Dit reisbureau heeft ons heel goed geholpen door onze specifieke vraag naar volle tevredenheid uit te zoeken en te regelen. Meerdere malen hebben we een prettig telefonisch contact gehad. Uiteindelij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onze reis moet nog beginnen, maar we zijn heel tevreden over het boekingsproces bij AlpenReizen. Kevin heeft goed en proactief meegedacht met het kiezen van een reis die past bij onze gezinssamenstell... ãã£ãšèŠã
Via Google de website van AlpenReizen gevonden en daar een actieve vakantie naar Slovenië. Prettige ervaring met contact met Charlotte en snelle reactie op vragen. We moeten nog gaan, maar zien het... ãã£ãšèŠã
In communicatie super snel en duidelijk. Bereid om te bellen, dingen voor je uit te zoeken. Altijd snelle reactie!
äŒæ¥æ å ±
AlpenReizen ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wat maakt AlpenReizen uniek?
Individuele vakanties in de natuur
Gevarieerd aanbod actieve vakanties in de bergen, zoals avontuurlijke gezinsvakanties of outdoorvakanties voor volwassenen. Beginnende en gevorderde wandelaars kunnen kiezen uit vele huttentochten, meerdaagse trektochten en wandelvakanties vanuit één standplaats. Voor wie op een comfortabele manier wil reizen en veel wil zien, bieden we ook individuele autorondreizen door prachtige berglandschappen.
Quality time met elkaar
Onze vakanties brengen mensen dichter bij elkaar. Of het nu gaat om gezinnen die samen avonturen beleven of groepen volwassenen die genieten van uitdagende outdooractiviteiten, tijdens onze vakanties staat jullie âquality timeâ centraal.
Persoonlijk contact
Wij geloven in een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie.
Passie voor de bergen
Onze liefde voor de bergen delen we graag met jou. We kennen de mooiste routes, verborgen parels en beste activiteiten om jouw reis onvergetelijk te maken.
Transparant boekingsproces
Geen verrassingen achteraf. We zorgen voor een helder en betrouwbaar proces, zodat je met een gerust hart kunt boeken.
Voor wie?
- Gezinnen: avontuurlijke vakanties met leuke activiteiten met hoge funfactor
- Volwassenen en tieners: outdoorvakanties vol actie en uitdaging
- Wandelaars en natuurliefhebbers: van meerdaagse trektochten tot wandelingen vanuit één locatie
Met AlpenReizen beleef je niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je levenslang bijblijft. Samen actief zijn in de bergen, genieten van de natuur en nieuwe herinneringen maken. Dat is waar wij voor staan.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
prettig contact en snel geregeld
Na de ingestuurde wensenlijst werd snel een mooi reisplan opgesteld voor ons en onze hond voor een reis door de dolomieten
Prima eerste ervaring
Het team was enorm reactief en flexibel bij het samenstellen van onze vakantie. Alles verliep professioneel en gemoedelijk tegelijk.
Heel leuk contact
Heel leuk contact, alles werd snel geregeld, je voelt je geen nummer.
Deze flexibele organisatie is zeer toegankelijk en bereikbaar en niets is ze teveel.
Bij AlpenReizen doen ze echt alle moeite om je reis tot in de puntjes te organiseren. Al je wensen worden zoveel als mogelijk geïmplementeerd en geen vraag is ze teveel. Deze flexibele organisatie is zeer toegankelijk en bereikbaar.
Ben zeer benieuwd hoe de werkelijke reis gaat worden.
AlpenReizen zorgt voor een onvergetelijke vakantie
AlpenReizen is een goede toegankelijke en professionele organisatie. Vorig jaar voor het eerst een vakantie geboekt naar Oostenrijk, wat super goed is bevallen. Dus dit jaar wederom geboekt, nu naar Italië. Ze zijn klantvriendelijk en schakelen snel. Denken met je mee en doen wat ze beloven. Kortom zeker aan te bevelen!
Vol verwachting...
Voor het eerst hebben we een reis geboekt via Alpen reizen.
Snelle lijntjes. Heel fijn.
Nu nog meemaken of het ons gaat bevallen. We hebben er zin in.
Alweer een zeer goede ervaring met Alpenreizen!
Vorig jaar hebben we een heerlijke en zorgeloze vakantie gehad door de organisatie van Alpenreizen. Voor de vakantie van deze zomer zijn we dus weer gaan kijken naar de mogelijkheden via Alpenreizen. Dit keer kozen we voor Italie maar hebben we het standaard programma aanbod moeten laten aanpassen. Dit kon zonder problemen. De medewerkers reageren zeer snel en vriendelijk. We verheugen ons op de vakantie!
Prima!
Tot nog toe duidelijke communicatie en vriendelijk, behulpzaam personeel!
Snelle reactie en alles snel geregeldâŠ
Snelle reactie en alles snel geregeld door Kevin.
Hele prettige organisatie
Wij gaan voor het eerst een alpenvakantie doen die we via Alpenreizen.nl hebben geboekt. Het contact was heel prettig. Website is duidelijk met veel informatie. We hebben het volste vertrouwen in een mooie huttentocht door het Stelvio National Park.
Top service
Net als vorig jaar ook dit jaar weer Alpenreizen benaderd voor een actieve vakantie voor ons gezin met twee jongens. En ook nu weer uitstekend geholpen - persoonlijke aandacht, antwoord op alle vragen en flexibiliteit in het aanbod. Charlotte heeft ons uitstekend geholpen en we gaan een hele mooie week tegemoet in Oostenrijk! Dankjewel weer!!
Fijn persoonlijk contact metâŠ
Fijn persoonlijk contact met alpenreizen!
Zeer tevreden!
Wij hebben nu voor de derde keer bij Alpenreizen onze wandelvakantie geboekt. Goede service, prettig in de communicatie en mooi uitgestippelde routes.
En wat nu deze derde keer?
We gaan nu voor de derde keer met Alpenreizen in zee. Dit keer de huttentocht in de Dolemieten. Alle voorbereidingen door Alpenreizen zijn altijd perfect georganiseerd geweest. Vooronder dus logisch dat we dat weer met Alpenreizen doen.
Maatwerk is top!
Met kinderen in het autismespectrum is vakantie niet altijd makkelijk. Voorspelbaarheid en energiebalans zijn belangrijk. Alpenreizen heeft heel fijn samen met ons de perfecte voorbereiding gemaakt, waarbij we een mooie vakantie konden samenstellen. Goed en vlot contact, snelle en zeer nette afhandeling!
Huttentocht
Snel, duidelijk en goed geholpen met onze plannen.
Family fun brixental
Wij hebben family fun brixental geboekt in de zomer. Ideaal met jonge kinderen. Het huisje en vakantiepark was dik in orde. De receptie was ook heel vriendelijk. De kinderen hebben zich heel goed geamuseerd op de verschillende belevenisbergen. Echt een aanrader!
Breed aanbod, duidelijke en complete site, deskundig contact & advies
Breed aanbod huttentochten, duidelijke site met veel relevante info om mij voor een 1e huttentocht te kunnen oriënteren. Aansluitend heel prettig en deskundig telefonisch contact gehad voor de laatste open vragen en advies
Fijne communicatie
Fijne communicatie, heel snel en klantgericht
Aan te bevelen
Fijn contact en persoonlijke service. We kijken uit naar onze vakantie!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ