Fantastisk service og virkelig hurtigâŠ
Fantastisk service og virkelig hurtig levering ðflot pakket indâºïž
Amalie S Jewellery er unikke og feminine smykker i dansk design. Alle smykkerne er produceret kvalitetsmaterialer som 18 karat forgyldt 925 sterlingsÞlv eller 925 sterlingsÞlv. Derudover også Êgte ferskvandsperler og halvÊdelstene. Med muligheden for at mixe & matche alle Amalie S Jewellery's enkeltstyks Þreringe, kan du skabe det perfekte look der passer lige til netop dig. Alle smykkerne er til gode priser, der gÞr smykkerne til de perfekte Þnsker til veninderne mm. Ved at vÊlge Amalie S Jewellery får du smykker til en god pris på samme tid med at du ikke går på kompromis med det danske design og kvalitet.
ãã³ããŒã¯
Fantastisk service og virkelig hurtig levering ðflot pakket indâºïž
Den blev sendt med de samme jeg nÊsten bestilte det. Og du har de smukkeste smykker â€ïž
Fra Julie i Hammel
Utrolig flotte smykker og super god service. Også hurtig levering. 10/10!!!
SÃ¥ fine hÃ¥ndlavede smykker, altid i orden og sender hurtigt i flot indpakningð
Fine smykker til en fornuftig pris. Hurtigt forsendelse og fin lille Êske til min Þrering. Flot og overskuelig website

Amalie S Jewellery ããã®åç
Flotte håndlavede smykker, hvor der rigtig er krÊset om hver enkelt smykke. Er helt vildt med alle de kombinationsmuligheder der er og fedt at der kan kÞbes Þreringe stykvis. Flotte smykker til gode priser.

Amalie S Jewellery ããã®åç
Smukke Þreringe, jeg bliver ofte spurgt hvor jeg har kÞbt mine Þreringe. En klar anbefaling herfra.