Anna Gudan Dietetyk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. 栄逊士

圓該䌁業による蚘述

Pomagam w powrocie do zdrowia. Uświadamiam, ÅŒe ÅŒywienie to narzędzie. Konsultacje dietetyczne, kursy, szkolenia, ebooki i jadłospisy.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Współpraca z Ania

Współpraca z Anią było czymś fascynującym, Ania jest profesjonalistką i ogarnęła mój problem w 3 miesiące i pomogą mi schudnąć i pozbyć się opornego tłuszczu, który przez parę lat mi doskwierał. Dzięki Ani zacząłem całkiem inaczej patrzeć na jedzenie i wybieram całkiem inne produkty bardziej zdrowe. TakÅŒe jakby ktoś się wąchał i szukał bardzo dobrego dietetyka to polecam 200% 💪💪💪

2025幎7月5日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

To były pracowite 3 miesiące, zrobiłeś kawał pracy! Bardzo dziękuję za opinię i dziękuję za współpracę! :)

5぀星のうち5の評䟡

Ania jest wspaniałą i ciepłą osobą

Ania jest wspaniałą i ciepłą osobą, ale teÅŒ mega profesjonalistką. Wszystkie kwestie dotyczące diety i funkcjonowania organizmu tłumaczy bardzo przystępnie, aby moÅŒna było zrozumieć lepiej co i jak robić. Dzięki pomocy Ani pozbyłam się wiecznie bolącego brzucha, objawów typu wzdęcia i zaparcia, bóle po prawie kaÅŒdym posiłku. Do tego miałam trądzik i nieregularne, bardzo bolesne miesiączki. Wszystko się uspokoiło. Do tego dieta była bardzo smaczna i przystępna, posiłki łatwe do przygotowania. Trzeba po prostu je robić :) jestem ogromnie Wdzięczna i kontynuuję współpracę z Anią, teraz juÅŒ w celu redukcji. Polecam z całego serca!

2024幎10月1日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Kasiu, to największa radość, ÅŒe mogłam Ci troszeczkę pomóc - całą prace wykonałaś sama, gratulacje efektów!

Najlepszy dietetyk.

Przede wszystkim wspaniała osobowość !
Pani Ania to ogrom wiedzy oraz profesjonalizm. Tutaj znajdziesz to czego szukasz. Łatwe i smaczne posiłki ? Nie ma problemu. Chcesz wyjść ze swoich „kłopotów” zdrowotnych? Bez obaw.
Przy moich schorzeniach wzjg oraz cukrzycy udaję się dojść do zdrowia oraz bardzo dobrego samopoczucia. Dzięki Pani Ani czas w kuchni stał się przyjemnością a samo jedzenie rozkoszą.
Dziękuję ÅŒe trafiłem na tę osobę. Miałem epizody korzystania z innych dietetyków, ale od kąd jestem „tu” - nigdy nie zmienię.
♥ polecam
⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎1月8日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Bardzo dziękuję za opinię! Ogromnie mi miło i dziękuję za świetną pracę!

5぀星のうち5の評䟡

Efektywna współpraca i świetny kontakt

Pani Anna Gudan idealnie łączy podejście medyczne z praktycznym. Przez parę lat zmagałem się z zaburzeniem metabolicznym; mimo róŌnych diet i aktywności fizycznej waga stała w miejscu. Od lekarzy słyszałem stałą formułkę: musi Pan mienić dietę i zacząć uprawiać sport... Pani Ania podeszła do tematu bardzo rzetelnie, znalazła przyczynę mojego problemu i udało mi się wrócić na właściwy tor. Dodam teÅŒ, ÅŒe jest świetny kontakt, pełne wsparcie i zrozumienie. RównieÅŒ pani Anna jest teÅŒ sportowcem, więc na własnym doświadczeniu teÅŒ potrafi zrozumieć potrzeby swoich aktywnych pacjentów. W pełni polecam!

2025幎1月8日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Piotr praca z Tobą to czysta przyjemność i zawsze miło spędzony czas! Dziękuję za zaufanie :)

5぀星のうち5の評䟡

Współpracuję z Anną Gudan od ponad pół roku i nie mogę wystarczająco jej polecić! Pani Ania naprawdę poświęca czas, aby zrozumieć potrzeby swoich pacjentów i stworzyć plany ÅŒywieniowe, które są nie tylko skuteczne, ale teÅŒ róŌnorodne i pełne ulubionych produktów i smaków. Jest nie tylko kompetentna, ale takÅŒe empatyczna i zaangaÅŒowana w poprawę zdrowia jej podopiecznych. Widzę pozytywne zmiany, nie tylko w tym, jak się czuję, ale takÅŒe w moim nastawieniu do jedzenia i zdrowia. Szczerze polecam.

2024幎12月30日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Dziękuję za dotychczasową współpracę i zaufanie Pani Ewelino! :)

Dr Gudan godna polecenia

Dr jest bardzo zaangaÅŒowana i kompetentna. Pomogła mi z dolegliwościami jelitowymi, takÅŒe bardzo polecam :)

2024幎9月11日

Dziękuję bardzo :)

100% polecam!

Polecam Panią Anię kaÅŒdemu, kto chce trwale zmienić swoje nawyki ÅŒywieniowe- dieta nie musi być wyrzeczeniem i rezygnacją z ulubionych smaków. Pani Ania uwzględnia w ułoÅŒonym jadłospisie gust kulinarny pacjenta i udowadnia,ÅŒe nawet na diecie nie trzeba rezygnować z tego, co się lubi. Posiłki są róŌnorodne, do tego moÅŒliwość wyboru z wielu propozycji na kaÅŒdy posiłek i wygodna praca z aplikacją. Efekty przychodzą szybko,a ja mam poczucie,ÅŒe jem zdrowo i smacznie i nie grozi mi efekt jojo gdyÅŒ nie jest problemem kontynuacja tak smacznej diety. Dieta jest dostosowana nie tylko pod względem kalorii i makroskładników, ale równieÅŒ uwzględnia indywidualne problemy zdrowotne pacjenta i suplementację. Szczerze polecam kaÅŒdemu, kto chce poprawić swoje zdrowie, a przy okazji zyskać wspaniałą sylwetkę 😊

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Pani Aldono bardzo dziękuję za juÅŒ ponad rok współpracy i zaufanie. Pomimo kilku trudności związanych z kontuzjami, za kaÅŒdym razem staje Pani na wysokości zadania i osiąga Pani zamierzone cele :)

Magdalena Łukasiewicz

Pani Ania to dietetyk przez duÅŒe D. Jej holistyczne podejście i szybkie reakcje, na kaÅŒde zadane pytanie są nieocenione dla tych którzy potrzebują wsparcia w dÄ…ÅŒeniu do zdrowia i dobrej sylwetki. W ciągu miesiąca z jej pomocą pozbyłam się anemii i poczułam duÅŒo lepiej. Aplikacja zarządzana przez Anię to skarbnica pysznych i zdrowych przepisów z której pomocą mam nadzieję w nowym roku osiągnę załoÅŒony cel. Dziękuję ÅŒe jesteś i czynisz tyle dobra❀

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Dziękuję Madziu! Cieszę się, ÅŒe choć trochę mogłam odczarować Ci to odÅŒywianie :) Dziękuję za zaufanie

Recenzja programu 6 miesięcznego

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Anią. Widać bardzo duÅŒe zaangaÅŒowanie i troskę o podopiecznego oraz indywidualne podejście biorące pod uwagę wiele aspektów jak problemy zdrowotne, tryb ÅŒycia oraz aktywność fizyczna. Mimo na pierwszy rzut oka restrykcyjnej diety, jest ona bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Jak tylko pojawiają się jakieś problemy czy pogorszenie samopoczucia, pani Ania od razu reaguje wprowadzając odpowiednie zmiany. Zdecydowanie polecam współpracę.

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Dziękuję Pani Kasiu i mam nadzieję, ÅŒe wspólnie dojdziemy do przyczyny problemów :)

Great comfortable collaboration

I’ve been working with Anna for almost a year now.
I came to her to ask help with loosing weight and fix health issues. We achieved crazy results in this time! I’ve never felt so good in my life . Learned a lot about my own body, a lot about healthy nutrition.
Collaboration was always respectful, easy and comfortable.
Each question was always answered in details, Anna is always supportive and cheering. It’s a pleasure to work with you !

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Thank You very much! It is a great pleasure to work with such a disciplined patient! :)

Współpracując z panią Anią

Współpracując z panią Anią, nie poczułam ÅŒe jestem restrykcyjnej diecie z powodów zdrowotnych. Luz, który dostałam na pewno mi pomógł przez ten czas przejść duÅŒo lepiej, a jedzenie teÅŒ było dopasowane do moich preferencji. Konsultacje na czacie teÅŒ bardzo fajna sprawa i zaangaÅŒowanie Pani Ani, dzięki czemu dowiedziałyśmy się co mi dolega. Bardzo polecam

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Pani Magdo cieszę się, ÅŒe po nitce do kłębka udało nam się dojść do źródła Pani dolegliwości i dziękuję za zaufanie!

Wspaniały dietetyk

Polecam z całego serca Panią Anię! Jest bardzo doświadczonym dietetykiem z ogromną wiedzą. Kontakt z Panią Anią jest bardzo szybki, zawsze dostaje odpowiedź na moje pytania. Świetnie dopasowany jadłospis do moich potrzeb, czuję się świetnie!

2024幎12月20日

Anna Gudan Dietetyk からの回答

Bardzo dziękuję! Cieszę się, ÅŒe mogłam pomóc :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。