企業情報

1. 住まいのサービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Anders Andersen a/s påtager sig såvel store som små entrepriser, licitationer og fast pris. Vi rådgiver og vejleder, både med hensyn til løsningsmuligheder og produkter mv. Tømrerfirmaet har stor ekspertise i udførsel af opgaver for private, industrien og den offentlige sektor. I forbindelse med hoved- og totalentrepriser påtager vi os gerne ansvaret for den samlede koordinering og planlægning af opgaven – lige fra opstart til aflevering til kunden. Dygtige medarbejdere, erfaring og kvalitetsudvikling er nøgleord. Mantra; vi overholder vores aftaler.

2.5

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Skuffende trappevask og de springer…

Skuffende trappevask og de springer uger over. Det de lover er snik snak og deres ansatte er sure og virker som om de ikke er værdsat. Man køber katten i sækken og kan kun frarådes. Vi har brugt dem i et par år og loves konstant forbedring men det er nye ansatte og de sjusker meget med rengøringen.

2024年6月4日

Veludført arbejde og ingen forsinkelser

Veludført arbejde og ingen forsinkelser

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Anders Andersen til at bygge vores hus. Der var fra start en rigtig god dialog, og vi følte os trygge i den rådgivning og vejledning som vores kontaktperson kom med. Der var overensstemmelse mellem det aftale og det udførte arbejde, og arbejdet blev udført til tiden og uden forsinkelser.

Vi oplevede, at de ændringer vi ville have foretaget undervejs blev taget godt imod og det var rart at komme på byggepladsen.

Vi vil helt sikkert anbefale Anders Andersen til andre, som enten ønsker nybyggeri, tilbygninger eller generelt håndværksmæssig arbejde.

2018年8月29日

Hej Marlene.
Tak for den fine anmeldelse. Håber i nyder livet i det nye hus. Thomas og Lasse takker for godt samarbejde...

Venlige og serviceminded

Venlige og serviceminded. Udføre deres arbejde til tiden og holder hvad de lover. De gange jeg har haft ændringer er de altid blevet udført uden problemer. Kan kun anbefale Anders Andersen A/S.

2018年8月28日

Anders Andersen A/S からの回答

Tak for de pæne ord - og selvfølgelig de 5 stjerner. Vi forsøger, som samlet enhed, hver dag at give kunderne den bedste oplevelse. Vores mantra er at overholde vores aftaler.

5つ星のうち5の評価

Super service og en kompetent rådgivning.

Super service og en kompetent samt faglig tilgang til opgaverne.
Tidsplan overholdes og alle ydelser leveres med godt humør.

2018年8月27日

Anders Andersen A/S からの回答

5 stjerner igen - vi takker og bukker. Vores gode humør kommer fra glade og tilfredse kunder (-;
Håber vi ses til fremtidige projekter, vi var mindste lige så glade for samarbejdet.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。