レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters!!!!! KOOP er NOOIT. Ik heb sandalen besteld, plastieken chinese prul, alsook een jumpsuit. Kwaliteit o,o! Ik heb deze willen terugsturen maar de verzenkosten liepen op tot 60 euro (naar C... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ordinair dropshipping bedrijf. De bezorging duurt erg lang en de track&trace die je gestuurd krijgt werkt niet. Als het eindelijk arriveert blijkt de kwaliteit slecht te zijn; goedkoop materiaal dat h... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Oplichters!!!!

Ik heb deze willen terugsturen maar de verzenkosten liepen op tot 60 euro (naar CHINA!!)
ZEER MISLEIDENDE NAAM BLOOM AMSTERDAM, beter was BLOOM CHINA!! Klootzakken.

2026幎4月6日

Bloom Amsterdam dropshippers!.

Eerst al enorme wachttijden voor jas.. en nu ook nog binnen paar maanden rits kapot....hun reactie: meest praktische oplossing ga naar lokale kleermaker/reparatie winkel, waarop ik teruggeef: en dan de factuur naar jullie? Nee daar doen ze niet aan. Dropship ellende!!!

2026幎4月2日

Oplichters

Oplichters , die winkel in Amsterdam bestaat niet . Hun willen 30% geven en constant dezelfde e mails dat je beter niet terug stuurt . Tot nu nog geen oplossing, helaas heb ik de reviews te laat gelezen. Koop niets bij hun !

2026幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

Had ik deze reviews maar eerder gezien

Had ik deze reviews maar eerder gezien! Ik heb wel even gegoogled voor ik een jurk bestelde. Dan zie je een foto met een ouder echtpaar voor een mooie winkel. Er kwam een jurk na enkele weken, andere tinten, iets ander model en in polyester ((had katoen moeten zijn). Retourneren kan niet, maar ik kreeg 30% geld terug. Dat ging wel snel. Nu zit ik met zo’n stomme jurk!

2026幎3月21日
5぀星のうち1の評䟡

Alles is een groot oplichting

Alles is een groot oplichting! De goedkoopste kleding van alliexpress verstuurd in plaats voor goed kwaliteit. Klopt helemaal niet met berschrijving en foto's. Om terug te sturen je moet ook extra kosten betalen. Maar op de website staat 100% geld terug zonder kosten in 30 dagen. Oplichters!!!

2026幎3月14日

Ik had een Jas besteld

Ik had een bestelling gedaan 07-01-2026 voor een jas en wat blijkt de jas was te klein dus ik heb er werk van gemaakt en wat blijkt ik kreeg een nieuwe jas en die andere jas hoefde ik niet terug te sturen is dat nou een service of niet ik vindt het van wel en ben daar 100% gelukkig mee

2026幎1月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ik wilde mijn bestelling retour sturen

Ik wilde mijn bestelling retour sturen, echter kreeg ik alleen compensatie voor een deel van het bedrag aangeboden. Een retouradres is nooit gestuurd. Later kreeg ik te horen dat de termijn was verstreken en kreeg ik mijn geld helemaal niet meer terug.

2026幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

Retourneren is helemaal niet makkelijk

Ik had instappers besteld maar de kleur was lichtroze ipv kaki en de rechterschoen zat te strak. Ik wilde retourneren maar tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet wat de retourkosten naar China zijn. Pas als je goed doorleest zie je dat, daar het centrale magazijn is. Retourkosten zijn dus hoog en daarom bieden ze je een regeling aan. Ik heb 60% van het aankoopbedrag retour gehad en ik hoop ze op Vinted te kunnen verkopen. Ik bestel nooit meer bij Bloom AMsterdam.

2026幎1月15日

Nog niets ontvangen

Op 4 februari 2026 een bestelling gedaan door de tekst vandaag besteld morgen verstuurd. We zijn inmiddels een week verder en nog steeds niets ontvangen...
Geen communicatie anders dan zojuist een bericht dat de bestelling gereed ligt voor verzending?
Hoop dat het ergens een keer binnen komt, dan kan het weer retour, duurt mij te lang, heb het morgen nodig. Ga nu ergens anders maar wat halen.

2026幎2月4日

Sandalen Zonder klachten

Ik was lang opzoek naar goeie sandalen voor in de zomer alleen kreeg ik steeds niet de juiste. na lang zoeken kwam ik ze tegen mij bloom en raad is ? na ze ingelopen te hebben geen last meer van mijn hiel en rug

2026幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

tevreden met mijn aankoop.

Na het lezen van veel negatieve recensies heb ik zelf onderzoek gedaan en gezien dat de meest recente recensies positief waren. Ik heb mijn shirt snel ontvangen en ben er erg blij mee. Ik heb een positieve ervaring met het bedrijf gehad.

2026幎2月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス