ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer professionele installateur. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg en proper werk. Batterij doet wat hij moet doen. Zonder haperen. Integratie met het Jabba platform verliep ook heel vlot en geeft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede verkopers die duidelijke info geven. Ik veronderstel een juiste prijszetting. Goede kwaliteit. ( zal nog moeten blijken) wel geduld moeten hebben met de plaatser die eerste afspraak afzegde en v... ãã£ãšèŠã
De thuisbatterij laadt vlot op ook al schijnt de zon niet. Omdat de zonnepanelen en de thuisbatterij omwille van slecht weer niet samen zijn geïnstalleerd hebben we moeten wachten op de wifi aanslui... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
AlphaESS werd in 2012 opgericht en is gespecialiseerd in energieopslag. Dankzij hun lithium-ion technologie is het bedrijf een pionier in de markt. Met sterke, gepatenteerde, Duitse technologieën en een eigen slim energiebeheersysteem heeft AlphaESS de visie om groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Naast residentiële systemen ontwikkelt AlphaESS ook oplossingen voor commerciële en industriële toepassingen. Ondertussen is AlphaESS uitgegroeid tot een toonaangevende, multinationale speler in de sector. De batterijsystemen van AlphaESS worden wereldwijd verdeeld in meer dan 83 landen. Ondertussen werden ruim 100.000 thuisbatterijen geïnstalleerd. Meer informatie over AlphaESS vind je hier: www.alphaess.be
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Na 3 maanden werkt onze Alpha Ess smile nog steeds niet.
Eind juli een Alpha Ess smile installatie laten plaatsen incl. Een back up box. Inmiddels is er 4 x een service monteur geweest. Maar het werkt nog steeds niet. We wachten nu alweer 3 weken tot de volgende monteur komt opdagen. Service ver beneden peil.
Ton Beijer
Gisteren (22-10) vernomen dat ze a.s. maandag de back up box komen vervangen. Dit zijn ze al 2 keer van plan geweest maar telkens zeiden ze dat deze toch niet stuk was. Ze hopen nu dat dit de problemen oplost. Ik heb er nog weinig vertrouwen. Als dit niet de oplossing is kunnen ze alles weer meenemen en is het einde oefening.
Afgelopen maandag 27-10 hebben ze de back-box vervangen en werkt het systeem eindelijk.
Ik begrijp nog steeds niet om dit 3 maanden heeft moeten duren.
AlfaESS is OK, maar....
De installatie werd zeer zorgzaam uitgevoerd. Petje af voor de technieker want het was niet de simpelste opstelling.
De installatie wou niet opladen omdat de temperatuur te laag was. Amper 0°C, en het ging al niet. Valse start.
De batterij doet het goed, ook al stond ze bij de installatie fout ingesteld. Nederland ipv België wat resulteerde in een foute aansturing betreft het ontladen.
Het ems systeem van de batterij doet het heel fijn, zo goed als geen netverbruik. Jabba daar in tegen is een ramp wat sturing betreft. Zeer traag in sturing, al enkele malen hebben ze moeten herstarten of resetten omdat de batterij niks meer deed...
De verkoper was echter vol lof over de bijgeleverde Jabba sturing, maar zelfs de leverancier is zelfs niet meer echt tevreden over Jabba en de service die ze (laat of niet) leveren. Het is zeer spijtig dat de sturing van de batterij geen geforceerde ontlading en vertraagd laden toelaat in het stuurprogramma in België. Dit is echt een tekortkoming van AlfaESS.
Vandaar mijn drie sterren en geen vijf.
Prima ervaring!
Tot nu toe is de plaatsing en de daarbij behorende uitleg prima gegaan!
Ook fijn is de app waar je alles kan volgenâŠ
de opvolging is niet optimaal en ik hebâŠ
de opvolging is niet optimaal en ik heb mijn twijfels over de optimale werking van Jabba.
Werking batterij
Werking batterij
Is heel interessant hoe deze batterij werkt aan gestuurd door jabba
Goed materiaal en software.
Voorlopig doet die niet wat die belooft
Voorlopig doet die niet wat die belooft
Injecteren tijdens negatieve stroomprijzen, stroom inkopen tijdens piekbelasting, dus bij hoge prijzen.
Veel te hoog verbruik, voor Jabba sturing hadden we een kWhpiek van 0,7; nu van 5,9 dat gaat dus ook al extra geld kosten.
Jabba schat te slecht (laag) eigen productie in, waardoor de batterij al vol zit tijdens negatieve uren en er dus betaald moet worden om te injecteren.
Zeer tevreden van het ganse team
Zeer tevreden van het ganse team. Zowel verkoper als techniekers als dienst naverkoop
batterij is ok
Hopelijk kloppen de cijfers
Hopelijk kloppen de cijfers, die energie leveranciers dat is maffia
Alles verlopen volgens plan
Jammer dat ik geen 0 kan gevenâŠ
Jammer dat ik geen 0 kan gevenâŠwe kopen Voor heel wat geld 2 batterijen van AlphaEss bij Total Energy Projects. En deze worden bestuurd door het platform van Jabba Energy .
Het werkt totaal niet. Total Energy Projects van Bilzen reageert niet. Zelfs als je ernaar toe rijdt, schepen ze je af . En Jabba is zo mogelijk nog erger. Die reageren niet en als je dreigt met een rechtszaak , dan mailen ze dat je je contract altijd kan opzeggen. We zullen de 3 partijen dus dagvaarden . Er zit niets anders op.
Heeft wel wat geduurd eer ze vervangenâŠ
Heeft wel wat geduurd eer ze vervangen werden toen ze stuk waren
Batterij versus na-service
De batterij doet perfect aan mijn verwachtingen. Ik vind het ook erg belangrijk dat deze batterij samenwerkt met de Jabba-software. Dus ja; de batterij een 10/10.
Waar ik niet tevreden over ben dat is dat er zich een bepaald probleem voordoet (in mijn beleving) met de netwerkconnectie. Ik vind dat er onvoldoende onderzocht werd waar het probleem zich precies situeert. Dat is jammer vooral omdat dit mij met het gevoel achterlaat dat na-service beter kan en ik het gevoel heb dat men het liever simpelweg op het lokale netwerk steekt dan op de batterij... Dat is gemakkelijk maar er werd niet ten gronde onderzocht waar het probleem aan te wijten is. Ik heb het uiteindelijk maar opgegeven.
Dus batterij 10/10
Na-service 3/1
Ik gaf geen 5 sterren omdat met een vraag zit : Met dit mooi weer is mijn batterij 's avonds 100 procent opgeladen. Wanneer ik 's morgens opsta en s' nachts weinig verbruik : batt.: 28 %
Ik gaf geen 5 sterren omdat met een vraag zit :
Met dit mooi weer is mijn batterij 's avonds 100 procent opgeladen.
Wanneer ik 's morgens opsta en 's nachts weinig verbruik ( buiten een koelkast en een ijskast ) is mijn batterij zo goed als bijna leeg 28 procent.
Ik zie wel dat er konstant stroom op het net wordt geplaatst. Mijn vraag : is dit normaal ?
Ik wacht nog steeds op de softwareâŠ
Ik wacht nog steeds op de software installatie van Jabba ⊠desalnietemin content
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ