Amerys レビュー 20

TrustScore 5段階評価の3

3.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Trading via Amerys is smooth, and I love how quickly my orders are processed. Definitely trustworthy.

5つ星のうち3の評価

Funds deposit and withdrawal through Amerys have always been simple for me. Maybe more crypto pairs would be nice.

5つ星のうち3の評価

gOOD VARIETY OF TRADING INSTRUMENTS ON aMERYS, THOUGH CUSTOMER SERVICE COULD BE A BIT FASTER IN RESPONDING.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Amerys trafilo do mnie przez telefon…

Amerys trafilo do mnie przez telefon totalnie z zaskoczenia. Rozmowa byla na luzie bez cisnienia mowili ze to cos prostego i bezpiecznego. Wszyscy mowili z wschodnim akcentem ale wedy kompletnie nie mialo to dla mnie znaczenia. Na platformie liczby sie zgadzaly saldo roslo wiec uznalem ze nie ma sie czym stresowac. Dziwnie zrobilo sie dopiero jak chcialem wyplacic czesc kasy. Najpierw padla informacja o podatku potem doszla weryfikacja AML. Po chwili kolejne wmyagania i oplaty o ktorych nikt wczesniej nawet nie napomknal. Kazda rozmowa konczyla sie tekstem ze to juz ostatnia rzecz. Oczywiscie za chwile byla nastepna. Zglosilem to na policje ale po paru tygodniach przyszlo pismo o umorzeniu. Nic nowego brak mozliwosci ustalenia sprawcow. Zostalem z poczuciem ze wszystko przepadlo i ze nie mam juz na to sily. Na szczescie pozniej trafilem na kancelarie ktora zajmuje sie takimi sprawami od lat. Widac bylo ze maja najlepszych prawnikow i ze pomagali juz wielu osobom w podobnej sytuacji. Bez obiecywania cudow po prostu wiedzieli co robia. Po czasie sprawa sie domknela i srodki wrocily co jeszcze chwile wczesniej wydawalo sie niemozliwe. Pisze to bo Amerys na poczatku wyglada bardzo zwyczajnie a potem robi sie z tego spory problem. Dobrze wiedziec ze sa ludzie ktorzy znaja te schematy i potrafia to ogarnac. Kontakt który mnie uratował to 5/7/5 robię odstęp 0/0/2 bo usuwają 9/2/7 opinię

2026年4月10日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

problem z wypłatą salda!

Wszystko zaczęło się od reklamy w internecie o Amerys że gwarantowane zyski że rynek amerykański stabilny że to najlepszy moment żeby wejść… wyglądało mega profesjonalnie więc kliknąłem. Za chwilę telefon od konsultanta i taka rozmowa że człowiek czuł się jakby rozmawiał z kimś bardzo pewnym siebie, przekonał mnie że to bezpieczne. Wpłaciłem jedną kwotę potem zwiększyłem bo na platformie zyski rosły i pokazywali mi jak “dobrze inwestuję”. Człowiek patrzył i wierzył że to w końcu coś prawdziwego.

Kiedy chciałem wypłacić środki zaczęły się problemy – najpierw opłata manipulacyjna potem niby podatek do zapłaty żeby odblokować przelew. Zapłaciłem jedną rzecz ale ciągle pojawiało się coś nowego, kontakt coraz bardziej utrudniony aż w końcu praktycznie cisza. Było mi wstyd że dałem się tak wciągnąć i że nie sprawdziłem tego wcześniej.

Na szczęście nie zostałem z tym sam. Trafiłem na pomoc i ogromne podziękowania dla Zuzanny, od pierwszej rozmowy konkret i spokój, ma lekko wschodni akcent i mówi bardzo rzeczowo co daje poczucie że ktoś wie co robi. Nie obiecywała cudów tylko jasno tłumaczyła sytuację. Dzięki jej wsparciu i współpracy z naprawdę doświadczonymi prawnikami sprawa została poprowadzona dużo lepiej niż się spodziewałem. Widać że mają ogromne doświadczenie i pomagają wielu osobom w podobnych przypadkach, dla mnie to była ciężka lekcja ale dobrze że zakończona z pomocą profesjonalistów, kontakt do nich to7/8/3przewa bo/2/9/9, mogą usunąć6/7/0.

2026年2月18日
自発的なレビュー