レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Best experience. Great staff and very punctual. Tried to change the date with them and also accommodating and they have change the date without any extra cost.

5぀星のうち1の評䟡

Kom 2 timmar efter bokad tid. UndermÃ¥lig stÀdning, golven var inte svabbade (man hade sopat ut allt skrÀp ut i trapphuset, utanför lÀgenhetsdörren), fönsterbrÀdorna var smutsiga, duschutrymmet var d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt professionellt utfört. Lugnt, metodiskt och vÀnligt! Trots att jag inte var helt klar, vilket försvÃ¥rade för personalen, lade de upp sitt arbete annorlunda och fick min stress och oro att ri... もっず芋る

䌁業情報

1. 枅掃員
  2. 業務甚枅掃サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi jobbar i hela Sverige. strÀvar efter att vara det bÀsta rengöringsföretaget Amples Cleaning Service Àr ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjÀnster som erbjuder omfattande, högkvalitativa, pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder. Vår flitiga ledning och arbetsetik Àr centralt för vår affÀrsfilosofi och Àr kritisk för att leverera konsekventa, stÀdtjÀnster för kvalitet. Vi Àr stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkstÀllande direktör.

3.8

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bra firma med god service

Riktigt bra bemötande, flexibel med bokningar och riktigt bra efterservice då nya Àgare till huset hade några få anmÀrkningar (delvis pga mitt miss att lÀgga till tjÀnster).
Jag rekommenderar Amples stÀdfirma starkt.

2022幎9月3日

Fantastiskt!

Smidig kommunikation, smidig och flexibel bokning. De hÀmtade och lÀmnade nyckeln sjÀlv hos mÀklaren och vi slapp tÀnka på något. Bra service och billigt pris. Jag rekommenderar Amples StÀdfirma till alla jag kÀnner.

2022幎8月12日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Evelinn, Vad kul att du Àr nöjd med våra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till våra hÀrliga kunder.

5぀星のうち4の評䟡

Blev godkÀnt men lite små missar

Blev godkÀnt men lite små missar. Bra respons och billigt pris. Rekommenderar er att anlita dem!

2022幎9月5日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Madicken, Vad kul att du Àr nöjd med våra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till våra hÀrliga kunder.

AMPLES STÄDFIRMA

Mycket flexibla och prisvÀrda

Mycket flexibla och prisvÀrda. Bokade in fönsterputs med mycket kort varsel och det var inga konstigheter. Snabba killar och ett jÀttefint resultat. Kan rekommendera Amples. /Simo

2022幎9月5日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Simo, Vad kul att du Àr nöjd med våra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till våra hÀrliga kunder.

5぀星のうち4の評䟡

I stort sÀtt mycket bra

I stort sÀtt mycket bra, men hade inte stÀdat under en av mattorna.

2022幎9月4日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Annelie, Vad kul att du Àr nöjd med våra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till våra hÀrliga kunder.

5぀星のうち5の評䟡

Toppen jobb rekommenderar starkt!

2022幎8月24日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej André, Vad kul att du Àr nöjd med våra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till våra hÀrliga kunder.

5぀星のうち5の評䟡

BÀst, professionell och snabb.

Jag anlitade Amples StÀdfirma för flyttstÀdning. GodkÀnde stÀdningen av Öbo för allra första gÃ¥ngen. Huset var inte normalt smutsigt och de har gjort det till superrent och riktigt blankt😃. Rekommenderar dem starkt och riktigt billigt pris frÃ¥n andra företag. Riktigt snabb respons ocksÃ¥. De svarade sena kvÀllar ocksÃ¥. Tack för hjÀlpen.

2022幎8月23日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Syed, Vad kul att du Àr nöjd med vÃ¥ra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till vÃ¥ra hÀrliga kunder. // AMPLES STÄDFIRMA

5぀星のうち5の評䟡

They did the cleaning service very

They did the cleaning service very processionally and met beyond my expectations.

2022幎8月22日

Amples StÀdfirma からの回答

Hej Siraj, Vad kul att du Àr nöjd med vÃ¥ra tjÀnster. Alltid tillgÀnglig och brinner för att ge bÀsta service till vÃ¥ra hÀrliga kunder. // AMPLES STÄDFIRMA

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。