De vloerverwarming is vakkundig aangelegd en de temperatuur is heel makkelijk aan te passen. Vriendelijke monteurs en alles netjes achter gelaten.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
hij gaf advies over het verwijderen van de oude radiatoren en nu is de woonkamer eindelijk strak en rustig zonder die dingen aan de muur
he fixte de heating manifold sneller dan hij zelf voorspeld had tante zei wow dat ging rap klein slordigheidje maar goed
De extra laag onder het oude beton voelt als een goede investering.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Amsterdam Vloerverwarming â Dé specialist in vloerverwarming in Amsterdam en omstreken Op zoek naar hoogwaardige vloerverwarming in Amsterdam? Bij Amsterdam Vloerverwarming, gevestigd aan Louwesweg 6, 1066 EC Amsterdam, Noord-Holland, zijn we gespecialiseerd in de verkoop en installatie van vloerverwarmingssystemen voor woningen en bedrijven. Met jarenlange ervaring bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel traditionele als duurzame verwarmingssystemen. Onze vakmensen zorgen voor een efficiënte installatie, of het nu gaat om hoofd- of bijverwarming. Wij werken met de nieuwste technieken, zoals watergedragen vloerverwarming en elektrische vloerverwarming, en garanderen energiezuinige oplossingen voor optimaal wooncomfort. Bij Amsterdam Vloerverwarming staat klanttevredenheid voorop. Wij leveren niet alleen topkwaliteit materialen, maar bieden ook deskundig advies en uitstekende service. Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of uw bestaande vloer wilt voorzien van comfortabele warmte, wij helpen u graag verder. Neem contact op via +31 20 369 5917 of bezoek onze website amsterdamvloerverwarming.com voor een vrijblijvende offerte. Kies voor de specialist in vloerverwarming in Amsterdam en ervaar het verschil in comfort en efficiëntie!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Netjes gewerkt
Sinds de vloerverwarming blijft deâŠ
Sinds de vloerverwarming blijft de temperatuur in de slaapkamer de hele nacht gelijkmatig
de tegels voelen meteen behaaglijk aanâŠ
de tegels voelen meteen behaaglijk aan bij het wakker worden
Bediening van het systeem voelt modernâŠ
Bediening van het systeem voelt modern maar toch simpel.
sinds kort geen last meer van koudeâŠ
sinds kort geen last meer van koude tegels in ochtend dat maakt groot verschil voor mij
warmte is nu overal hetzelfde
warmte is overal gelijk verdeeld
De Extra Laag Onder
De extra laag onder het oude beton voelt als een goede investering.
goede middenweg tussen prijs en warmteâŠ
goede middenweg tussen prijs en warmte geen spijt van keuze
ze zei luister maar en ja je hoort niksâŠ
ze zei luister maar en ja je hoort niks meer
ik voelde rust toen alles netjes lag
geen zucht geen chagrijn ook niet bij lange klussen
he fixte de heating manifold snellerâŠ
Ze deden de vent netjes mee alles superâŠ
Ze deden de vent netjes mee alles super proper
Oude Verwarming Liep Vast Maar Hij Kreeg T Direct
oude verwarming liep vast maar hij kreeg t direct goed
ze zorgden dat de thermostaat op eenâŠ
ze zorgden dat de thermostaat op een centrale plek kwam nu is elke kamer even warm
De aansluiting met de CV werd directâŠ
De aansluiting met de CV werd direct geregeld, zonder extra gedoe.
zelfs op warme dagen voelt de vloerâŠ
zelfs op warme dagen voelt de vloer niet storend of drukkend
geen loze beloftes
geen loze beloftes, gewoon duidelijke uitleg en een echte garantie
De App Voor De Thermostaat Is Makkelijk
de app voor de thermostaat is makkelijke en werkt precies zoals ze zeiden
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã