Meget irriterende telemarketing/spamâŠ
Meget irriterende telemarketing/spam der prÞver at sÊlge sponsorater. Ulovligt telefonsalg
Vantorevej 84, 4880, Nysted, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ð Verdens bedste salgsteam â vores uundvÊrlige samarbejdspartner! ð
Det er med kÊmpe stolthed, vi sender de varmeste anbefalinger til det salgsteam, der gang på gang beviser, at de er i en liga for sig selv.
I tÊt samarbejde med os hos Clean De Luxe sikrer de, at vi fÃ¥r de rigtige mÞder i kalenderen â dem, der rykker noget. Det handler ikke bare om volumen, men om kvalitet. Og netop kvalitet er kendetegnet ved alt, de gÞr.
Deres grundighed, professionalisme og evne til at sÊtte sig ind i bÃ¥de vores forretning og vores kunder gÞr dem til den mest vÊrdifulde partner, vi kunne Þnske os. De forstÃ¥r, at tillid og prÊcision skaber resultater â og de leverer hver gang.
De er ikke bare et salgsteam. De er Clean De Luxeâs bedste samarbejdspartner â og vi glÊder os til alt det, vi skal skabe sammen fremover. ð
#VerdensBedsteSalgsteam #CleanDeLuxe #SamarbejdeDerBatter #KvalitetHeleVejen #FÊllesSucces #Professionalisme #TillidOgTeamwork #StoltSamarbejde #AlphaRoks

Alpha Outsourcing ããã®åç
Har arbejdet sammen med Alpha Outsourcing i mange år nu og har altid vÊret til min/vores fordel.
Vi har via samarbejdet fået en masse nye kunder, vÊret rundt og besÞge og prÊsentere os for mange danske virksomheder og er altid blevet klÊdt på til vores opgaver og fået klargjort det arbejde vi skulle lave.
Tusind tak for godt samarbejde :)
Mit samarbejde med Alpha Outsourcing har vÊret utrolig givende. Jesper som er kontaktperson, sikrer at vi får booket mÞder direkte ind i vores kalender, så vores sÊlger blot skal troppe op på adressen. Der er god kommunikation og fyldestgÞrende beskrivelser omkring kunderne vi skal besÞge. Vi har fået mange nye kunder på grund af deres arbejde. Så jeg kan i allerhÞjeste grad anbefale Alpha Outsourcing.
Alpha Outsourcing er et stÊrkt og professionelt telemarketing bureau, der har sikret adskillige stÞrre kunder.
Ikke til at regne med og rodet ustrukteret samarbejde
Kan bestemt Ikke anbefales.
Ringer uden samtykke til numre på Robinsonlisten.
Opatering: Alpha Outsourcing har nu via Trustpilot bedt om at få mit navn og mit nummer, så de kan bekrÊfte at jeg har haft en reel oplevelse med virksomheden.
Da de har ringet til mig uden samtykke, er jeg ikke interesseret i at udlevere disse oplysninger.
Min anbefaling til jer, Alpha Outsourcing er, at I renser jeres leadliste for numre, der er på Robinsonlisten.
Opdatering II
Jeg driver ganske rigtigt enkeltmandsvirksomhed fra hjemmet og den tekst fra Forbrugerombudsmanden, I citerer, ser ud til at vÊre forÊldet.
Her er den aktuelle tekst:
"Personer, der har en enkeltmandsvirksomhed, kan dog frabede sig at blive ringet op af andre virksomheder. Det kan de gÞre ved at tilmelde sig Robinsonlisten eller frabede sig det direkte over for de enkelte virksomheder. I så fald vil det vÊre ulovligt at ringe op til indehaveren af enkeltmandsvirksomheden."
Opdatering III
Den citerede tekst ovenfor er fra Forbrugerombudsmandens website under emnet "Uanmodede henvendelser" - "Telefonsalg".
PÃ¥ siden "Oversigt over reglerne for telefonsalg" under "Telefonisk henvendelse til en anden erhvervsdrivende" punkt 2.2. "Undtagelse â erhvervsdrivende personer" findes fÞlgende:
"Det er ulovligt at rette telefonisk henvendelse til enhver fysisk person, herunder erhvervsdrivende personer, fx en enkeltmandsvirksomhed, hvis personens virksomhed drives fra en adresse, der er på Robinsonlisten, eller den erhvervsdrivende person har frabedt sig direkte markedsfÞring fra den virksomhed, der ringer op.
Det samme gÊlder, hvis virksomheden ved undersÞgelse i CPR er blevet bekendt med, at den erhvervsdrivende person har frabedt sig direkte markedsfÞring. Det er relevant, hvor en person ikke er på Robinsonlisten pga. navne- og adressebeskyttelse. Det fÞlger af markedsfÞringslovens § 10, stk. 4, der er gengivet oven for.
En virksomhed har derfor pligt til at tjekke, om en erhvervsdrivende person står på Robinsonlisten, inden den retter telefonisk henvendelse."

Alpha Outsourcing ããã®åç
Ulovligt telefonsalg.
Ringer til reklamebeskyttede virksomheder ved brug af info fra cvr, og prÞver at sÊlge en masse l&rt.
SÊlger var udmÊrket klar over det men var ligeglad, fÞj.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã