Animation Agency レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Animation Agency was eerlijk en duidelijk over hoe onze wensen (het bereiken van een groot publiek) en ons idee (een lange video) te ver uit elkaar lagen. Ze dachten goed mee over het vinden van de ju... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Animation Agency is een jong, energiek en ambitieus bedrijf. Dat merkte ik meteen bij de eerste ontmoeting. Van een gerichte briefing, snelle back-up tot de juiste voortgang tijdens het lopende projec... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het is heel prettig samenwerken met Thibault en Animation Agency. De kwaliteit van het werk is erg goed en je merkt direct dat ze veel expertise in huis hebben. Ze denken actief mee en helpen om je vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Animation Agency in het bijzonder Thibault heeft ons zeer professioneel geholpen in onze oriëntatie fase naar een bureau wat renders voor ons kon maken. Binnen 48 uur hadden we voorbeelden (schetsen)... もっと見る

企業情報

1. アニメーション スタジオ
  2. メディア・マーケティング代理店
  3. メディア会社
  4. 広告代理店

当該企業による記述

Jouw verhaal, instructie of proces van ingewikkeld naar simpel en visueel. Wij leggen jouw boodschap uit in creatieve en duidelijke animaties van hoge kwaliteit.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct.

Animations Agency heeft de presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. We hebben de afgelopen maanden met veel vertrouwen en energie samengewerkt aan een explainer voor SyncBee. Thibault heeft goed aangevoeld wat wij zochten en op onze wensen ingespeeld. Een ware kracht is dat ze ons technische IT product heel helder en met simpele taal wisten uit te leggen in de explainer. Wij zijn niet alleen een filmpje rijker maar ook een nieuwe relatie!

2021年7月2日
5つ星のうち4の評価

Toffe logo animatie

De afgelopen week samen met Animation Agency een logo animatie laten ontwikkelen. Na mijn input, gaven zij de voorzet in de vorm van een paar opties en hoefde ik daarna alleen maar met hen te finetunen. Fijn proces, lekkere communicatie en een top eindresultaat.

2021年6月16日

Een top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn meteen enthousiast en gaan meteen voor je aan de slag. Wanneer je feedback geeft gaan ze hier zo snel mogelijk mee aan de slag en door de vele gesprekken tussendoor komen ze uiteindelijk met een fantastische video! Wij gaan hier zeker nog meerdere video’s laten maken.

2021年6月9日

Een echte aanrader!

Een fijne samenwerking! Het was een oprecht genot om met Animation Agency te werken. Vakmensen met kennis en een aanstekelijk enthousiasme om het beste resultaat te krijgen. Aanrader.

2021年5月26日

Constructieve samenwerking tussen Explose & Animation Agency

Reeds een aantal jaren werkt Explose erg prettig samen met het team van Animation Agency. Waar Explose zich concentreert op Marketing & Communicatie hebben we vaak voor onze totaalprojecten gespecialiseerde animaties nodig. Team Animation Agency begrijpt wat wij willen en welke kwaliteit nodig is om onze opdrachtgevers op het hoogste niveau te bedienen.

Op naar nog vele jaren goede samenwerking!

Bart Koolen
(eigenaar Explose Marketing & Communicatie)

2021年4月21日

Tevreden klant

Fijne club om mee samen te werken, hoge kwaliteit producties, snel schakelen en nooit te beroerd om een stap extra te doen! Aanrader!

2021年4月19日
5つ星のうち5の評価

Ze verwerken feedback direct en naar wens

Voor een marketingcampagne hadden we een animatie nodig om een complex verhaal kinderlijk eenvoudig uit te leggen. Het resultaat was een animatie die voor iedereen te begrijpen is en de spijker op de kop slaat. De samenwerking met Animation Agency was prettig. Ze staan open voor feedback en verwerken dit direct in de animatie. Mooi werk geworden!

2021年4月19日

Belachelijk goed!!!

Super content over de samenwerking met Animation Agency. De communicatie en de persoonlijke aanpak zijn top en precies wat ik, en mijn klanten, enorm waarderen! Het eindresultaat is dan ook altijd belachelijk goed!!

2021年4月16日

Trustpilot エクスペリエンス