Uwaga !Oszusci!
Witam.ChciaÅbym wszystkich ostrzec przed tym kasynem!To Oszusci!Nie obchodzi ich klient gdy jest problem.ZgÅosiÅem zhakowanie konta KtoÅ przejmowaÅ moje wypÅaty,przelewaÅ sobie moje wygrane800zÅotych,1200zÅotych..Kasyno nie wierzyÅo mi kiedy opisywaÅem problem..twierdziÅo ÅŒe wszystko jest ok.PoprosiÅem o wypÅatÄ wszystkich Årodków 1000zÅotych bezpoÅrednio na konto.TwierdzÄ ÅŒe wysÅali,niestety pieniÄ dze od miesiÄ ca nie dotarÅy do mnie.Znowu KtoÅ ukradÅ?Te kasyno nie posiada zabezpieczeÅ!Kontakt niemoÅŒliwy drogÄ email gdy piszesz skargÄ.Nikt nie odpowiada.Dzisiaj dowiedziaÅem siÄ ÅŒe zamknÄli mi konto kiedy chciaÅem siÄ dowiedzieÄ co z moimi pieniÄdzmi.ZostaÅem trzykrotnie okradziony staciÅem 3000zÅotych.Nie zakÅadajcie konta w tym Kasynie!Oni tylko zwodzÄ klientów na czacie na ÅŒywo ÅŒeby byÄ cierpliwym.Posiadam setki scrinów i emaili z tych rozmów.Nie wiem tylko gdzie to zgÅosiÄ? To co robi kasyno to cyberprzestÄpstwo,okradanie ludzi.Ja juÅŒ nie odzyskam kasy..dlatego ostrzegam Waszystkich Jak najdalej od tych Oszustów.Pozdrawiam.