Fremragende arbejde fra AL-rens â overgÃ¥r alle forventninger!
Vi har for nylig fået udfÞrt rensning og imprÊgnering af både vores terrasse og indkÞrsel samt algebehandling af taget og rensning af tagrender af AL-rens. Fra den fÞrste henvendelse til det fÊrdige resultat har hele processen vÊret prÊget af hÞj professionalisme og effektivitet.
AL-rens teamet var grundige i deres forklaringer, punktlige og holdt os lÞbende opdateret. Resultatet er intet mindre end imponerende â bÃ¥de terrasse og indkÞrsel fremstÃ¥r som nye, taget er renset for alger, og tagrenderne er rene og fri for snavs.
Prisen var desuden meget konkurrencedygtig, og vi fÞler, at vi har fået rigtig meget vÊrdi for pengene.
Det er tydeligt, at AL-rens lÊgger stor vÊgt på kvalitet og kundetilfredshed. Vi er yderst tilfredse med deres arbejde og kan varmt anbefale dem til enhver, der Þnsker en grundig og pålidelig service til en god pris. Tusind tak for et fantastisk resultat!

Alrens ããã®åç
Professionelt arbejde og god service
Professionelt arbejde og god service. Kan varmt anbefales!

Alrens ããã®åç
Fremragende oplevelse fra start til slut!
Vi har for nylig haft fornÞjelsen af at få udfÞrt en grundig rensning af vores fliser samt algebehandling og imprÊgnering af Alrens, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med resultatet.
Fra start til slut var kommunikationen med Alrens professionel og venlig. Teamet ankom til aftalt tid, og deres grundighed og effektivitet var imponerende. Fliserne, som tidligere var dÊkket af alger og snavs, ser nu fuldstÊndig nye ud.
Vi vil helt sikkert anbefale Alrens.dk!

Alrens ããã®åç
Alrens har gjort et fremragende stykkeâŠ
Alrens har gjort et fremragende stykke arbejde med at rense vores fliser og terrasser. Resultatet er imponerende â det hele ser nÊsten ud som nyt! De var professionelle, effektive og overholdt alle aftaler. God service og god pris, kombineret med deres opmÊrksomhed pÃ¥ detaljer, gÞr, at vi varmt kan anbefale Alrens til andre, der har brug for en grundig og pÃ¥lidelig rensning. Vi vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!