prÊcise,meget venlige ogâŠ
prÊcise,meget venlige og hjÊlpsomme..ikke mindst grundige i deres tilbud..Kan klart anbefale denne virksomhed..
Jan havde allerede mere end fire Ã¥rtiers erfaring med alt fra smedearbejde til havepleje, og Patrick havde styr pÃ¥ planlÊgning, kundekontakt og det grÞnne arbejde side om side med sin far. Det, der startede som et samarbejde pÃ¥ enkelte opgaver, voksede hurtigt til et firma â og i dag stÃ¥r Andersen & SÞn for haveservice, anlÊg og multiservice med fokus pÃ¥ kvalitet, ordentlighed og personlig kontakt. Vi mener ikke, at kvalitet behÞver at koste en formue. Derfor har vi skabt et firma, der er bygget pÃ¥ at levere bedre resultater til en fair pris. Vi er dit lokale havefirma, der aldrig gÃ¥r pÃ¥ kompromis med vores arbejde.
Slagterivej 16, 4930, Maribo, ãã³ããŒã¯
Da min genbo fik lave fliser i sin have spurte jeg om et tilbud på min og det fik jeg ret hurtigt sårn små 20 min efter jeg spurte så 2 dag sener stod de og var i gang
Og de var ret hurtig og en flot stykke arbejde som både min kone ig jeg er fuldstÊndig tilfreds

Andersen og SÞn ApS ããã®åç
Vi har i dag haft besÞg af Andersen og sÞn og det var en perfekt oplevelse intet overladt til tilfÊldighederne, og der er ryddet op i have og på hele området de har arbejdet på , på trods af svÊre adgangs betingelser!! Hilsen Jens og Lone

Andersen og SÞn ApS ããã®åç
Stjernerne taler for sig selv.
Kan deres håndvÊrk, kommer der udfordringer, bliver disse også klaret på bedste mulige vis.
Der bliver ryddet pÊnt op,efter endt arbejde.
Kan kun anbefales.
Meget tilfreds!
Tingene bliver som man har aftalt, de er nemme at komme i kontakt med under udfÞrslen og arbejdet er veludfÞrt.
âïžâïžâïžâïžâïž
Kan varmt anbefales!
Jeg har haft fornÞjelsen af at få hjÊlp af Andersen & SÞn ApS, og det er tydeligt, at de både går op i kvalitet og ordentlighed. Man mÊrker virkelig erfaringen bag arbejdet, og samtidig er servicen personlig og imÞdekommende.
De holder, hvad de lover, kommer som aftalt, og resultatet bliver altid flot udfÞrt. Det er sjÊldent at finde et firma, hvor både håndvÊrk og kundekontakt spiller så godt sammen.
Hvis du vil have et pÃ¥lideligt og professionelt firma til havearbejde, anlÊg eller andet multiserÂvice, sÃ¥ er Andersen & SÞn et rigtig godt valg.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã