Amaanahgifts レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Allahoemma bareek wat een top service hier. Deze lieve zuster bespreekt al je wensen en laat het nog mooier worden dan je je ahd kunnen bedenken. Ben al jaren vaste klant. Ga zo door! Ik raad het iede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle afhandeling en alles is mogelijk naar eigen wens aan te passen. Kwalitatieve stickervellen. Er was een klein foutje gemaakt in de prijsberekening en dit vertelde ze mij, waarna ik een dag later... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al herhaaldelijk besteld. Snelle reactie, alles wordt netjes besproken alvorens het wordt verzonden. Zorg op maat, vriendelijk en snel verzonden. Altijd mooi werk, dat zorgvuldig wordt geleverd. Ga zo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na wens bestelling met verkoopster besproken. Bestelling is met zorg ingepakt. Waren verkeerde flessen zam zam water verzonden, meteen opgelost met verkoopster. Top service. Zou het anderen zeker aanr... もっと見る

企業情報

1. ギフト ショップ

当該企業による記述

Welkom bij Amaanah Gifts, jouw vertrouwde online bestemming voor unieke en gepersonaliseerde Islamitische cadeaus die de essentie van liefde, respect en betekenis belichamen. Bij Amaanah Gifts geloven we in het vieren van speciale momenten op een authentieke en persoonlijke manier, en daarom hebben we een prachtige selectie van handgemaakte, op maat gemaakte geschenken samengesteld die diep geworteld zijn in de Islamitische traditie.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 43

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld

Ik heb onlangs 25 snoepzakjes besteld, maar helaas ben ik erg teleurgesteld in de levering. Bij aankomst bleken drie zakjes al open te zijn gegaan in de doos, waardoor een deel van de inhoud niet meer bruikbaar is.

Dit is extra vervelend omdat mijn dochter deze maandag wil trakteren, en ik nu met een probleem zit. Wat het nog frustrerender maakt, is dat er op dit moment geen contact mogelijk is met de klantenservice en dat Amaanahgifts in het weekend gesloten is.

Ik had gehoopt op een zorgeloze ervaring, zeker gezien het doel van de bestelling. Helaas is dat niet het geval geweest. Ik hoop dat dit in de toekomst beter wordt opgepakt.

2026年3月20日
自発的なレビュー
Amaanahgifts ロゴ

Amaanahgifts からの回答

Hoi Sarah,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet in goede staat is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, zeker gezien de gelegenheid waarvoor je de snoepzakjes nodig had.

Ook wanneer wij gesloten zijn, mag je ons altijd een bericht sturen. We reageren mogelijk iets later, maar we kijken altijd graag mee naar een passende oplossing.

We komen graag met je in contact om dit netjes voor je op te lossen.

Amaanah Gifts

Absoluut een aanrader!

Ik ga hier 100% nog een keer bestellen.
Ruime keuze, veel mogelijkheden. Alles halal. Er wordt meegedacht, wat heel fijn was. Snelle verzending, netjes en hygiënisch verpakt. Erg blij! En zeker een aanrader.

2026年3月12日

The best

Ik heb besteld bij *Amaanah Gifts* en ben echt heel blij! Allahuma barik. Alles netjes en met liefde gemaakt. Echt een aanrader 🥰

2026年1月22日

Leuke produkten

Leuke produkten, chocolaatjes zijn mooi geworden. Mijn bestelling is thuis persoonlijk bezorgd ivm. drukte van postnl. zodat ik het op tijd in huis heb. Erg blij mee!

2025年12月24日

De beste

Zo last minute chocolaatjes besteld. Dacht zullen ze op tijd binnen komen voor de bruiloft. Maar ze werden gelijk zelfde dag verzonden. Top service.

2025年10月10日

Trustpilot エクスペリエンス