Amsterdams MuntKantoor レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Heb ooit iets bij hen besteld en blijf nu ongevraagd pakketten ontvangen. Hier heb ik nooit om gevraagd. Ik stuur alles retour via het antwoordnummer. Heb een e-mail gestuurd dat ik niets van hen wi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sturen wel rekeningen maar munt laat op zich wachten. En dreigen daarna met verhoging en deurwaarder. Asociale club. Doe er geen zaken mee, u bent gewaarschuwd.

5つ星のうち4の評価

Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn oprechte ervaring is, over een lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen. Nooit enige klacht van mijn kant hoeven te melden. Producten altijd... もっと見る

企業情報

1. コイン商

当該企業による記述

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 166

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik krijg wat ik bestel en binnen de…

Ik krijg wat ik bestel en binnen de aangegeven tijd.
En als er iets fout gaat wordt het meteen opgelost

2026年5月3日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u ontvangt wat u bestelt en dat alles binnen de aangegeven tijd verloopt. Goed dat u ook onze service bij eventuele problemen waardeert.

leuke aanbiedingen

leuke aanbiedingen, goede levering, makkelijk verzamelen

2026年4月17日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u onze aanbiedingen waardeert en dat de levering en het bestelproces naar wens verlopen.

J.V. Klantenservice

5つ星のうち5の評価

Alle bestellingen accuraat uitgevoerd.

Alle bestellingen bij het Amsterdams Munt Kantoor worden nauwgezet uitgevoerd en netjes en snel verzonden. Dit geeft de verzamelaar veel vertrouwen.

2026年4月24日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat onze zorgvuldige uitvoering en snelle verzending bijdragen aan uw vertrouwen. Daar doen wij het voor.

J.V. Klantenservice

5つ星のうち5の評価

Alles komt keurig aan en op tijd,alleen…

Alles komt keurig aan en op tijd,alleen zijn de verzendkosten wel wat hoog

2026年1月15日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestellingen keurig en op tijd aankomen. We begrijpen uw opmerking over de verzendkosten en nemen deze feedback zeker mee.

Mooie producten

Mooie producten, vlot in huis.

2026年3月30日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We waarderen uw feedback.

5つ星のうち5の評価

Bestellingen worden vlot en schadevrij…

Bestellingen worden vlot en schadevrij geleverd.

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn dat uw bestellingen vlot en in goede staat worden geleverd. We hechten veel waarde aan zorgvuldige verzending.

5つ星のうち4の評価

Voor een startende verzamelaar ben ik…

Voor een startende verzamelaar ben ik tevreden op dit moment in wat maandelijks wordt toegestuurd, Ik zou daarnaast graag de mogelijk zien om ook een vrije keuze te maken in andere 2 euromunten die beschikbaar zijn en net zo geleverd worden met beschrijving en plastic bewaar /verzamel beschrijving.

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de maandelijkse zendingen en uw verzamelstart zo positief ervaart. Uw suggestie om ook een vrije keuze te hebben in andere 2-euromunten, inclusief beschrijving en bewaarmateriaal, waarderen wij zeer en nemen wij mee in onze verdere ontwikkeling.

Beleefdheid en snelheid goede ervaring

Beleefdheid en snelheid goede ervaring

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze beleefde en snelle service als positief heeft ervaren. We waarderen uw feedback zeer.

Bijna alles is duidelijk

Bijna alles is duidelijk. Zou alleen graag willen weten als er iets nieuws uit komt of het onder mijn abonnement valt.
Met vriendelijke groeten;
Peter Kok

2026年4月29日

Beste heer Kok,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat vrijwel alles duidelijk is. Wij begrijpen uw vraag over nieuwe uitgaven en uw abonnement. Voor specifieke informatie hierover kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen, dan helpen wij u graag verder.

Tevreden

Ben heel erg tevreden over de zaken en over de kwaliteit. En ook de communicatie is goed. Ze reageren snel op mailtjes en vragen.

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze zaken, de kwaliteit en de communicatie. Goed dat u ook onze snelle reacties op e-mails en vragen waardeert.

Klantenservice”

5つ星のうち4の評価

Hun presentatie ziet er heel leuk uit…

Hun presentatie ziet er heel leuk uit en bij het verzenden van hun de spullen is de verpakking ook goed en stevig👌🏽👍🏽🌺
En de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze presentatie, stevige verpakking en de behulpzaamheid en vriendelijkheid van onze medewerkers zo waardeert.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden!!!

2026年3月24日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel en netjes verpakt is geleverd en dat u zeer tevreden bent.

5つ星のうち5の評価

De finesse van het reliëf en de…

De finesse van het reliëf en de afwerking van uw recente uitgiften zijn voor mij de gouden standaard geworden.

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw prachtige review! Goed om te horen dat u zo onder de indruk bent van de finesse van het reliëf en de afwerking van onze recente uitgiften. Fijn dat u dit als een gouden standaard beschouwt.

5つ星のうち4の評価

Goed assortiment en kwalitatief goede producten

Bestellen en gegevens invullen ging erg goed product werd goed aangeleverd en goed verpakt. Ik zal het zeker aanraden aan een muntenverzamelaar, omdat dit assortiment erg ruim is. Klein verbeterpunt zou zijn om een soort verwachte levertijd te laten zien.

2025年5月21日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat het bestellen en invullen van gegevens soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de levering en verpakking van het product. Wij waarderen het ook zeer dat u ons aanbeveelt aan andere muntenverzamelaars vanwege het ruime assortiment. Uw suggestie over het tonen van een verwachte levertijd nemen wij graag mee als verbeterpunt.

5つ星のうち5の評価

Meegedaan met de gratis munten…

Meegedaan met de gratis munten uitgiftes, mooie herdenkings munten ontvangen. Leuk voor bij de verzameling

2026年1月2日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ontvangen herdenkingsmunten en dat deze een mooie aanvulling zijn op uw verzameling.

5つ星のうち5の評価

De bestelde munten altijd correct…

De bestelde munten altijd correct geleverd en zeer zorgvuldig verpakt snelle levering moet gen problemen

2026年5月1日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestellingen altijd correct en zorgvuldig verpakt worden geleverd en dat de levering snel verloopt zonder problemen.

5つ星のうち5の評価

De munten die ik heb besteld altijd op…

De munten die ik heb besteld altijd op tijd binnen
Hoop op wat meer leuke betaalbare munten met betrekking op wat recentelijke gebeurtenissen en wat munten over de jaren tachtig en star trek

2026年2月2日

Amsterdams MuntKantoor からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestellingen altijd op tijd binnenkomen. Wij waarderen uw suggesties voor meer betaalbare munten rondom recente gebeurtenissen en thema’s zoals de jaren tachtig en Star Trek en nemen dit graag mee als inspiratie voor ons assortiment.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。