Vi var virkelig sÃ¥ glade for detâŠ
Vi var virkelig så glade for det arbejde AM Montering udfÞrte. på vores sommerhus at vi ikke kan vente med at komme i gang med tilbygningen hjemme..
Vi ses til foråret
Kvalitet i hver detalje ð ïž Vi skaber holdbare lÞsninger med prÊcision, godt hÃ¥ndvÊrk og fokus pÃ¥ dine behov
vigerslevvej67, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi ses til foråret
AM montering er et rigtig dygtigt og kompetent firma. Vi havde isÊr glÊde af gode ideer som vi ikke selv havde set og god udfÞrelse
Venlige medarbejdere, hurtigt og godt arbejde.
Am Montering har udfÞrt flere opgaver for os, alle processer har vÊret super fine, lige fra planlÊgning til arbejdet blev fÊrdigt.
Vi har mÞdt kreativ sparring, inspiration og et venligt og konstruktivt samarbejde.
Am Montering har udfÞrt et meget professionelt arbejde.
Morten har skiftet mine terrassedÞr.
Det gik hurtigt og nemt til sig. Alle aftaler blev overholdt, og tidsfristen var helt pefekt.