レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店

圓該䌁業による蚘述

AMICE verkoopt premium aluminium reiskoffers. Sterk, tijdloos en gemaakt om jarenlang mee te reizen. We geloven in een eerlijke prijs, echte kwaliteit en persoonlijke service. Jouw ervaring betekent alles voor ons. Deel gerust hoe jouw reis met AMICE is verlopen, we lezen elke review en leren er iedere keer van.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 71ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Stevige reiskoffer

Was zelf opzoek naar een stevige reiskoffer die wel tegen een stootje kan. Ik kwam AMICE tegen op Instagram en na wat rond te kijken op de website de zwarte aluminium koffer gekocht. Toen hij vandaag binnenkwam was ik zeer te spreken over de goede kwaliteit.

2024幎11月5日

Een super reiskoffer!

Deze koffer is echt een aanrader! Hij is stevig, rolt soepel, en biedt genoeg ruimte voor al je spullen. Ideaal voor reizen door drukke luchthavens en goed bestand tegen dagelijks gebruik. Bovendien is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam; ze staan echt klaar voor hun klanten. Perfect voor wie een betrouwbare reiskoffer zoekt met service van topkwaliteit!

2024幎11月4日

prachtige handbagage koffers

Heb prachtige handbagage koffers gekocht,
Binnen 2-3 dagen in huis. Prachtige koffers en super snelle service en een zeer klantvriendelijk bedrijf.

2024幎8月12日

Amice travel からの回答

Hi P. Manvis, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Amice handbagage rolkoffer

Was op zoek naar een handbagage koffer en kwam zo bij amice terecht, prachtige koffer. Ben er zeer tevreden over, een echte aanrader, afmeting is goed voor alle luchtvaart /vliegmaatschappijen. Rolt goed en gemakkelijk. Amice is zeer klantvriendelijk, reageert snel op de mails en de verzending en aflevering van de koffers is binnen 2-3 dagen geregeld en in huis.

2024幎8月6日
5぀星のうち5の評䟡

Ik zag dit soort koffers al veel

Ik zag dit soort koffers al veel voorbij komen, maar hier leek de prijs kwaliteit verhouding erg goed. Hij werd snel geleverd en ik ben er afgelopen week mee op reis geweest
 wat een top koffer. Hij voelt stevig en gaat soepel mee als je ermee loopt. Mijn vriendin gaat er nu ook 1 halen

2024幎7月1日

Communication

I had some questions about a product of them, they immediately responded to my question and helped me with through the whole process. Amazing customer service, would highly recommend.

2024幎7月12日

Amice travel からの回答

Hi Leandro, thank you for your positive review. Hope you enjoy your trip with the AMICE suitcase!

5぀星のうち5の評䟡

Dit is voor mij part de beste koffer

Dit is voor mij part de beste koffer ooit gehad. Om te starten met de look die is geweldig lux en had hem zelf in het zwart kleed echt af. Dan nog de wielen die gaan zo smooth net zoals de rest!

Ik RAAD DEZE KOFFER AAN

2024幎6月28日

Amice travel からの回答

Hi Maarten, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Top kwaliteit!!

2024幎7月14日

Amice travel からの回答

Hi Renzo, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

5぀星のうち5の評䟡

What a great and honest company!

What a great and honest company!

I ordered their suitcase a while ago. It arrived in perfect condition. I used it recently when I went on vacation to Austria. It is a durable and strong suitcase with great style.

2024幎7月12日

Amice travel からの回答

Hi Julian, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

5぀星のうち5の評䟡

Koffer van zeer hoge kwaliteit.

Koffer van zeer hoge kwaliteit! De koffer werd snel geleverd en is helemaal naar verwachting. Top Amice !

2024幎7月13日

Amice travel からの回答

Hi Wesley, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Prachtige kwalitatieve aluminium koffer

Prachtige kwalitatieve aluminium koffer voor topprijs

2024幎6月7日

Amice travel からの回答

Hi, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Wat een vette koffer

Wat een vette koffer! Ben blij met de aankoop en de service die werd verleend. Ik gaf aan dat ik binnen 3 dagen op vakantie ging en amice deed alle moeite om hem daarvoor nog te leveren. Bedankt.

2024幎7月10日

Uitstekend

Erg blij met mijn zilveren handbagage koffer! Goede kwaliteit en snelle levering!

2024幎7月5日

Amice travel からの回答

Hi Iris, bedankt voor je positieve review. Hopelijk geniet je van je reis met de AMICE koffer! Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je ons altijd benaderen via info@amiceshop.nl.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。