God rådgivning
Vi skulle kÞbe en andelslejlighed og havde nogle bekymringer om Þkonomien. Vi fik en rigtig god forståelse og en ro i maven omkring kÞbet. Tak for hjÊlpen :)

Vi hjÊlper andelsboligsÞgende
ãã³ããŒã¯

AndelsGuide ããã®åç
Hurtig til at lave analyse og fulgte op med personlig telefonsamtale.

AndelsGuide ããã®åç
Super detaljeret analyse af andelens Þkonomi. Fantastik arbejd.
Og vigtist af alt så gik det hele super hurtigt.

AndelsGuide ããã®åç
Hurtig og fin gennemgang af andelsforeningens regnskaber budgetter mv.

AndelsGuide ããã®åç
Jeg fik hjÊlp af Andelsguide da jeg skulle kÞbe andelsbolig. De kiggede Þkonomien grundigt igennem og forklarede det på en måde der gav mening. Det gjorde det hele mere overskueligt og nemmere - kan helt sikkert anbefales.

AndelsGuide ããã®åç
Let forståelig og grundig gennemgang af andelsforeningens Þkonomi med meget hurtig svartid. Efter analysen havde jeg nok indsigt, til at beslutte om det var den rigtige andelsbolig til mig. Jeg vil klart anbefale!

AndelsGuide ããã®åç
Jeg skulle bytte til stÞrre andelsbolig, men min kommende forening havde et stort renoveringsprojekt på vej. Jeg fik hjÊlp til at afklare, hvordan det ville påvirke foreningens Þkonomi, den månedlige ydelse og prisen på andelsboligen. Alt blev forklaret på en simpel og forståelig måde som selv jeg (og jeg er virkelig ikke skarp til Þkonomi, renter, lån osv) kunne forstå det.
En anden ting, var at jeg kunne virkelig mÊrke at der var lavet en dybdegående analyse, af lige prÊcis min situation, hvilket virkelig var rart.
Så jeg vil bare sige mange tak for hjÊlpen!

AndelsGuide ããã®åç
Jeg har fået rådgivning af Rasmus Finnemann i forbindelse med eventuelt kÞb af andelsbolig. Her fik jeg en grundig forståelse af andelsboligforeningens regnskab, samt indblik i vigtige opmÊrksomhedspunkter ved foreningen. Kan klart anbefales!

AndelsGuide ããã®åç
Vi har gjort brug af Rasmus Finnemann i forbindelse med overvejelser om kÞb af en anden andelsbolig (andelsbytte). Super faglig, kompetent og serviceminded. KÊmpe anbefaling herfra ð

AndelsGuide ããã®åç
Jeg har for nylig tilmeldt mig Andelsguide.dk, da jeg var interesseret i at bytte min andelslejlighed. Jeg oprettede en gratis profil, hvor jeg hurtigt fik adgang til andre andelsboligejere, der også var interesserede i at bytte deres lejligheder.
Hjemmesiden er overskuelig, og brugerfladen er meget brugervenlig, hvilket gjorde det let for mig at navigere rundt.
Jeg stÞdte dog pÃ¥ en udfordring, da jeg skulle svare en andelshaver, som var interesseret i min lejlighed. Jeg skrev en mail til support, og jeg blev positivt overrasket over, hvor hurtigt jeg fik svar og der blev mit problem lÞstâ det kalder jeg kundeservice!
Personalet er meget venligt og hjÊlpsomt. Jeg kan derfor varmt anbefale Andelsguide til dem, der overvejer at bytte deres andelslejlighed.

AndelsGuide ããã®åç
Super platform og service i verdensklasse

AndelsGuide ããã®åç
Det giver et rigtig fint overblik når man står med en svÊr boligsÞgen og gerne vil skrive sig på nogle ventelister i KÞbenhavn.
Andelsguide.dk er en rigtig fin platform at finde andelslejligheder, isÊr hvis man ikke har netvÊrk og kan komme på en venteliste.
God og effektiv side - hjalp mig med hurtigt at finde en andelsboligforening at skrive mig op i.
Med mindre at du har netvÊrket, så er det nÊsten umuligt at komme ind på en god andelsboligforening i KÞbenhavn. Andelsguiden gÞr det bare lidt nemmere at komme på en venteliste. :)