Totaal verkeerde bestelling gekregenâŠ
Totaal verkeerde bestelling gekregen dan ik besteld had. Achteraf tot 5 mails gestuurd, waarop geen enkele reactie weer gehad.
Je bent op deze website terecht gekomen omdat je overweegt om te anabolen kuur of dat al besloten hebt anabolen kopen?
Bestelling binnen 6 dagen aangekomen.
Bonjour,
Je voudrais commander un produit et il mâont demandé dâenvoyer lâargent dans un enveloppe vers une boîte postale
Jâai eu le doute et jâai arrêté pour mâinformer.
Est-ce fiable à votre avis?
Na een maand te hebben gewacht en de verzonden pakketje te hebben ontvangen, ontvang ik een brief van de Nederlandse douane dat mijn product in beslag is genomen omdat het een pil was en ik heb deze brief. Toen ik het ze vertelde dan ze zeide dat we helft van het geld terug geven of opnieuw verzenden , maar ik wil het hele geld en ik heb een klacht ingediend via PayPal, lieve mensen zorg ervoor dat het land van bestemming toegang toestaat, ik betwijfel dat die mensen review schrijven echt zijn of was mijn kans In beslag genomen product.
Maar ik moet zeggen dat klantenservice is goed maar ik wil het volledige geld, niet de helft.
De producten op deze site waren voor mij eigenlijk heel moeilijk om lokaal in Nederland te vinden. Ik moest mijn toevlucht nemen tot online bestellen, zodat ik het specifieke product kon krijgen dat ik wilde. Ik heb de productcode opgezocht en deze kwam overeen op de alpha pharma-website om te laten zien dat het echt en origineel was. Ik denk dat dit spul toch niet nep is. Het werkt geweldig!
Dit is geweldige leverancier aangezien de producten van farmaceutische kwaliteit zijn! Ze hebben mij echt geholpen er terug in te vliegen, aangezien ik super druk was met werk en niet veel tijd had om naar de gym te gaan. Ik ben er zeker van dat ik tegen deze zomer mijn lichaam weer terug ga hebben.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã