Alvar Pet Oy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Valitettavasti tÀmÀ nappula ei sopinut meidÀn allergikkokoiralle. Aloitin totuttelun varovasti vain muutamalla nappulalla pÀivÀssÀ, mutta en ehtinyt pÀÀstÀ kuin noin ruokalusikalliseen, kun oireet alk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Adult/Fish kuivaruoka maistuu niin hyvin erittÀin nirsolle labbikselle, ettÀ hÀn repi pahvilaatikon sekÀ ruokapussin auki hetkessÀ 🙈 Toimitus oli erittÀin nopea!

5぀星のうち5の評䟡

Min hund som tidigare haft stora problem med magen mÃ¥r jÀttebra pÃ¥ Alvars foder. För nÃ¥gra Ã¥r sedan provade vi, och det har varit sÃ¥ bra för honom. Han Àlskar det. Jag tycker det Àr smidigt med pre... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Olemme koirien kanssa enemmÀn kuin tyytyvÀisiÀ Alvar Pet -ruokiin, en voi muuta kuin ylistÀÀ! Palvelu on nopeaa ja mielestÀni aivan ihana yksityiskohta ruokapusseissa on omien koirien nimet, kenelle r... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hi - we're Alvar Pet and we're here to support your dog’s health with high-quality nutrition delivered to your doorstep. - Targeted health benefits for your dog's special needs and life stage - Made in the Nordics with local, sustainable and naturally delicious ingredients - Recipes developed by our Veterinarians Long live your dog! 💚

優良

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Demonfoder

Vi köpte insektsfodret vilket var bra i teorin. Vår hund tyckte om det och det bajsade fint. TyvÀrr blev hon besatt av en demon från djupaste helvetet som varken kors eller prÀster biter på. Hon springer upp på vÀggarna, klöser och biter som en vansinnig vampyr på heroin. Mycket vÀrre Àn hon var som valp. Fodret Àr enda förklaringen. Vi rekommenderar inte fodret till djupt troende, mÀnniskor gjorda av kött, eller någon som föredrar att överleva apokalypsen.

2025幎4月28日
5぀星のうち4の評䟡

Valikoima on kattava mutta pakkausmateriaali huono

Valikoima on kattava ja laadukas.👍Karvakuonomme on tyytyvÀinen kuivanappuloihin ja rakastaa erityisesti muikun pÀitÀ.☺🐟

Pakkauksen vaihtuminen muovipakkaukseen ei ollut hyvÀ asia ja pakkauksen sulkijamekanismi todella huono. Joka tapauksessa joudun sulkemaan pussin pyykkipojalla. Paperinen pussi oli parempi. Pakkauskoot kuitenkin hyvÀt.

2025幎4月18日
5぀星のうち1の評䟡

Uusi resepti ei ole koiran mieleen

Uusi resepti ei ole koiran mieleen. NollapÀÀstö PirteÀ meni nirsolle villakoiralle hyvin. Nyt olemme yrittÀneet pikkuhiljaa totuttaa uusiin vastaaviin nappuloihin, mutta koira jÀttÀÀ isot nappulat syömÀttÀ ja ronkkii vain pienet.

2025幎4月13日
Alvar Pet Oy ロゎ

Alvar Pet Oy からの回答

Hei Sanni!

Kiitos palautteestasi. Onpa harmi kuulla, ettÀ uusi resepti ei ollut koirasi mieleen!

Kun reseptejÀ uudistettiin, kaikkien nappuloiden koko muutettiin lÀhemmÀs keskikokoa, ja ne kaikki tuotetaan samalla muotilla. TÀmÀ siksi, ettÀ emme vielÀ pienenÀ toimijana pysty minimituotantovaatimusten vuoksi tuottamaan useaa eri kokovariaatiota samasta reseptistÀ. Keskikokoinen kuivaruoka toimii kuitenkin hyvin useimmille koirille. YmmÀrrÀmme, ettÀ osa koirista syö mieluiten isoa nappulaa, ja osa hyvin pientÀ sellaista, ja ehkÀ tulevaisuudessa Alvarin kasvaessa voimme tarjota myös tÀllaisia vaihtoehtoja asiakkaillemme. Otamme tietenkin kaiken palautteen vastaan ja pyrimme jatkuvasti kehittymÀÀn ja parantamaan.

Otan sinuun yhteyttÀ asiakastuestamme ja katsotaan, löydetÀÀnkö koirallesi paremmin sopiva resepti, jotta voit halutessasi kokeilla jotakin muuta. :)

Toivottavasti löydÀmme sinulle sopivan ratkaisun!

YstÀvÀllisin terveisin, Marikki Alvar PetiltÀ

5぀星のうち1の評䟡

Mina tvÃ¥ smÃ¥ hundar alltid Àlskat Zippy

Mina två små hundar alltid Àlskat Zippy och varit nöjda. BestÀllde hem det nya för 2 dagar sen som ska motsvara Zippy bara nytt utseende och förbÀttrat recept. HÀmta paketet igår och det stod INGET om bitarna blivit större anledning mina två Àlska Zippy var pga de små bitarna som nu gått över i en ny storlek som mina små inte kan, kommer Àta. Kontakta kundtjÀnst kring detta inget svar ens. Kastat ut över 300:- i sjön på ett foder de inte kan Àta i tro det skulle motsvara Zippy. Besviken!

2025幎4月8日
Alvar Pet Oy ロゎ

Alvar Pet Oy からの回答

Hej Therese!

Tack för din feedback. Så tråkigt, att dina hundar inte gillar det nya receptet!

Vi har meddelat om Àndringarna i fler omgångar och Àven angående foderbitarnas storlek. Vi tycker sjÀlvklart det Àr jÀttetråkigt att just dina hundar inte blev förtjusta i förÀndringen. NÀr recepten förnyades Àndrades storleken på alla foderkulor till att ligga nÀrmare medelstorlek, för att passa fler hundar, och de tillverkas nu med en form av samma storlek. Detta eftersom vi som en liten aktör inte har möjlighet att, på grund av minimiproduktionskrav, tillverka flera olika storleksvariationer av samma recept. Den medelstora foderkulan fungerar dock bra för de flesta hundar. Vi förstår att vissa hundar föredrar stora kulor och andra mycket små, och kanske kan vi i framtiden, i takt med att Alvar vÀxer, Àven erbjuda sådana alternativ till våra kunder. Vi tar sjÀlvklart all feedback på allvar och försöker stÀndig utvecklas och förbÀttra oss.

Jag kontaktar dig från vår kundsupport för att se om vi kan hitta ett recept som passar bÀttre för just dina hundar, så ni får prova något annat, om ni vill. :)

Hoppas vi kan hitta en bra lösning som passar just er!

Mvh
Wilma från Alvar Pet

5぀星のうち5の評䟡

Bra för min kÀnsliga hund, bra för miljön!

Min hund som tidigare haft stora problem med magen mår jÀttebra på Alvars foder. För några år sedan provade vi, och det har varit så bra för honom. Han Àlskar det.
Jag tycker det Àr smidigt med prenumeration, det finns alltid bra kuponger, bra priser och smidig hemleverans.
Dessutom Àr det nordiska ingredienser och det tas vara på allt.
Och, det Àr billigare Àn min hunds förra allergifoder! Finns ingen anledning att inte fortsÀtta med Alvar!

2025幎3月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス