Vi skulle have foretaget en Êndring i eltavlen i forbindelse med udskiftning af elmÃ¥ler. De kom til aftalt tid. Der blev kort forklaret hvad der skulle Êndres. Efter endt arbejde fik jeg vist hvad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aflyst fÞrste besÞg, ladestander pga sygdom. Men ellers super info ift besÞg mm. Drillede meget med ulovlig installation, manglende jord pÃ¥ eksisterende anlÊg. Derefter"fÞlespÊnding" pÃ¥ ny relÊ, p... ãã£ãšèŠã
Jeg begriber prÊcis nul komma nul om el, og er derfor nÞdt til at bede om hjÊlp. Jeg har tidligere haft glÊde af ekspertisen fra Anderup Ntech, og bad derfor om den igen. Det er nemt at beskrive sin o... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle have tilsluttet en ovn med en ny stikkontakt. Jeg ringe en formiddag, og blev lovet, at det ville blive ordnet nÊste dag. Rigtig fint. SÃ¥ over middag ringer en af jeres elektriker, at han k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi udfÞrer alle former for el-installationer, uanset om det er en lampe, der skal hÊnges op eller om det er et stÞrre arbejde. Vi stiller altid med det fornÞdne mandskab af hÞjt kvalificerede elektriker.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service hurtig og effektiv fra daâŠ
God service hurtig og effektiv fra da jeg ringede gik det to dage fÞr de kunne komme. fornuftig pris.
De kom som aftalt og leverede enâŠ
De kom som aftalt og leverede en service som man kunne Þnske vi havde fået af vores forrige leverandÞr. Intet at klage over.
Super godt arbejde ð
MÃ¥ siges at den medarbejder der var her for at montere en en lader lavede et super godt arbejde, over forventning , det var ikke det nemmeste sted han skulle arbejde, men det er lavet sÃ¥ godt, ðð alt som aftalt
Super god service ved Ntech
Super god service ved Ntech, imÞdekommende og god lÞsning de fik lavet.
Tak.
Hurtig, professionel og med god dialog
Vi skulle have foretaget en Êndring i eltavlen i forbindelse med udskiftning af elmåler.
De kom til aftalt tid.
Der blev kort forklaret hvad der skulle Êndres.
Efter endt arbejde fik jeg vist hvad de havde lavet.
Intet at sÊtte en finger pÃ¥ ðð
OpsÊtning af ladestander
Godt og hurtig opsÊtning af ladestander og grundig instruktion i at bruge den!
Godt service og fint priser
det helle gik godt og opladeren virkerâŠ
det helle gik godt og opladeren virker fint
task
Fint arbejde og god kommunikation medâŠ
Fint arbejde og god kommunikation med medarbejderen.
Vores bedÞmmelse af Anderup Ntech er, underlig og utilfredstillende kommunikation
Vores bedÞmmelse af Anderup Ntech.
Vi har fået udfÞrt elarbejde og opsat ladeboks samt installation af wifi. Det var altsamen til ug. Når fÞrst vi endelig fik fat i håndvÊrkerne, så kÞrte alt perfekt, men vejen dertil var besvÊrlig, vi var tÊt på at opgive og finde et andet firma. Nu mangler vi tyverisikring. Vi kender ikke så meget til området, derfor Þnsker vi at, tale med en fagmand for at, finde ud af hvad der findes der dÊkker vores behov. Det kunne åbenbart ikke lade sig gÞre, så vi opgiver, og finder et andet firma som er mere samarbejdsvillig.
Kompetente elektriker
Dygtige, kompetente og venlige elektrikere der lavede et meget godt stykke arbejde
Jeg har en gang givet en god forklaringâŠ
Jeg har en gang givet en god forklaring det behÞver jeg vel ikke igen
Dygtigt arbejde, men dyrt
Vi fik installerer ladeboks af AnderupNtech gennem Energi Fyn. Det er et pålideligt firma, som er nemt at kommunikere med via deres kundeportal. Og som overholder aftaler. Deres montÞr var super dygtig og virkelig flink.
Eneste minus ved AnderupNtech er priserne. De tager hÞje priser for deres arbejde og materialer. Plus de fakturerer for âbesvÊrlig fÞringsvejâ af installationskablet, selvom jeg som kunde har klargjort fÞringsvejen. For mig at se var det helt almindeligt og standard elektrikerarbejde, at fÞrer det installationskabel.
Derfor bliver det kun til 4 stjerner fra min side.
Der har vÊret god service hele vejenâŠ
Der har vÊret god service hele vejen igennem og en virkelig behagelig og dygtig elektriker som udfÞrte arbejdet.
Rigtig flink ung mand der gjorde sitâŠ
Rigtig flink ung mand der gjorde sit arbejde fint. Glemte dog at justere ladeboksen rigtigt ind.
Vi er meget glade for det arbejde viâŠ
Vi er meget glade for det arbejde vi har fået lavet af Anderup Ntech. De har vÊret gode til at vejlede os fra start til slut, komme med gode forslag og koordinere med de andre håndvÊrkere under processen.
Vi er fuldt ud tilfredse og kan kun anbefale dem.
God service, kundevenlig og serviceminded medarbejder.
mvhh John Oris Larsen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹