@allente.no med fullt navn, kundenummer og beskrivelse av saken?

Ubrukelig kundeservice!

Hei Therese!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du har fått dårlig service. Vi Þnsker å lette på inntrykket, ring oss gjerne på 915 06 070, så skal vi gjÞre så godt vi kan for å hjelpe deg.

Våre åpningstider:

Helger kl. 10 - 18
Helligdager kl. 10 - 15

Kundeservice funker veldig bra

Hei BÃ¥rd Egil!

Takk for tilbakemeldingen din. Godt Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med kundeservice, og takk for at du gir oss beskjed. Dette vil vi undersÞke nÊrmere. 😊

Ta kontakt igjen om det skulle vÊre noe.

5぀星のうち1の評䟡

De hÞrer ikke etter hva jeg spÞr om

De hÞrer ikke etter hva jeg spÞr om. Benyer på at dere beklager og sletter faktura pdb

Hei Hilde!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du ikke fÞler at du blir hÞrt. Vi vil gjerne hjelpe deg. Ring oss på 915 06 070, og forklar problemet ditt. Så skal vi sjekke opp i det.

Du kan også sende e-post til Support@allente.no

Våre åpningstider for abonnement & faktura er hverdager fra kl. 09 - 18.

Allente sente meg rekning på 4000kr

Allente sente meg rekning på 4000kr
problemet er at eg aldrig har vÊrt kunde hos Allente
Er dette vanlig ifra dette firma , heldivis ble den stoppet
i nettbanken

2026幎3月19日

Hei Johnny!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du har fått faktura dersom du ikke skulle mottatt dette. Vi anbefaler at du ringer oss på kundeservice slik at vi får undersÞkt dette snarest.

Tlf: 915 06 070, Faktura- og Abonnement er åpent hverdager kl. 9 - 18.

5぀星のうち1の評䟡

Rent lureri å ikke fryse abo under

Rent lureri å ikke fryse abo under vinteren. Dette var avtalt for flere år siden, men "vi ser ikke dette på loggen". Der mistet dere meg.

2026幎3月18日

Hei Bernt!

Takk for tilbakemeldingen din. Når det gjelder frysing av abonnement så må dette legges inn hver gang du skal gjÞre dette, og det er ikke mulig å legge inn faste intervaller for dette.

Du kan fryse selv via Min side, eller ved å ringe inn til kundeservice.

Dersom du vil gjÞre det via kundeservice kommer et gebyr på kr 129,-
Du kan nå oss på 915 06 070.

For mer informasjon og vilkår rundt frysing, fÞlg denne lenken:

HÃ¥per dette hjelper!

NIGHTMARE -SCAM ALERT

SCAM ALERT ! ALLENTE IS A NIGHTMARE ! AVOID HAVING ANYTHING TO DO WITH THIS COMPANY IF YOU VALUE YOUR TIME AND YOUR SANITY. ALL I WANTED TO DO WAS TO WATCH THE TENNIS UNITED CUP. UNFORTUNATELY IT WAS VIRTUALLY IMPOSSIBE TO FIND OUT IF/ WHEN /WHERE IT WAS BEING SCREENED....VIAPLAY, HBO, WHICH PACK, SPORTS PACK, CANT FIND OUT UNTIL YOU SUBSCRIBE TO ADD ON PACKAGE ONLY TO FIND OUT IT WAS ON THAT PACKAGE ANYWAY. BUT THEN IMPOSSIBLE TO CANCEL ( STILL TRYING) CHAT FUNCTION WITH AI WAS USELESS.....GAVE INCOMPLETE AND INACCURATE INFORMATION...WAS UNABLE TO SAVE THE CHAT RECORD FOR REFERENCE ....DISCONNECTED PREMATURELY ANYWAY . WASTED 2 HOURS OF MY LIFE ON THIS COWBOY OUTFIT, AND WOULD YOU BELIEVE IT , THEYRE STILL TRYING TO CHASE ME FOR THE PAYMENT TO THE UPGRADE PACKAGE WHICH THEY TOLD ME I NEEDED TO ORDER TO WATCH THE TENNIS , ONLY TO FIND OUT THAT WASNT TRUE. I ENDED UP SUBSCRIBING TO VIAPLAY DIRECTLY INDEPENDENTLY OF ALLENTE AND MANAGED TO SEE THE TENNIS( ALBEIT I MISSED SOME MATCHES ) . ALLENTE ARE NOW THREATENING ME WITH INKASSO FOR THE OUTSTANDING 213 NOK - HAHAHAH ON YOUR BIKE OF COURSE IM NOT PAYING IT AND I ADVISE ANYONE ELSE THREATENED SUCH TO DO THE SAME. YOU COULDNT MAKE THIS UP . IM LIVID WITH THIS FRAUDULENT OUTFIT . THEIR BUSINESS MODEL DEPENDS ON MAKING IT SO DIFFICULT TO CANCEL YOUR SUBSCRIPTION THAT YOU GIVE UP AND JUST CONTINUE PAYING FOR A QUIET LIFE IT SEEMS . NEED I SAY IT -AVOID AT ALL COSTS !!!!

2026幎1月2日

Hi Chris!

Thank you for sharing. We are sorry to hear about this, and we apologize if we gave you wrong information about the Tennis United Cup.

Please give us a call at tel. +47 915 06 070 so we can investigate this case.

We are open at Subscription/Invoice from 09.00 to 18.00 (weekdays).

Wish you a good day! 😊

Kind regards, Allente Customer Service

Netflix + Alente = ikke sant

Alente sender ny dekoder som skal erstatte en eldre Oneplace. Får da tilsendt en Alente 1 som ikke har Netflix og heller ikke kan caste fra netflix. Kundebehandler ber meg ringe tilbake på en hverdag for å reklamere. Hvorfor skal jeg stå i telefonkÞ en gang til bare forde Alente ikke kan ta en reklamasjon i helgen? De har allerede kastet bort en hel dag av min til med dårlige kabler og innstillinger på ny dekoder som ikke kan brukes. Kom å hent utstyret. Penger får dere ikke. Sorry Alente, her må dere virkelig ta dere sammen.

2026幎3月14日

Hei Bengt Morten!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for denne opplevelsen. Dette vil vi gjerne undersÞke nÊrmere. Send oss gjerne en e-post på Trustpilot@allente.no med denne informasjonen.

Ta med ditt kundenummer og fullt navn i e-posten slik at vi finner deg i systemet.

FÃ¥r ikke tilgang til Viaplay

Får ikke tilgang til Viaplay. Ingen vet hvorfor! Får heller ikke tilbakemelding på status i saken.

Hei Rune!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du ikke har fått tilbakemelding på saken din enda.

Når det gjelder Viaplay, så er lurt å sjekke at man er logget inn med riktig e-post/passord.

Dersom du er usikker så kan du gå til https://signup.viaplay.no/
Velg Allente, og fyll inn informasjonen i feltene.

Du blir så logget inn på Viaplay kontoen gjennom Allente-abonnementet ditt.

Dersom du vil ha hjelp til dette, så må du gjerne ringe oss!

Lager avtaler uten godkjenning

Var i kontakt med Allente angående pris i november. Ett par dager senere fikk jeg en ordrebekreftelse på ett abonnement som jeg aldri har sagt ja til.

Deretter tok jeg kontakt for å kansellere, og det var ingen problem i fÞlge person i kundeservice.

I februar fikk jeg en faktura på abonnement. Jeg tok kontakt med Allente, men de mente at jeg aldri hadde kansellert abonnementet.

Kynisk svindel!

Hei Aina!

Takk for tilbakemeldingen din. Dette vil vi gjerne se nÊrmere på. Ring oss gjerne snarest slik at vi får undersÞkt.

Jalla firma

Jalla firma. Styr unna.

Hei Arve!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du opplever dette! Ring oss gjerne, så skal vi gjÞre så godt vi kan for å hjelpe deg.

Null stjerner

Null stjerner! VÊrste dritten jeg har vÊrt borti. Svindlere på hÞyt nivå! Hold dere langt unna.

2026幎3月11日

Hei Eli!

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager for at du ikke fikk et godt inntrykk av oss! Ring oss gjerne, så skal vi gjÞre så godt vi kan for å hjelpe deg.

5぀星のうち4の評䟡

Forståelse for mitt behov

2026幎3月11日

Hei Are!

Takk for tilbakemeldingen din. Det er godt Ã¥ hÞre at du fikk forstÃ¥else nÃ¥r du snakket med oss!😊 Ta kontakt igjen dersom det skulle vÊre noe.

Ønsker deg en god dag videre!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。