Anders Hansen - Real Magic レビュー 225

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg ELSKER Anders Hansens undervisning. Den er fyldt med visdom,simple praktiske redskaber , (k)ærlighed, klar & direkte kommunikation - tilført et forfriskende strejf af humor . Han viser... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Anders has transformed my life in every way, and I am deeply grateful for his guidance each and every day. There’s no turning back—only progress forward. The tools Anders shares bring about a profound... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg vil varmt anbefale Anders Hansens 3 dages Real Magic Live event. Det er inspirerende, udviklende og sætter mange tanker igang. Her bliver du klogere på, hvad der rent faktisk kan forhindre dig i,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De gjorde det igen - Anders og teamet omkring ham. Dyb læring, indsigt og erkendelse, fra anerkendt og tidsprøvet materiale - alt bidrager til, at du udvikler dig til den bedste udgave af dig. Hjulpet... もっと見る

企業情報

1. 教室

当該企業による記述

At Real Magic, LLC Anders Hansen bridges personal development and the art of illusion through his programs and in his Real Magic LIVE events. Using magic as the vehicle to bring the concepts to life in an educational, engaging, and entertaining way.

4.8

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Brugbar og fantastisk

Sikke et fantastisk event. Jeg har fået fokus på at jeg selv styrer min tanker og at det et vigtigt at leve indefra og ud og ikke omvendt. Har i alt for lang tid ladet ting udenfor mig selv styre mit liv, det er slut 🤗 har også fået mange nye ideer til hvordan jeg kan udvikle mit firma. Har aldrig før været til et event med så meget energi og folk som bare snakker sammen og bare gerne vil hjælpe hinanden så godt de kan. Kæmpe tak til Anders og hele hans fantastiske team af skønne mennesker ❤️

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Kære Tina! Tusind tak for at dele din feedback med os. Det betyder mere end du aner.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Virkelig lærerigt
1 gang jeg var med, men ikke sidste gang

2023年1月26日

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Hej Inger! Hvor skønt at læse. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen. Tak for denne gang!

Min 3. Real Magic Live - min varmeste anbefaling

Det er 3. gang jeg deltager i RML. Jeg lærer noget nyt hver gang. Den høje inspiration og energifrekvens som Anders sætter alle i, og den yderligere inspiration mellem deltagerne i pauserne - får min hjerne til at arbejde på højtryk og på nye måder.

Jeg går hjem fra hver event optændt af inspiration og med nye ideer, som er guld værd både for mit arbejde og mit privatliv.

Tusind tak! 🙏😊

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Hvor FANTASTISK at læse, Birgitte! Selv tusind tak for at have bidraget med smuk energi til denne weekend <3

5つ星のうち5の評価

Tak for en fantastisk oplevelse og…

Tak for en fantastisk oplevelse og mange spændende nye indsigtiger, der er med til at skabe min nye identitet!

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tusind, tusind tak for din fine feedback, Martin. Dejligt at have haft dig med denne weekend!

5つ星のうち5の評価

The most mentally energetic event i…

The most mentally energetic event i have ever experienced💘💖💖💖 would never have gotten to where i am whitout your Faith i me🙏🙏💞 the work your and your team do is unique⚘️❤️ can only recommend this 100% .
You Will have a life you never dreamed of if your dare💪💪🙏💖💖💖💖

2022年5月12日

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tusind tak, Birgitte <3 Din feedback betyder utrolig meget for os. Tak for dig.

5つ星のうち5の評価

Hvor er det fantastisk det Anders Skaber.

Hvor er det fantastisk at Anders kan skabe et sådan et vidunderligt lærende og bevidstheds åbnede rum. Til gavn og udvikling for alle, som er til stede. I dyb dyb taknemmelighed. Tak <3

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tusind tak! Din feedback betyder så meget for os. I dyb taknemmelighed lige tilbage,

Top event

Top event, både i levering og indhold

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tak for de skønne ord 🙏🏻🙏🏻

Min livsrejse

Dette program er en enkelt billet til en livsrejse som aldrig kommer til at slutte og ej heller har retur billetter.🛫
Jeg er så glad og taknemmelig nu hvor jeg bringer alt den energi med hjem, som skabes i Real Magic Liv

YES! Super godt 💪 Tak for de gode ord ❤️

5つ星のうち5の評価

Fantastisk magi indeni og uden på

Ikke mindre end endnu mere fantastisk - Dette var min 2. Gang i Kolding, og jeg kommer igen, når muligheden byder sig.
Tak Anders og dit fantastiske Team - Tak fordi du skaber mulighederne for at vi kan træde ud i vækst.
Altså dette kunne vi godt gøre hver 2. Måned 😁💫🙏🏻❤️

SMUKT! Tak for den fantastiske anmeldelse 🙏🏻 Vi ses næste gang

Verdensklasse .....

Det mest komplette og gennemførte personlige udviklingsevent jeg har oplevet.
På en ægte og meget professionel måde levere Anders Hansen en blanding af personlig og virksomhedsudvikling.
Kan anbefales hvis du vil have mere ud af dit liv og/eller virksomhed.

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tak for de varme ord! Det betyder alt i verdenen 🙏🏻🥳

5つ星のうち5の評価

Real Magic Live er det bedste event jeg…

Real Magic Live er det bedste event jeg har deltaget i. Anders og teamet er guld værd. Anders og teamet har gjort enorm meget for mig og min familie og jeg er så taknemmelig for det. Det er min forste Real Magic Live, og jeg har træffet beslutning i dag at jeg kommer til næste live sammen med min kone og børn. Tak Anders og tak til hele teamet. I er virkelig noget specielt!!! Kæmpe anbefaling herfra 🙏

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tak! Det har været så skønt at have dig med og vi glæder os til at se dig igen næste gang med familien! ❤️🙏🏻

5つ星のうち5の評価

Liv, håb og tro i forening❤️

Skøn energi. Tak🤗
Jeps det gælder om at være i et miljø af mennesker, der er på samme frekvens. Det sker her.
Her er Anders og coachteamet, der bærer troen på, at vi har personlig power og redskaberne til at gå hele vejen fri af frygt, offerrolle og traume.
Jeg er sikker på, at jeg inden dette år er omme, er selvforsørgende (idag er jeg i fleksjob) og er genforenet med og i kærlighed til mine børn❤️❤️

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Det er du HELT SIKKERT! Tak for de varme ord. De betyder alt i verden for os 🙏🏻🔥

Deltog i weekenden i Kbh

Deltog i weekenden i Kbh. Var blæst bag over af indhold, opsætning og gennembrud

2022年9月30日

Tusind tak for de varme ord! Det betyder meget ❤️

5つ星のうち5の評価

En weekend du aldrig kommer hjem fra

Det er en fuldstændig magisk rejse man kommer på når man deltager i live event eller i et af de mange programmer Anders tilbyder. Mere inspirerende, engageret og ærlig underviser/coach findes ikke. Kom afsted - den bedste gave du kan give dig selv.

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Tak for de varme ord, det betyder alt i verden for os 🙏🏻❤️

5つ星のうち5の評価

Live event i Kolding 2023 er en…

Live event i Kolding 2023 er en ekstraordinær samling at energi på allerhøjeste frekvens. Vi får det ud af eventet og programmerne som vi selv investerer i det, og investeringerne er andet end penge…..prøv det.

Smukt! Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏🏻🥳

5つ星のうち5の評価

✨Fantastisk energi, jeg elsker det

✨Fantastisk energi der hjælper mig til at skabe mere og holde fokus på hvad jeg ønsker mig og samtidig hvad jeg absolut vil elske. Jeg lærer at tage ansvar og være skaberen af mit eget liv med alt💜TAK til Anders og team. I er unikke hver og en✨

YES! Så smuk en indsigt. Tak for din anmeldelse 🙏🏻❤️

5つ星のうち5の評価

Gør det her for dig selv!

Ja! Generelt er Anders "fed", og lige præcist Real Magic Live, som jeg netop har deltaget i, efterlader dig i en høj energifrekvens og giver en selvindsigt som er ikke bare vigtig, men nødvendig hvis man vil noget mere med sit liv end leverpostej, både inden for det personlige og det forretningsmæssige område.

2023年1月26日

Anders Hansen - Real Magic からの回答

Det er vi så glade for at høre! Tusind tak for din gode anmeldelse. Den lægger vi stor værdi i 🙏🏻💡

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。