レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÃ¥et lavet en hjemmeside hos Anka Media, og jeg er yderst tilfreds med resultatet og ikke mindst det meget professionelle og konstruktive samarbejde, jeg har haft med Anders gennem hele proces... もっず芋る

䌁業が回答したした

Anders er bÃ¥de kreativ og hurtig! Jeg skulle have lavet en hjemmeside og var lidt i tvivl om, hvordan den skulle strikkes sammen. Efter et telefonisk mÞde, hvor jeg gav Anders et par stikord om m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skulle have lavet en hjemmeside til vores forening, og Anders ved Anka Media havde hele vejen igennem en stor rummelighed for vores Þnsker, funktioner og layout til hjemmesiden. Han var selv pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var det fÞrste sted, jeg henvendte mig for at fÃ¥ oprettet hjemmesiden. Fra den allerfÞrste planlaegningsfase til den endelige afslutning var de utroligt hjÊlpsomme, brugte masser af tid og lagde e... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブデザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Anka Media er et digitalt webbureau, hvor kreativitet og kundetilfredshed er i hÞjsÊdet. Vi brÊnder for at skabe skrÊddersyede hjemmesider, online markedsfÞring og engagerende indhold til sociale medier.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

De allerbedste anbefalinger

Jeg har fået lavet en hjemmeside hos Anka Media, og jeg er yderst tilfreds med resultatet og ikke mindst det meget professionelle og konstruktive samarbejde, jeg har haft med Anders gennem hele processen. Jeg kan kun give Anka Media de allerbedste anbefalinger.

2026幎3月26日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Er super glad for at du er tilfreds med resultatet af din nye hjemmeside, samt den sparing vi har haft undervejs i forlÞbet. Vi ser frem til et godt fremadrettet samarbejde.

Jeg kan kun varme anbefale Anka Media

Jeg kan kun varme anbefale Anka Media for anden får lavet en hjemmeside her samt Facebook side, Instagram side, rigtigt god service både med hvordan og hvorledes med kommer i gang, der mangler ingenting.

2026幎3月4日

Anka Media からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Lars - den sÊttes der stor pris på. Super godt at du er glad for din nye hjemmeside samt sociale medie profiler. Vi glÊder os til det fremtidige samarbejde.

Anders er både kreativ og hurtig! 5 + stjerner herfra.

Anders er både kreativ og hurtig!
Jeg skulle have lavet en hjemmeside og var lidt i tvivl om, hvordan den skulle strikkes sammen. Efter et telefonisk mÞde, hvor jeg gav Anders et par stikord om mine Þnsker, gik der kun to dage, fÞr han havde lavet et udkast.

Ud fra det fik jeg endnu flere gode idéer, og Anders var med hele vejen – ogsÃ¥ nÃ¥r mine idéer blev lidt skÞre. Han har finjusteret meget, hver gang jeg fandt pÃ¥ noget nyt, og han har vÊret UTROLIG tÃ¥lmodig gennem hele processen.

På bare en uge leverede han en FED hjemmeside – og den blev meget bedre, end jeg overhovedet kunne forestille mig. Jeg vil til enhver tid anbefale Anka Media.

2026幎2月16日

Anka Media からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Madison - den sÊttes der stor pris på. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med dig, og vi er glade for at du er tilfreds med resultatet af din nye hjemmeside. Vi ser frem til et super godt fremadrettet samarbejde.

⭐⭐⭐⭐⭐ – 5 stjerner for et rigtig godt samarbejde med Anders fra ANKA Media.

Samarbejdet har fra start vÊret bÃ¥de hurtigt, effektivt og meget professionelt – og alt sammen til en aftalt pris, som i den grad er rimelig.
VJB Udestuer havde allerede en eksisterende hjemmeside, men den trÊngte i hÞj grad til en opdatering. Efter en god dialog med Anders blev vi enige om, at den bedste lÞsning var at starte helt forfra.
Vi leverede selv fotomateriale, men overlod ellers det kreative oplÊg og struktur til Anders. Allerede inden for ca. 2 uger modtog vi et udkast, som ramte vores Þnsker og behov nÊsten fuldstÊndigt. Det var tydeligt, at Anders havde sat sig grundigt ind i vores virksomhed og vores branche.
Efter fÃ¥ og mindre justeringer var hjemmesiden prÊcis, som vi Þnskede den – bÃ¥de visuelt og indholdsmÊssigt.
Vi er meget tilfredse med resultatet og den måde samarbejdet er forlÞbet på, og vi kan derfor varmt anbefale Anders / ANKA Media. Vi fortsÊtter helt klart samarbejdet fremadrettet.

2026幎1月1日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og det professionelle samarbejde! Vi ser frem til det fremadrettede samarbejde mellem VJB Udestuer og Anka Media.

OpsÊtning af hjemmeside

Det var det fÞrste sted, jeg henvendte mig for at få oprettet hjemmesiden. Fra den allerfÞrste planlaegningsfase til den endelige afslutning var de utroligt hjÊlpsomme, brugte masser af tid og lagde en stor indsats i arbejdet. Jeg fÞlte ingen grund til overhovedet at tale med et andet firma. Alt var perfekt. Jeg vil gerne endnu en gang sige tusindvis af tak til dette fantastiske team, som fokuserer mere på at levere et godt stykke arbejde end på penge.

2025幎11月28日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget og vi sÊtter pris på at du er glad for din nye hjemmeside. Vi glÊder os meget til det fremadrettede samarbejde :-)

Hjemmeside

Han var selv proaktiv med inputs, og meget lÞsningsorienteret.
Fra start til fÊrdig hjemmeside kan vi kun sige godt om tempo, for det gik enormt stÊrkt.
Vi har haft en mega god oplevelse og kan kun komme med de varmeste anbefalinger!

2025幎11月19日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer, og der sÊttes stor pris på jeres 5 stjerner. Tak for et godt samarbejde!

Top professionel 😊

Anders er helt nede pÃ¥ jorden og top professionel, sÃ¥ jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hele vejen igennem processen 😊

2025幎10月30日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde, og er glad for at resultatet af den nye hjemmeside lever op til forventningerne.

Produktiv oplevelse

Vi har brugt Anka Media til at udvikle vores hjemmeside VisionHuse.dk, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De havde en god forståelse af vores behov og formåede at formidle vores budskab på en måde, der rammer plet.

Projektet blev leveret til tiden, under det aftalte budget – og endda med et resultat, der var bedre end vi havde hÃ¥bet. Det er sjÊldent, man oplever sÃ¥ hÞj kvalitet og sÃ¥ stor professionalisme pÃ¥ én gang.

Vi ser helt sikkert Anka Media som en fremtidig samarbejdspartner i forhold til både ads og Meta, da vi har fuld tillid til, at de kan lÞfte vores digitale markedsfÞring til nÊste niveau.

Kan kun varmt anbefale Anka Media!

2025幎9月1日

Anka Media からの回答

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner - det betyder meget! Er super glad for at i er tilfredse med jeres nye hjemmeside og processen i forbindelse med projektet. Vi ser frem til det fremadrettede gode samarbejde!

Meget tilfreds med AnkaMedias

Meget tilfreds med AnkaMedias tjenester! Jeg kan varmt anbefale det.

2025幎9月7日

Anka Media からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder rigtig meget og vi sÊtter pris på at du er glad for din nye hjemmeside. Tak for et godt samarbejde.

Utrolig god og professionel service

Utrolig god og professionel service. Hurtig leverance og stor tjenestevillighed. Stor forståelse for vores forretningsudfordringer (vinhandel) og mange gode forslag til at imÞdekomme dem gennem en veldesignet hjemmeside. Anka Media kan kun anbefales.

2025幎7月8日

Anka Media からの回答

Tusind tak for jeres positive anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer omkring projektet, og jeg er super glad for at i er tilfredse med resultatet af jeres nye hjemmeside!

Anka Media har hjulpet VestSupport med

Anka Media har hjulpet VestSupport med opgradering af vores hjemmeside, og vi sÊtter stor pris på det yderst professionelle arbejde. Vi vil til hver en tid anbefale Anka Media

2025幎6月20日

Anka Media からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse af Anka Media, og tak for et godt og konstruktivt samarbejde!

Anders har hjulpet mig med rettelser til hjemmeside

Anders har hjulpet mig med, at få lavet forskellige små retteler til min hjemmeside. Derudover fandt han selv nogle ting, han anbefalede at få rettet for at forbedre siden.
Meget god kommunikation om tingene, virkelig hurtigt arbejde og fuld tillid til, at han har styr på tingene.
Vil klart bruge ham igen.

2025幎1月10日

Anka Media からの回答

Mange tak den fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på. Det har vÊret en fornÞjelse at hjÊlpe til med optimere jeres hjemmeside.

Yderst professionel og kompetent

Yderst professionel og kompetent webbureau, der fra starten forstod vores behov og Þnsker og på bedste måde tog os igennem processen fra start til slut. Kan varmt anbefales!

2025幎5月26日

Anka Media からの回答

Mange tak for jeres anmeldelse og for den gode sparring undervejs i processen. Det har vÊret en fornÞjelse at lave jeres nye hjemmeside!

Fantastisk samarbejde!

Det har vÊret en super god oplevelse at fÃ¥ lavet min hjemmeside. Jeg kunne altid skrive, hvis der var noget, jeg ville have Êndret – og vi arbejdede sammen helt til det sidste. Virkelig professionel og imÞdekommende hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

2025幎5月13日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse Rasmus. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med dig, og Þnsker dig alt held og lykke på dit forretningseventyr - Det bliver super godt!

Vi fik lavet vores nye hjemmeside af

Vi fik lavet vores nye hjemmeside af Anka Media. Gennem hele processen fÞlte vi os trygge og taget godt af
 Alle vores Þnsker er blevet opfyldt, og Anka har hjulpet med en fin og nÊnsom redigering af tekstmaterialet fra den gamle side. Vi synes resultatet er blevet superflot, og vi har ikke fortrudt et sekund. SÃ¥ vi giver Anka Media vores varmeste anbefaling.
Kae og Christoffer
Obesum Thaimassage

2025幎3月25日

Anka Media からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Kae & Christoffer. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med jer og er super glad for at i at tilfredse med resultatet.

Min varmeste anbefaling til Anders fra Anka Media

Stort tak til Anders fra Anka Media for den flotte hjemmeside. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med Anders. Anders har en god måde at forklare tingene på og er god til at inspirere samt inddrage i processen. Jeg kan på det varmeste anbefale Anders og Anka Media. Tak for et godt samarbejde og tak for din positive og tillidsvÊkkende måde at gå til tingene på.

2025幎3月27日

Anka Media からの回答

Mange tak for din anmeldelse af Anka Media. Jeg sÊtter stor pris på vores samarbejde og sparring igennem hele projektet!

God og tryg oplevelse

Anders og Anka media har lavet en hjemmeside til min virksomhed, og jeg er ovenud glad for resultatet. Jeg havde fra fÞrste samtale stor tillid til at Anders var den rette til at lÞfte opgaven. Hele forlÞbet har vÊret rigtig godt, med god kommunikation, nye og spÊndende ideer, og et virkelig flot design. De varmeste anbefalinger herfra.

2025幎3月21日

Anka Media からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med dig!

Anka Media har hjulpet med at få lavet

Anka Media har hjulpet med at få lavet en ny hjemmeside til min frisÞr salon. Anders har igennem hele forlÞbet vÊret god til at få mine ideer vagt til live og jeg er super glad for det flotte resultat. Tak for et godt samarbejde.

2024幎12月11日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Er glad for at du er tilfreds med resultatet. Tak for et godt samarbejde!

Anders har hjulpet mig med at SEO

Anders har hjulpet mig med at SEO optimere min hjemmeside og har gjort et virkeligt godt stykke arbejde. Anders er god til at inddrage en i processen og forklarer på en let forståelig måde. KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎3月7日

Anka Media からの回答

Mange tak for den pÊne anmeldelse og det gode samarbejde, som der sÊttes utrolig stor pris på herfra!

Anders og Anka Media var gode til, hele tiden at spÞrge ind til dine Þnsker og behov, så hjemmesiden får det udtryk du Þnsker. Det krÊver tillid, god kommunikation og et godt samarbejde at lave en ny hjemmeside. Anders og Anka Media får 5 ud af 5 mulige fra mig, da jeg oplevede en god tillidsfuld kommunikation og et godt samarbejde.

2025幎1月30日

Anka Media からの回答

Tusind tak for den pÊne anmeldelse og tak for et rigtig godt samarbejde!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。