Ambiorix レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betreft mijn bestelling van het paar Holly Iseo Noce, dat ik teruggestuurd had, omdat ze minder makkelijk zaten dan de Havana’s die ik ook gekocht had. Jullie hebben deze terug ontvangen, op een e... もっと見る

企業情報

1. 靴工場
  2. 靴屋
  3. 靴修理店

当該企業による記述

Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Vlug antwoord en behulpzaam.

Vlug antwoord en behulpzaam.
Riem was langer geleverd en werd zelfs voorgesteld om iemand langs te sturen om deze korter te maken

2022年7月21日

Beste Koen
Bedankt voor deze review. Wij hopen dat u al heeft kunnen genieten van uw Ambiorix-producten!

C'est le top

C'est le top! Les contacts par mails sont rapides et suivis. Les explications ne manquent pas. Monsieur Vandebeek prend les mesures et les chaussures sont parfaitement adaptées. L'envoi un peu plus long qu'annoncé mais bon les chaussures sont tellement belles. Une toute petite erreur dans l'envoi des accessoires et hop c'est réglé en un tour de main. Je recommande vivement! Á quand un magasin dans la région de Namur?

2022年7月19日
自発的なレビュー

Cher Monsieur De Backer
C'est pour des clients comme vous et des commentaires comme celui-ci que nous nous efforçons chaque jour d'améliorer notre service. Un grand merci!

Super service!

2022年7月18日
自発的なレビュー

Beste Lisa,
Blij te horen dat je positief bent over onze service! We hopen je snel terug te zien!

Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen aan jouw voeten...

2022年7月13日

Beste Dirk
Het zou een prachtige slogan zijn! :-) hopelijk zitten de nieuwe schoenen als gegoten. Bedankt voor uw 5 sterren-review!

Gepersonaliseerd “Dank u” briefje

Schoenen werden op een verzorgende, respectvolle manier verpakt en afgeleverd. Ook was de inhoud ook voorzien van een gepersonaliseerd “bedankt en veel plezier met je nieuwe schoenen” briefje. Super tof !

2022年7月11日

Beste Mr Verjans,
Hopelijk heeft u reeds veel plezier beleefd aan die nieuwe schoenen! Bedankt voor deze positieve review. Wij doen zo verder!

5つ星のうち3の評価

ruimte voor verbetering

1ste ervaring niet zo'n succes. Kreeg feedback met toelichting. Werd geapprecieerd.

2022年7月8日

Beste Mr Decoster
Bedankt voor uw review en jammer te horen dat u niet tevreden bent over de geleverde service. Wij hebben u zonet een mail gestuurd, en hopen dit zo snel mogelijk te kunnen oplossen.

Prachtige schoenen.

Product netjes ingepakt. Mooi op tijd geleverd. Prachtige schoenen. Alleen… puntje van kritiek. Het handgeschreven kaartje kon gerust ook in het Nederlands en niet alleen in het Frans. Al weegt de geste zwaarder door dan de eentaligheid ervan.

2022年6月27日

Beste Ismail
Uw lovende woorden maken ons zeer gelukkig! We schrijven het kaartje normaal gezien altijd in de taal die de klant op de webshop heeft gekozen...we zoeken uit waar het bij uw bestelling misgelopen is.

Weer een tevreden klant

Levering zoals verwacht zonder problemen.
Meeste schoenwinkels hebben niet alle maten maar dat is via de webshop nooit een probleem. Producten worden ook eerlijk beschreven

2022年6月22日

Beste Jacques
We zijn zeer blij met uw positieve ervaring op onze webshop. Als u in één van onze winkels uw maat niet vindt, helpen onze verkoopsters u daar ook graag verder (door bijvoorbeeld de maat uit een andere winkel te laten opsturen).

Aankoop Sneakers

Aangename hulp bij de aankoop en snelle afhandeling!

2022年6月9日

Beste Eline
Een fijne review, waarvoor dank! We doen ons best elke aankoop zo persoonlijk & efficiënt mogelijk te behandelen. Hopelijk tot een volgende bestelling!

5つ星のうち4の評価

Goods were damaged, yet handled with care afterwards

Goods were damaged. Should not happen for such a wellknown company and brand. Have been a customer for over 15 years and did not receive a reply to customer complaint over email at first. Afterwards this was handled with highest care and a new item was shipped immediately.

2022年6月9日

Dear Mr Rousseau
Due to illness of one of our employees, we could not answer your mail on Tuesday right away.
This has now been done. We hope that you agree with our proposed solution. Our apologies for the inconvenience.

Ambiorix

5つ星のうち4の評価

Altijd goed geweest en nog steeds goed!

Altijd goed geweest en nog steeds goed!
Misschien duur maar daar krijg je ook echte kwaliteit voor!!!

2022年6月6日

Beste Jan
Bedankt voor deze review. Wij zijn blij dat u op gebied van prijs/kwaliteit een tevreden Ambiorix-klant bent!

5つ星のうち5の評価

Ik heb veters besteld en een…

Ik heb veters besteld en een schoenborstel, de levertijd was snel en netjes verzorgd. Ze houden de kwaliteit en service net zo hoog als bij de schoenen. En ik ben er zeer tevreden over.

2022年5月29日

Beste Justin
Een grote of een kleinere bestelling: bij Ambiorix verzorgen we elke verzending tot in de puntjes. Ook de kwaliteit van accessoires draagt ons merk uiteraard hoog in het vaandel. Tot snel voor een nieuwe bestelling!

Entreprise très bien organisée

Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité.
Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes.
Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (simple à faire en fonction de l'adresse de livraison et/ou facturation).
Un grand merci pour votre sérieux vieux de plus de 40 ans (souvenir d'enfance).

2022年5月24日

Cher Monsieur Hachez
Merci pour cet avis et votre commentaire. Normalement, toute notre communication avec le consommateur se fait dans la langue qu'il a choisie en ligne. Nous allons chercher à savoir où cela a mal tourné.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。