Jag beställde ett par solglasögon, extrem lång leveranstid och när det står att paketet ska komma fram så är det inget där, har mejlat 6 gånger utan svar trots att jag hade kontakt med kundtjänst tid... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Usla. Fick efter flera månader fel vara. Istället för att då skicka rätt skjorta till mig så vill de att jag betalar ur egen ficka för att skicka tillbaka den felaktiga varan. Då får jag 10% i återbe... もっと見る
Andersson mode är ett bluffbolag vars kläder är ifrån Kina precis som TEMU och Shein. De skickade oss en helt annan kostym än den jag beställt. Jag hade beställt en beigerutig kostym i bomull och fi... もっと見る
Skjorten var litt stor, men kundeservice ordnet rask retur og ny størrelse raskt og enkelt.
企業が回答しました
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Usla.
Usla.
Fick efter flera månader fel vara. Istället för att då skicka rätt skjorta till mig så vill de att jag betalar ur egen ficka för att skicka tillbaka den felaktiga varan. Då får jag 10% i återbetalning av ursprungsvaran. Idioter.
Jag beställde ett par solglasögon
Jag beställde ett par solglasögon, extrem lång leveranstid och när det står att paketet ska komma fram så är det inget där, har mejlat 6 gånger utan svar trots att jag hade kontakt med kundtjänst tidigare!
Nu har det gått 2 månader och det finns inga solglasögon, ingen kontakt och inga pengar tillbaka… sk*t företag rakt igenom.
Sämsta passformen och lång leverans
Sämsta passformen på shortsen jag köpte, tog 3 veckor att få dom och det ser ut som någon sytt ihop ett lakan och kallar det shorts
Varnar för att anlita detta företag
Varnar för att anlita detta företag. Fick inte det jag beställt och har haft mailkontakt med företaget ett flertal ggr angående min beställning.
Aldrig mer en beställning från Andersson Mode
Mycket underligt
Hände inget,efter detta i mitten maj.
Då företaget behövde ordernummer o köparens beställning.
För att lösa problemet.
Blufföretag👎👎👎
Blufföretag👎👎👎
Beställde kofta strl XXL, passade en kortvuxen 15 åring!
Inga tvättråd, tillvland eller tvättråd👎👎👎
Knapphål gjorda med kniv passar inte knapparna👎👎👎
Betala direkt, lektid 4 veck👎👎👎
Skänkt koftan till Röda korset👍👍👍
Igen leverans bara tog pengarna svara…
Igen leverans bara tog pengarna svara inte på mail länge
Beställde 2 par sandaler för 1000 kr…
Beställde 2 par sandaler för 1000 kr fick barn storlekar 41 i storleken fast på beställning är sorlek 44 båda besällningar fel ,när jag skulle återlämna tillbaka fick ingen svar ,efter 4 försök en gav jag upp fick knga svar överhuvudtaget, fick ge bort sandaler ,alldrig mer hos abdersson mode åt hel,,, med de!!!!!
VARNING BLUFF, KINA varor
De skickade oss en helt annan kostym än den jag beställt. Jag hade beställt en beigerutig kostym i bomull och fick hem en enfärgad grå i filtmaterial och när jag vill reklamera den så kan man inte få tillbaka pengarna utan att returnera vara där man själv måste betala frakten tillbaka till Kina. Detta skulle kosta 800 kronor och de tar inget ansvar för att produkten kommer fram och då får man 0 kronor för en kostym jag betalat 1699kronor för och sedan 800 i frakt.
Helt oseriöst företag
Helt oseriöst företag! Levererade fel produkt och rättar inte till det. Beställde en herrsandal, fick en damsko. Dessutom av dålig kvalitet. Avråder bestämt att handla här.
Jag önskar jag hade läst recensioner…
Jag önskar jag hade läst recensioner innan jag beställde!!!!!!!!
En stjärna är 5 för mycket!!!!!
Beställde 2 likadana skjortor i 2 olika…
Beställde 2 likadana skjortor i 2 olika storlekar, färg och tryck stämmer dåligt. 4 veckors leverans, stinker kemikalier.
Passformen och storlekarna stämmer men kvaliten är sämst, ser riktigt billigt ut även på håll.
Skräp företag från Kina
Skräp företag från Kina. Säljer kläder i kass kvalitet och inga storlekar som är korrekt. Tog över en månad att få min beställning och när jag ville skicka tillbaka pga storleken så gick det inte. Cash grab företag.
Företaget är en bluff
Företaget är en bluff, foton på varor stämmer inte på varan de skickar. Jackan som levererades såg helt annorlunda ut och var dessutom av en urusel kvalitet, sydd i ett tunt plastig material. Storlek är helt fel beställde en L och plagget var extra small.
Erbjudandet att skicka tillbaka varan o få pengarna tillbaka är orealistiskt, porto, tull mm kostar mer än varan. För 20% ersättning av köpesumman behövde jag inte returnera varan. Företaget ligger i Hongkong och gör troligtvis förtjänst genom detta förfarande, att leverera mycket dåliga varor som ingen vill ha. Köp inte!
Beställde en jacka och betalde
Beställde en jacka och betalde. Fick varken jacka eller oderbekräftelse. Kundservice går inte att få kontakt heller
KÖP INTE härifrån
KÖP INTE härifrån, det är ett Kinesikt bolag som utnyttja ett svensk namn. Har TYVÄRR beställt från dom och fått fel vara. Det står på hemsidan FRI RETUR, glöm det, du fårbetala frakt till Kina. Storlek och material stämmer inte. Har nu haft maielkontakt flera ggr och blivit erbjuden 25% i avdrag. Godtager inte detta. Nu har jag anmält dom till ARN och ska även göra en POLISanmälan på detta bolag.
Typiskt Drip shiping företag!
Typiskt Drip shiping företag!
Köpte ett tränings set med usel passform och kvalitet. Storlek L är otroligt korta i ben och ärmar, som för typiska småkineser.
Leveranstiden ligger på 3-4 veckor och i trasiga förpackningar
Köpi INGET från detta företag som utger sig för att vara Svenskt ?!
Ytterligare ett scamföretag som hämtar…
Ytterligare ett scamföretag som hämtar sina produkter i Kina, med medföljande långa leveranser. Köpte en Jultröja för att ha i jul. Glöm det. Numera så skicka Kina sina leveranser via land pga alla tullar och regleringar, vilket innebär att det kommer ta dubbelt så lång tid.
Så jag får väl "kanske" min jultröja i februari nånstans.
Scam företag
Ångerrätt gäller inte pga. varor kommer från Kina och du måste bekosta returen själv som kostar ca. 15Euro, även om du skickar tillbaka varan, varan ska komma försen efter den 30 dagar ångerrätt är slut och du ska inte ha rätt till du får tillbaka dina pengar. I Sverige hette anderssonmode.com men dem avregistreras sig själv på trustpilot för 1 vecka sen som hade 1.6 rating pga. oseriösa företag och var inte bra för dem. KÖP INTE NÅGOT HOS DETTA SCAM FÖRETAG!!!. Jag har redan rapportera den till google.com och konsumentverket.
Googla på företaget innan o kolla…
Googla på företaget innan o kolla recensioner så förstår man att ingenting är som man kan förvänta sig.
Bild, färg, kvalitet är låååångt ifrån vad som sen dyker upp.
Läropengar......
Trustpilot エクスペリエンス