Super kvalitet pÃ¥ tÞjet og hurtigâŠ
Super kvalitet på tÞjet og hurtig levering. 5 stjerner herfra
AMSW â Anger Management Sportswear er et dansk sports- og lifestylebrand med rÞdder tilbage til 2007. Vi skaber sportswear og hverdagsbeklÊdning til mÊnd og kvinder med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort, pasform og et enkelt, genkendeligt design. AMSW bygger pÃ¥ filosofien DISCIPLINE OVER EMOTION. Det handler ikke om at undertrykke fÞlelser, men om at vÊlge sin retning og fortsÊtte, ogsÃ¥ nÃ¥r motivationen ikke er der. Vores kollektion spÊnder fra T-shirts, hoodies og crewnecks, sweatpants til shorts, accessories og funktionelle produkter til trÊning og en aktiv hverdag. Vi bygger AMSW med fokus pÃ¥ kvalitet, personlig kundeservice og et stÊrkt community.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super kvalitet på tÞjet og hurtig levering. 5 stjerner herfra
Super fedt tÞj og rigtig hurtigt afsendtâŠ
Kan kun anbefales ðªðªðª
Hurtig response og god service via Some med svar på spÞrgsmål osv
afgjort ik sidste gang jeg bestiller derfrað
Jeg har både deres hoodie og t-shirts i all black og jeg er så tilfreds. De sidder begge så pÊnt og holder farve selv efter vask. GlÊder mig allerede til kÞbe flere produkter fra hjemmesiden
Jeg kan seriÞst ikke huske at jeg har haft en t shirt der sidder sÃ¥ godt som den i har lavet. Pasformen er for vild og formen holder hele dagen fra morgen til aften, helt klart min Go to fremover. LÊkkert materiale og solid kvalitet. Godt arbejde ! ð€ð»ð€ð»
Jeg er simpelthen blevet så vild med AMSW og deres trÊningstÞj! Det er efterhånden blevet mit absolutte favorit trÊningstÞj, og jeg tager mig selv i at vÊlge det igen og igen, både til trÊning og på de dage, hvor jeg bare gerne vil have noget behageligt på.
Noget af det, jeg isÊr er imponeret over, er kvaliteten. Man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over bÃ¥de materialerne og detaljerne. Stoffet fÞles lÊkkert og behageligt mod huden, samtidig med at det sidder rigtig flot pÃ¥ kroppen. Det fÞles ikke som trÊningstÞj, der mister form eller kvalitet efter kort tids brug â tvÊrtimod fÞles det solidt, gennemfÞrt og lavet til rent faktisk at blive brugt.
Pasformen er ogsÃ¥ en kÊmpe favorit hos mig. TÞjet sidder virkelig godt og giver en flot og behagelig pasform, uden at man fÞler sig begrÊnset, nÃ¥r man trÊner. For mig er det vigtigt, at trÊningstÞj bÃ¥de ser godt ud og fungerer i praksis, og her synes jeg virkelig, AMSW rammer plet. Jeg fÞler mig godt tilpas i det, samtidig med at jeg fÞler mig godt klÊdt pÃ¥ â og det gÞr altsÃ¥ bare lidt ekstra for motivationen til at komme afsted til trÊning.
Jeg er også vild med designet. Det har et stilrent og lÊkkert udtryk, som gÞr, at jeg sagtens kan finde på at bruge flere af delene uden for trÊningscenteret også. Det er den perfekte kombination af sporty, komfortabelt og pÊnt.
Alt i alt har AMSW virkelig overrasket mig positivt, og det er uden tvivl blevet et brand, jeg vender tilbage til, når garderoben skal have nyt trÊningstÞj. Kombinationen af kvalitet, komfort, pasform og design er virkelig god, og jeg kan mÊrke, at det er tÞj, jeg har lyst til at bruge igen og igen.
KÊmpe anbefaling herfra til alle, der leder efter lÊkkert trÊningstÞj, hvor der ikke er gÃ¥et pÃ¥ kompromis med hverken kvalitet, pasform eller udseende. Jeg er fan, og AMSW har helt klart fÃ¥et en fast plads i min trÊningsgarderobe og hverdagsgarderobe. â€ïž
Hjemmesiden er nem at navigere i. Virkelig lÊkker kvalitet og selv efter vask holder pasform og tryk!
KÊmpe anbefaling herfra
Jeg har efterhÃ¥nden fÃ¥et samlet lidt forskelligt fra AMSW â bl.a. T-shirt, Crewneck New Icon, Logo Sweatpants Straight Leg, drikkedunk og locktag â og jeg er virkelig positivt overrasket! ð
Kvaliteten pÃ¥ tÞjet er SÃ
lÊkker. Man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over bÃ¥de materialer, pasform og de smÃ¥ detaljer. Crewnecken fÞles virkelig lÊkker og eksklusiv, men mine absolutte favoritter mÃ¥ vÊre deres sweatpants. Jeg kunne seriÞst leve i dem! ð De er sindssygt behagelige, sidder virkelig godt!
Jeg er ogsÃ¥ vild med, at designet er enkelt og rÃ¥t uden at blive kedeligt â det fungerer bÃ¥de til trÊning og helt almindelig hverdag ðªðŒ
Drikkedunken og locktagget er prikken over iâet ð€
Alt i alt virkelig lÊkker kvalitet, fedt design og hÞj komfort. AMSW har helt sikkert fÃ¥et en fast plads i min garderobe â og det bliver bestemt ikke mit sidste kÞb! ð€
Mega fedt tÞj!
Har efterhånden kÞbt flere ting fra AMSW, og jeg er virkelig godt tilfreds. Kvaliteten er super lÊkker, tÞjet sidder godt, og det holder sig pÊnt efter vask.
Klart 5 stjerner herfra â jeg kommer helt sikkert til at handle hos AMSW igen ð
Super lÊkkert materialer, fede designs og lynhurtigt levering! ððªðœ
HÊttetrÞjen er helt fantastisk, dejlig tyngde og stÊrkt materiale ððœ
Fantastisk trÊningstÞj i absolut topkvalitet!
Jeg er virkelig imponeret over trÊningstÞjet fra AMSW! ð Kvaliteten er helt i top, materialerne fÞles utrolig lÊkre, og pasformen er simpelthen fantastisk. Man kan virkelig mÊrke, at der er tÊnkt over selv de mindste detaljer.
TÞjet sidder perfekt, er behageligt at have på og giver en fantastisk fÞlelse, både under trÊning og i hverdagen. Det er tydeligt, at der er kÊlet for kvaliteten, designet og komforten.
AMSW leverer virkelig trÊningstÞj, hvor kvalitet og stil går hånd i hånd. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!
En kÊmpe anbefaling til alle, der sÊtter pris på lÊkkert trÊningstÞj i hÞj kvalitet!
Syndt man kun ka give 5 stjerner for de fortjener 10 , deres t shirts er nok noget af det bedste kvalitet jeg nogen sinde har oplevet prÞvet . Det ik sidste gang jeg handler hos dem ..
Min ordre kom hurtigt, og lÊkkert pakket ind i individuelle poser og endda et par klistermÊrker med gratis.
TÞjet er lÊkkert og isÊr deres hoodie er tung og fÞles nÊsten som at få en krammer når jeg tager den på !
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã