レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pga min fÞrste kÞrelÊres flytning til Nordjylland, og min egen flytning til AllerÞd har jeg kun haft kÞretimer hos Sabine. Som pensionist var kÞretimerne mange, hyppige og hyggelige...jeg ville ha... もっず芋る

Jeg kan kun anbefale AllerÞd KÞreskole :) Sabine og Lars er de mest fantastiske kÞrelÊrer som virkelig forstÃ¥r hvis man er angst for at kÞre og hjÊlper en godt pÃ¥ vej. Tak Sabine for vores altid dejl... もっず芋る

Sabine og Lars er fantastiske kÞrelÊrere og ikke mindst fantastiske mennesker. De er lige til, nede pÃ¥ jorden, imÞdekomme og super kompetente. Jeg kÞrte med Sabine og hun er simpelthen sÃ¥ hyggelig a... もっず芋る

Veltilrettelagt undervisning, smÃ¥ hold sÃ¥ der er plads til spÞrgsmÃ¥l og den enkelte elev, fleksibel pÃ¥ kÞretider og nemt at fÃ¥ tider. Lars og Sabine er sÞde, dygtige og helt igennem en fornÞjelse at h... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Hos AllerÞd KÞreskole vil du mÞde Hr. & Fru. Danmark, aka Lars & Sabine som ejer kÞreskolen og driver den sammen. Et helt fantastisk stabilt og engageret familie team, gennem 27 år. I teoriundervisningen underholdes du af Sabines festlige vÊsen med quiz og tests. Til manÞvrebane og fÞrstehjÊlpskursus står Lars for den professionelle undervisning med sjove kommentar og skÞre bemÊrkninger. KÞretimerne foregår altid med samme kÞrelÊrer, som du selv kan vÊlge, og selvfÞlgelig i den bil som skal med til kÞreprÞven, på den store dag. Vi har STORT focus på at skabe et hyggeligt og rart miljÞ hvor der er plads til alle og hvor undervisningen tilgodeser den enkelte elevs behov. Vi har Vennehold, Voksenhold, Quickhold, Flexhold i sommerferien og Almindelighold. Vores motto er: Vi er her for dig - og ikke omvendt!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

30件のレビュヌ

Pensionist får sit fÞrste kÞrekort

Som pensionist var kÞretimerne mange, hyppige og hyggelige...jeg ville have det kÞrekort...og det lykkedes...juhuu.
Måske jeg kunne have Þnsket mig lidt mere korrektion undervejs uden jeg skal kunne sige om mit forlÞb så var blevet kortere.
Jeg vil dog til hver en tid anbefale Sabine og hendes milde og rolige vÊsen som kÞrelÊrer.

2024幎2月23日
自発的なレビュヌ

KÆMPE ANBEFALING!

KÆMPE ANBEFALING!
Det har vÊret en dejlig oplevelse helt fra dag 1 af! Både til teori timerne og når man var ude og kÞre.
Super sÞde lÊrer. Man kan virkelig mÊrke at de brÊnder for det de laver!
10-10 oplevelse.

2023幎12月15日

Helt fantastisk

Helt igennem fantastisk oplevelse. Alt fungerede, og man fik altid den vejledning man havde brug for. Det er det sÞdeste par som ejer kÞreskolen, og de gÞre virkelig alt hvad de kan (og det udover) for at skabe en god oplevelse. Det kan klart anbefales!

2023幎12月15日

Rart og sikkert sted at tage kÞrekort

Jeg er meget glad for at have taget mit kÞrekort her.
Jeg havde Sabine til både kÞrsel og teori, og hun var rigtig rar at kÞre med. Jeg fik lov til at begå fejl, og jeg fik at vide hvordan jeg kunne rette dem. Hun var meget akkommoderende, og jeg havde ingen problemer med hverken fravÊr i skoletiden eller ubehag i bilen.
Teorien blev gennemgået grundigt og fÞltes ikke for hurtig til at kunne lÊre noget. Vi lavede teoritests i timerne, og jeg fik et stÞt overblik over hvor jeg lå og hvad jeg skulle fokusere på. Man har også adgang til selv at lÊse og teste online, udover det der lÊres i timerne.
Alt i alt en rar kÞreskole med lav stress, kan helt klart anbefales :)

2023幎11月13日

kan varmt anbefale AllerÞd kÞreskole..

kan varmt anbefale AllerÞd kÞreskole...
Jeg har haft en suverÊn god oplevelse hos AllerÞd kÞreskole. Sabine og Lars er rigtige rare og pÊdagogiske kÞrelÊrer, som gÞr sig umage for at deres elever er supergodt forberedt til prÞverne.

Sabine stod for både teori- og praktiskundervisning i mit forlÞb og sÞrgede for at vi fÞlte os trygge igennem forlÞbet.

Der var også god plads til fleksibilitet ift. planlÊgning af teori- eller kÞretimerne for dem der går i skole eller på arbejde.

Det var i det hele taget en fantastisk oplevelse og kan anbefales på det varmeste isÊr specialpakken.

2023幎9月7日

Helt klart anbefalet

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med AllerÞd KÞreskole. De fokuserer på individuel opmÊrksomhed, små hold, gratis sodavand (btw), og fleksible tider, herunder havde vi også muligheden for at blive samlet op og sat af, hvor det passede os. Beliggenheden nÊr togstationen var praktisk, og kÞrelÊrerne er utroligt sÞde.

Vores teorilÊrer, Sabine, formåede at formidle teorien på en engagerende måde, selv når det var sent på dagen efter en lang skoledag. Min kÞrelÊrer, Lars, var utroligt fleksibel. Der var gange, hvor han samlede mig op ved mit hus kl. 8, vi kÞrte til 9:30, og så startede skolen kl. 9:35. Han var fantastisk til at koordinere, så det passede ind i begge vores planer.

Jeg valgte "specialpakken," hvor alle ekstragebyrer var inkluderet i prisen, og der var også et par ekstra kÞretimer inkluderet. Det gjorde mig ekstra tryg, da kÞreprÞven nÊrmede sig. Jeg kan varmt anbefale AllerÞd KÞreskole til alle, der Þnsker en behagelig og dybtegående kÞreuddannelse.

2023幎9月12日

Dejlig kÞreskole med venlige og erfarne lÊrere

Det har vÊret en god oplevelse at tage mit kÞrekort indtil videre. LÊrerene er venlige, erfarne og dygtige. Faciliterne (lokale til teori og bil til praktisk undervisning) er også meget gode og man bliver endda tilbudt snacks og drikkevarer. Der er også meget fleksibilitet så teori + kÞreundervisning har overhovedet ikke gået ud over min skolegang. Kan klart anbefales varmt herfra :)

2023幎9月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。