Zelf als je al buiten staat willen ze nog een zelf scan controle spontaan uitvoeren en je dan behandelen alsof je een crimineel bent. Maar alles netjes hebt afgerekend!! @ahHeerhugowaard
レビュアーのコメントを見てみましょう
Krimpflatie valt nu toch wel echt sterk op, alle AH verpakkingen blijven krimpen maar je betaald nog steeds de volle prijs erdoor. De prijzen zijn al schandalig hoog hier
NL AH Veerstraat Bussum. Kassieres van alle leeftijden geven regelmatig te weinig wisselgeld terug (nooit eens teveel!). Vlees producten zijn taai (varken), personeel zegt dat ze niet over de versheid... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Albert Heijn
連絡先
Provincialeweg 11, 1506 MA, Zaandam, オランダ
- allerhande.nl
Minder voor meer
Ik kom al jaren in A H xl in overvecht…
Ik kom al jaren in A H xl in overvecht 34 jaar lang zal altijd blijven komen even ter correctie deze revieuw zet namens andere klanten leuke medewerkers assortiment is altijd aanwezig wat er nodig is voor klanten.
Wat in A H X L ook is een hele attente manager die echt voor klanten paraat staat ongeacht vragen en behandeld ieder met respect ,wij als klanten vinden heel erg jammer dat hij zsm weggaat van deze supermarkt .
Klant is koning wij willen hem terug in ah xl in overvecht .
Hij is de beste voor deze lokatie als hij aanwezig is bloeit A H X L in overvecht.
HR van A H wij willen onze manager terug in overvecht .
Hij is aanwezig als ie werkt helpt medewerkers en klanten.
Als hij hier weggaat dan valt deze A H X L in een diepe gat .
Ons request aan A H HR is breng hem terug aub.
Hoop dat wij serieus wordt genomen
Zelf als je al buiten staat willen ze…
Maar alles netjes hebt afgerekend!!
@ahHeerhugowaard
keurmerk 'beter leven'
Verkopen vlees met het keurmerk 'beter leven' dit garandeert dat er een inspanning is gedaan voor het welzijn van de dieren te verbeteren. Supermarktketens in België hebben daar nog nooit van gehoord.
Personeel wat zich antisemitisch uit en…
Personeel wat zich antisemitisch uit en klanten onbeschoft aanspreekt is de nieuwe norm. Bekend bij (nieuwe) bedrijfsleider. Wordt vervolgd.
Goede producten
Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn…
Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn geef ik het maximale aantal sterren. Vele jaren klant geweest bij deze ondernemer. Klantvriendelijk personeel. Problemen worden altijd keurig opgelost. Klant is koning. Fijne winkel!
Op zich wel okay
Op zich wel okay, maar niet meer dan dat. Regelmatig meegemaakt dat producten in de bonus uitverkocht zijn. Verder doe ik liever boodschappen bij Lidl, of Aldi. Scheelt weer wat euro's.
Vaak kloppen de aanbiedingen niet en…
Vaak kloppen de aanbiedingen niet en worden vaak ook niet duidelijk weergegeven. Daarnaast is het personeel onvriendelijk en weinig begrip voor de klant!
Ik kom al meer dan 30 jaar mij de…
Ik kom al meer dan 30 jaar mij de Albert Heijn en dit is de eerste keer dat ik er over schrijf maar dat betekent niet dat ik me niet al 30 jaar aan deze toko erger. Als je een netje koopt met 3 knoflookjes of uien erin is er altijd eentje rot, geen uitzonderingen, ALTIJD!! Je wordt gewoon genaaid waar je bij staat. 3 schouderkarbonade’s in 1 verpakking, altijd 1 kneusje erbij, geen uitzonderingen! Bij de broodafdeling is het brood volkomen oneetbaar tenzij je je product opeet binnen een half uur nadat het uit de oven komt, daarna wordt het isolatiemateriaal voor een spouwmuur. Heel vaak, en dan bedoel ik ook héél vaak ik heb gezien dat dat medewerkers van de broodafdeling broodjes op de grond lieten vallen en ALTIJD!! gingen ze linea recta terug in de schappen. Kennelijk bedrijfsbeleid, ze letten op de kleintjes, niet op de klanten. Waardeloze supermarkt die pretendeert een kwaliteitswinkel te zijn. Schaamteloos!!
Bezorger levert online bestelling niet af!!!!
Zeer slechte ervaring met bezorgdienst van Albert Heijn
Wat een enorme teleurstelling. De bezorger stond bij het verkeerde adres en belde ook nog eens bij de verkeerde deur aan. Vervolgens verwachten ze dat je onmiddellijk je telefoon opneemt. Als je niet direct opneemt, word je bestelling — die al betaald is — gewoon geannuleerd. Onacceptabel!
Daarnaast is de klantenservice slecht bereikbaar. En als je eindelijk iemand te spreken krijgt, kunnen ze niets meer voor je doen. Je krijgt alleen een standaard verhaaltje te horen zonder echte oplossing.
Dit is absoluut niet klantvriendelijk. Ik verwacht betere service, zeker als je vooraf hebt betaald.
Zeer teleurgesteld
Bloed in ons eten
AH stopt steeds vaker bloed in vleeswaren etc! Los van dat ik het niet mag hebben vanwege mijn geloof is het natuurlijk ook gewoon super RANZIG! Na jarenlang vaste klant te zijn geweest en vroeger werknemer kijk ik nu uit naar een andere supermarkt. Dit is een trend die echt NIET oké is!
Ah - oudedijk Rotterdam
Ah - oudedijk Rotterdam
onbeleefd slangen personeel !
Een slechte manier om een klant te behandelen die geld oplevert.
Weer alle kassa's met band zijn gesloten, alleen de scankassa open waar en er zijn 3-4 medewerkers daar staan om klanten controleren.ik werd gedwongen om naar de scankassa te gaan.
er komt een een jonge man bij me die op zombie lijk ,en hij zeg dat hij de baas is. ik zeg , als de cassa niet open gaat ik ga weg een laat mijn boodschappen van ongeveer 60 euro daar.
hij begin domme te praten,en ik heb mijne boodschappen gelaten , en ben ik weggegaan.
hij zeg dat als ik weg gaat,ben ik niet meer welkom in de winkel.
dat is nu nederland met deze gelegalizeerd dieven zonder respekt.
Zwolle Zuid
Deze week was ik in de Albert Heijn zwolle zuid.
Wat fijn om te zien dat de jonge lui ook plezier in hun werk hebben en gemotiveerd kunnen zijn. Ik was opzoek naar een product van de “gratis product” kaartjes en kon het niet vinden en vroeg dit aan een jonge dame die aan het vakkenvullen was. Ze zei dat ze er nog maar net werkte en het niet precies wist maar met me mee wou lopen om het het op te zoeken. Je kon merken dat ze plezier in haar werk had en mij écht wou helpen. Top meid, ga zo door!
Mag ook wel eens gezegd worden.
(Blonde dame van een jaar of 15)
Ruim een uur in de wacht bij de klantenservice.
Betalen is geen probleem bij AH. Zo gebeurt. Maar als je daarna erachter komt dat je spullen mist, kapot is of teveel betaald hebt, of gratis product via de kraskaart heb maar dat AH het wel in rekening brengt moet je de klantenservice bellen. Sta nu al ruim een uur in de wacht, het is om je KAPOT TE SCHAMEN. Zo'n slechte service kom je niet veel tegen maar AH is koning hierin. Tip, koop lekker je boodschappen ergens anders.
Albert Heijn Wognum en de kraskaarten
Albert Heijn Wognum en de kraskaarten. Ajb Albert Heijn stop ermee. Mensen lopen met tel in hun hand verdwaasd te zoeken naar een gratis item. Zo ook ik. 3 van 6 items waren er niet. Alternatief is niet mogelijk. Tja, dan moet u naar een grotere Albert Heijn mevrouw. Wij hebben niet alles. ( 20 min rijden) Hoop ergernis dus voor die paar gratis dingen. Laat dus maar. Ik ben even klaar met AH.
Nieuwe recept kaas ruiter broodje vies
Hoi, ik kom nu al 13 jaar bij de Alberthijn en was toen dol op de kaas ruit broodjes
Maar tot mijn grote schrik is het recept veranderd nu is het niet meer lekker doe hier wat aan!
Vriendelijke groet anya
AH Vrieschgroenstraat.
AH Vrieschgroenstraat.
Werkelijk het slechtste AH filiaal van heel de zaanstreek.
Veelal lege schappen. Overdatum producten.
De flessenautomaat staat altijd vast, de bel werkt niet. Tevens leven we hier in nederland en vind ik het belachelijk dat borden in dit filiaal Arabisch/Turkse uitleg boven de Nederlandse staat.
Het voorral jonge personeel is ongeinteresseerd en staat bij de zelfscan alleen maar met hun telefoon te spelen en met elkaar te praten.
Heb wel vaker een leeftijdscheck of steekproef maar dan sta ik soms wel 10 minuten te wachten op een medewerker.
Tevens een XXL Filiaal zou minimaal 2-4 kassa's + zelfscan moeten draaien. Er is hier vaak alleen zelfscan of een enkele kassa open.
Jullie zouden jullie floormanagers eens een cursus moeten laten doen bij Julianaplein. Is 2 mimuten verderop rijden....
Dit filiaal is niet 'XL Vestiging" waardig.
Albert Heijn meerland Purmer zuid.
Albert Heijn meerland Purmer zuid.
Er loopt personeel rond oa bij de kassa die duidelijk alleen oog hebben voor bekende.
Oudere vrouw bijna vijandig naar mensen, onvriendelijk doet zomaar beweringen over een bepaalde actie en schoffeert.
Jammer men praat onderling met personeel over de hoofden van klanten ,dit filiaal is van slechte kwaliteit. In het weekend een verademing met jong personeel vriendelijk en behulpzaam.
Door de week even tot tien tellen, naar binnen gaan en hopen dat men vriendelijk en behulpzaam is.
Producten even op houdbaarheid datum controleren, maar meld niets aan bepaalde dames want die zijn niet gediend van deze actie.
Zo jammer, dit filiaal was echt top helaas weer lang geleden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。