ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
WspóÅpraca z AngelikÄ przebiegÅa wzorcowo: b. dobry kontakt, duÅŒa responsywnoÅÄ, otwartoÅÄ na pomysÅy, ale takÅŒe bardzo duÅŒa inwencja wÅasna, która wpisaÅa siÄ w 100% w moje zaÅoÅŒenia i cele. Mimo og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
PL TworzÄ autentyczne i angaÅŒujÄ ce materiaÅy UGC dla marek, które chcÄ budowaÄ zaufanie i relacje ze swoimi odbiorcami. SpecjalizujÄ siÄ w krótkich formach wideo na potrzeby social mediów oraz w kreatywnym storytellingu produktowym. Stawiam na wysokÄ jakoÅÄ, szybki czas realizacji i elastyczne podejÅcie do wspóÅpracy. PracujÄ zarówno z duÅŒymi markami, jak i mniejszymi biznesami - zawsze z peÅnym zaangaÅŒowaniem. ENG I create authentic and engaging UGC content for brands that want to build trust and meaningful relationships with their audience. I specialize in short-form videos for social media and creative product storytelling. I focus on high quality, fast turnaround times, and a flexible approach to collaboration. I work with both large brands and smaller businesses - always with full commitment.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
WspóÅpraca z AngelÄ to sama przyjemnoÅÄ <3
Bardzo polecam wspóÅpracÄ z AngelikÄ , to byÅa czysta przyjemnoÅÄ! Szczególnie doceniamy jej ogromnÄ cierpliwoÅÄ, elastycznoÅÄ i peÅen profesjonalizm. Mimo zamieszania po naszej stronie, Angela podeszÅa do tematu ze spokojem i dowiozÅa fantastyczny materiaÅ, w 100% zgodny z briefem. Niezwykle ciepÅa osoba i Åwietna twórczyni <3
Bardzo szybki czas realizacji zlecenia
Bardzo szybki czas realizacji zlecenia, solidnoÅÄ i dbaÅoÅÄ o detale. Z czystym sumieniem, polecam wspóÅpracÄ AngelikÄ :)
Bardzo polecam wspóÅpracÄ z AngelÄ
Bardzo polecam wspóÅpracÄ z AngelÄ ! Åwietny kontakt, Åwietna realizacja, ze wszystkim moÅŒna siÄ dogadaÄ <3
Polecamy
Nasza marka wielokrotnie podejmowaÅa wspóÅpracÄ z AngelikÄ i za kaÅŒdym razem jesteÅmy zadowoleni z jej profesjonalizmu, kreatywnoÅci oraz rezultatów, jakie przynoszÄ kampanie marketingowe, w których korzystamy z przygotowanych przez niÄ materiaÅów. Doceniamy takÅŒe fakt, ÅŒe Angelika zawsze dostarcza materiaÅy w ustalonym terminie (a nawet wczeÅniej!) i caÅa komunikacja przebiega niesamowicie sprawnie.
Bardzo profesjonalna wspóÅpraca w ramach filmów na youtube
Bardzo profesjonalna wspóÅpraca w ramach filmów produktowych na youtube, wszystko terminowo, Polecam
PeÅen profesjonalizm!
WspóÅpraca z AngelikÄ przebiegÅa wzorowo. Jest bardzo profesjonalna, dziaÅa bÅyskawicznie i Åwietnie wywiÄ zuje siÄ z ustaleÅ. Tworzy wysokiej jakoÅci materiaÅy UGC, jest uwaÅŒna na szczegóÅy i otwarta na feedback. Zdecydowanie polecam wspóÅpracÄ!
Wzorowa wspóÅpraca od A do Z
Bardzo sprawna wspóÅpraca od poczÄ
tku do koÅca. Komunikacja byÅa jasna, konkretna i przede wszystkim szybka â co naprawdÄ robi duÅŒÄ
róŌnicÄ przy tego typu projektach. DuÅŒy plus równieÅŒ za dostÄpnoÅÄ i elastycznoÅÄ na kaÅŒdym etapie.
MateriaÅy zostaÅy przygotowane w krótkim czasie, a jednoczeÅnie na bardzo wysokim poziomie. Wideo byÅo dopracowane, zgodne z briefem, a przy tym widaÄ byÅo wÅasnÄ
inicjatywÄ twórczyni â dobrze ukierunkowanÄ
i spójnÄ
z naszymi oczekiwaniami.
JesteÅmy bardzo zadowoleni ze wspóÅpracy. Åwietna robota!
Profesjonalizm i kreatywnoÅÄ
WspóÅpraca z AngelikÄ
przebiegÅa wzorcowo: b. dobry kontakt, duÅŒa responsywnoÅÄ, otwartoÅÄ na pomysÅy, ale takÅŒe bardzo duÅŒa inwencja wÅasna, która wpisaÅa siÄ w 100% w moje zaÅoÅŒenia i cele. Mimo ograniczonego briefu Angelika stworzyÅa Åwietne materiaÅy.
Mam nadziejÄ na kolejne wspólne projekty.
We're an ecommerce DTC brand expandingâŠ
We're an ecommerce DTC brand expanding to Poland. Angelika was one of our first cooperations, and she definitely set the bar very high. Fantastic quality of content, delivery speed and overall professional attitude. Highly recommended.
DziÄkujemy serdecznie za ÅwietnÄ âŠ
DziÄkujemy serdecznie za ÅwietnÄ
wspóÅpracÄ!
Twoje video jest naprawdÄ profesjonalne, kreatywne i idealnie oddaje charakter naszego produktu. JesteÅmy zachwyceni efektem i na pewno chÄtnie bÄdziemy kontynuowaÄ wspóÅpracÄ w przyszÅoÅci.
Doceniamy Twój profesjonalizm, zaangaÅŒowanie i pomysÅowoÅÄ.
Jeszcze raz wielkie dziÄki!
ZespóŠStraDerm
DziÄkujÄ bardzo
DziÄkujÄ bardzo, Åwietna robota! Bardzo szybka realizacja i wszystko, o co prosiÅem, zostaÅo wykonane!
Polecam wysoka jakoÅÄ video duÅŒaâŠ
Polecam wysoka jakoÅÄ video duÅŒa inicjatywa twórcza.
Polecam z caÅego serca!
ZamieÅciÅem ogÅoszenie na jednym z portali dotyczÄ
ce stworzenia filmu. NapisaÅa do mnie Angelika. Nie planowaÅem tworzenia filmu UGC, ale kiedy zobaczyÅem jej portfolio, od razu zainteresowaÅy mnie jej reklamy i postanowiÅem spróbowaÄ takiej formy promocji.
Nie przypominam sobie sytuacji, ÅŒebym nie wprowadzaÅ poprawek do prac projektantów, montaÅŒystów wideo czy innych freelancerów, ale do pierwszego filmu Angeliki naprawdÄ nie miaÅem siÄ do czego przyczepiÄ â wszystko byÅo bezbÅÄdne.
PiszÄ tÄ opiniÄ po dwóch dniach od uruchomienia kampanii reklamowej z filmem Angeliki â wszystkie trzy róŌne ogÅoszenia przynoszÄ
zamówienia kaŌdego dnia.
Na pewno jeszcze zlecÄ kolejne realizacje. Zdecydowanie polecam.
MiaÅem okazjÄ wspóÅpracowaÄ z AngelikÄ âŠ
MiaÅem okazjÄ wspóÅpracowaÄ z AngelikÄ przy okazji stworzenia filmy UGC dla mojej nowej firmy. Angelika doskonale zrozumiaÅa na czym mi zaleÅŒy i zrobiÅa Åwietne wideo. Wszystko zostaÅo zrobione bardzo sprawnie. Polecam!
PeÅen profesjonalizm
PeÅen profesjonalizm, kontakt bez problemu i kreatywnoÅÄ! Osoba godna polecenia!
Åwietna robota :)
Pani Angelika speÅniÅa wszystkie nasze oczekiwania. DostarczyliÅmy wzorcowe wytyczne i otrzymaliÅmy dokÅadnie taki materiaÅ jaki chcieliÅmy :) Polecamy wspóÅpracÄ!
Angelika wywiÄ zaÅa siÄ perfekcyjne z zaÅoÅŒonych scenariuszy. Å»adnych zastrzeÅŒeÅ co do treÅci. MateriaÅy profesjonalne, a wspóÅpraca bezproblemowa
Profesjonalna wspóÅpraca i Åwietny efekt!
WspóÅpraca z AngelikÄ to czysta przyjemnoÅÄ! â€ïž TreÅci wideo do naszej kampanii reklamowej LemonGlow zostaÅy przygotowane bÅyskawicznie, z peÅnym profesjonalizmem i Åwietnym wyczuciem estetyki. Komunikacja byÅa sprawna, a efekt koÅcowy przerósÅ nasze oczekiwania. Polecamy z caÅego serca i na pewno wrócimy przy kolejnych projektach! ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã