レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Animation Agency was eerlijk en duidelijk over hoe onze wensen (het bereiken van een groot publiek) en ons idee (een lange video) te ver uit elkaar lagen. Ze dachten goed mee over het vinden van de ju... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Animation Agency is een jong, energiek en ambitieus bedrijf. Dat merkte ik meteen bij de eerste ontmoeting. Van een gerichte briefing, snelle back-up tot de juiste voortgang tijdens het lopende projec... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het is heel prettig samenwerken met Thibault en Animation Agency. De kwaliteit van het werk is erg goed en je merkt direct dat ze veel expertise in huis hebben. Ze denken actief mee en helpen om je vi... もっず芋る

䌁業情報

1. アニメヌション スタゞオ
  2. 広告代理店
  3. メディア・マヌケティング代理店
  4. メディア䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Jouw verhaal, instructie of proces van ingewikkeld naar simpel en visueel. Wij leggen jouw boodschap uit in creatieve en duidelijke animaties van hoge kwaliteit.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Animation Agency voor renders

Animation Agency in het bijzonder Thibault heeft ons zeer professioneel geholpen in onze oriëntatie fase naar een bureau wat renders voor ons kon maken. Binnen 48 uur hadden we voorbeelden (schetsen) van hun werk. Een foto zegt meer dan 1000 woorden dus van daar uit kun je gemakkelijk verder borduren. Kleuren, texturen, wensen alles werd uitgevraagd bij de eerste inventarisatie. Heel professioneel. Ze weten waar ze over praten!

2024幎10月8日

Animation Agency - Kwaliteit en Ongeëvenaarde Service

Animation Agency heeft voor Schleifenbauer een prachtige animatievideo gemaakt voor onze nieuwste innovatie, de PDU 5.0, een nieuwe generatie datacenter PDU’s. We hebben veel offertes bekeken, maar Animation Agency had verreweg het beste aanbod. We zijn ontzettend blij dat we voor hen hebben gekozen!

Wat ons vooral opviel, is hoe snel en efficiënt ze werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Vanaf het eerste contact tot de oplevering waren ze altijd professioneel en vriendelijk. Het contact was prettig en hun kundigheid gaf ons veel vertrouwen.

De animatie zelf is echt top. Het is duidelijk, creatief en professioneel gemaakt. De complexe technische aspecten van de PDU 5.0 worden op een toegankelijke en boeiende manier gepresenteerd. We zijn super blij met het eindresultaat.

We kunnen Animation Agency aan iedereen aanraden die op zoek is naar hoogwaardige animatievideo’s. Hun combinatie van kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid is echt uniek. Bedankt, Animation Agency, voor het leveren van een geweldig project dat onze verwachtingen heeft overtroffen!

2024幎6月7日

Topanimaties, fijne samenwerking

We waren op zoek naar een partij die video's kon produceren met een combinatie van hoogwaardige video en animatie. Vaak is het of-of, maar omdat Animation Agency gelieerd is aan Film Agency, konden we alles hier laten doen. Perfect voor ons.

We hebben 8 video's laten produceren van ongeveer 2 minuten per stuk. Allemaal over een ander (complex) onderwerp. Thibault en zijn team hebben goed meegedacht over de insteek en storyline van de video's, en zeker de uitwerking van de animaties was een positieve verrassing met goede visuele concepten. Feedback werd snel verwerkt, en de uiteindelijke uitwerking van de animaties was precies zoals gehoopt en beter.

We zijn zeer blij met de samenwerking en de resultaten.

2024幎2月7日

Snel, flexibel, goede kwaliteit

Zeer snelle partij, contact is fijn en persoonlijk, extra vragen werden direct opgepakt en er werd goed met ons meegedacht. Kwaliteit van geleverde werk ook goed. Tijdens het proces ontvingen we steeds tussentijdse updates over de status en zo konden we direct snel schakelen.
Al met al super tevreden!

2023幎12月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス