Best experience. Great staff and very punctual. Tried to change the date with them and also accommodating and they have change the date without any extra cost.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kom 2 timmar efter bokad tid. UndermÃ¥lig stÀdning, golven var inte svabbade (man hade sopat ut allt skrÀp ut i trapphuset, utanför lÀgenhetsdörren), fönsterbrÀdorna var smutsiga, duschutrymmet var d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Otroligt professionellt utfört. Lugnt, metodiskt och vÀnligt! Trots att jag inte var helt klar, vilket försvÃ¥rade för personalen, lade de upp sitt arbete annorlunda och fick min stress och oro att ri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi jobbar i hela Sverige. strÀvar efter att vara det bÀsta rengöringsföretaget Amples Cleaning Service Àr ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjÀnster som erbjuder omfattande, högkvalitativa, pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder. Vår flitiga ledning och arbetsetik Àr centralt för vår affÀrsfilosofi och Àr kritisk för att leverera konsekventa, stÀdtjÀnster för kvalitet. Vi Àr stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkstÀllande direktör.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Anlitade Amples för flyttstÀdning vidâŠ
Anlitade Amples för flyttstÀdning vid Bjorkrisvagen, Ãrebro. Riktigt snabb i kommunikation och bÀst i kvalitet. Verkligen rimligt pris. Jag rekommenderar starkt Amples StÀdfirma.
Bra firma med god service
Riktigt bra bemötande, flexibel med bokningar och riktigt bra efterservice då nya Àgare till huset hade några få anmÀrkningar (delvis pga mitt miss att lÀgga till tjÀnster).
Jag rekommenderar Amples stÀdfirma starkt.
Fantastiskt!
Smidig kommunikation, smidig och flexibel bokning. De hÀmtade och lÀmnade nyckeln sjÀlv hos mÀklaren och vi slapp tÀnka på något. Bra service och billigt pris. Jag rekommenderar Amples StÀdfirma till alla jag kÀnner.

Amples StÀdfirma ããã®åç
Blev godkÀnt men lite små missar
Blev godkÀnt men lite små missar. Bra respons och billigt pris. Rekommenderar er att anlita dem!

Mycket flexibla och prisvÀrda
Mycket flexibla och prisvÀrda. Bokade in fönsterputs med mycket kort varsel och det var inga konstigheter. Snabba killar och ett jÀttefint resultat. Kan rekommendera Amples. /Simo

I stort sÀtt mycket bra
I stort sÀtt mycket bra, men hade inte stÀdat under en av mattorna.

Amples StÀdfirma ããã®åç
Toppen jobb rekommenderar starkt!

Amples StÀdfirma ããã®åç
BÀst, professionell och snabb.
Jag anlitade Amples StÀdfirma för flyttstÀdning. GodkÀnde stÀdningen av Ãbo för allra första gÃ¥ngen. Huset var inte normalt smutsigt och de har gjort det till superrent och riktigt blanktð. Rekommenderar dem starkt och riktigt billigt pris frÃ¥n andra företag. Riktigt snabb respons ocksÃ¥. De svarade sena kvÀllar ocksÃ¥. Tack för hjÀlpen.

Amples StÀdfirma ããã®åç
They did the cleaning service veryâŠ
They did the cleaning service very processionally and met beyond my expectations.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ