Ambiorix レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betreft mijn bestelling van het paar Holly Iseo Noce, dat ik teruggestuurd had, omdat ze minder makkelijk zaten dan de Havana’s die ik ook gekocht had. Jullie hebben deze terug ontvangen, op een e... もっと見る

企業情報

1. 靴工場
  2. 靴屋
  3. 靴修理店

当該企業による記述

Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 43件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Schoenen waren niet voorradig

Schoenen waren niet voorradig, terwijl de bestelling gebeurd was. Geen informatie ontvangen, enkel nadat ik na 5 dagen zelf een mail stuurde om te vragen naar de leveringstermijn.
Daarna wel vlotte communicatie via mail met voorstel voor alternatief.

2025年3月30日

Ambiorix からの回答

Dag Hans, het was inderdaad een vergissing van ons dat de schoenen niet meer voorradig waren. Waarvoor onze excuses. Ook jammer om te horen ook dat de communicatie niet voldoende vlot was. Kan het misschien zijn dat onze email in je spam terecht is gekomen? Want we hebben wel contact met jou opgenomen. Hopelijk kunnen we je alsnog verder helpen met een ander paar. We wachten jou reactie af!
Bedankt, Team Ambiorix.

5つ星のうち5の評価

Tradition, good quality work boots

I bought a pair of Ambiorix Triumph work boots via ebay. They are very nicely made, of good quality materials and are very comfortable to wear. I'm delighted with them, the design and the fit. It's not often you come across good quality, traditional footwear, made in a long-established factory and so, I'm very pleased to have these boots. Worth the money!

2025年2月17日
自発的なレビュー

Ambiorix からの回答

Dear customer, we thrive to produce high quality shoes so thank you very much to share your positive experience. We love to read our customers feedback.

5つ星のうち3の評価

Het is uiteindelijk in orde gekomen

4 werkdagen na mijn bestelling slechts een deel van mijn bestelling ontvangen. Na contact op te nemen met de klantendienst, 3 dagen later reactie gekregen dat de rest van de bestelling “vandaag of morgen” zou geleverd worden, zonder enige uitleg of meer informatie. Aangezien de dag erna nog steeds niets ontvangen te hebben, terug gekoppeld naar de klantendienst en de track en trace opgevraagd. Nu zijn we weeral 24 uur verder en geen reactie gekregen, en ik heb nog steeds niet mijn volledige bestelling ontvangen (€285 betaald en maar voor €170 ontvangen).
Alles behalve een positieve aankoopervaring. Er is duidelijk een fout gemaakt bij de verzending, en de klantendienst laat te wensen over.
EDIT: na deze review is Ambiorix in actie geschoten, en na meer dan 2 weken en 3 pakjes later eindelijk ontvangen wat ik besteld heb. Daarbovenop nog gratis kousen gekregen. Omdat uiteindelijk alles goed gekomen is en er ook een extra werd gegeven ter compensatie, maar het toch ook wel allemaal te lang geduurd heeft en er pas na een slechte review actie is ondernomen => van 1 ster naar 3 sterren

2025年1月27日

Beste Kenny,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen en dat de communicatie niet voldoende was. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden. We begrijpen uw frustratie en hebben uw feedback gebruikt om onze processen te verbeteren.

We zijn blij te horen dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost en dat de extra kousen een kleine compensatie waren voor de vertraging. We blijven ons inzetten om een snellere en duidelijkere service te bieden.

Groetjes,
Team Ambiorix

5つ星のうち4の評価

Perfecte schoenen

Perfecte schoenen, persoonlijk. Enkel trage verzending anders had je ster meer!

2025年1月5日

Ambiorix からの回答

Beste Bart, dank voor uw review en uw appreciatie voor onze mooie schoenen. De voorbije 2 weken was het zeer druk in de webshop en waren de leveringen wat vertraagd. Dit is ondertussen opgelost !

Prima

Vlotte verzending, verpakking in orde, zeer fijne schoenen

2025年1月4日

Ambiorix からの回答

Beste Michiel, dank voor de perfecte review !

5つ星のうち1の評価

kleur komt helemaal niet overeen gelijk…

kleur komt helemaal niet overeen gelijk website voorsteld

2024年11月23日

Beste Meneer Oosterbosch
Bedankt voor uw review. Al hadden wij natuurlijk liever eerst van u gehoord via onze klantendienst, dan via dit platform.
Wij herevalueren de foto's op onze webshop voortdurend, en zullen opnieuw bekijken of deze dient aangepast te worden.
Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds contacteren via info@ambiorix.be.

Super service & kwaliteit

Vriendelijke service met persoonlijke mail voor de levering. De schoenen zijn comfortabel en kwaliteit.

2024年11月7日

Beste Meneer Pinoy,
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u een tevreden Ambiorix-klant bent!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。