NÊrvÊr & robusthed - Anne Kristensen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anne er noget helt sÊrligt 🌞 og hun har vÊret den stÞrste grund til, at jeg havde en graviditet, der var til at holde ud, i stedet for en graviditet, der var ÞdelÊggende. Jeg dÞjede med ekstr... もっず芋る

Kan kun anbefale Anne! Meget dygtig jordemoder, som er virkelig nÊrvÊrende, giver ro og tryghed i ens graviditet og som man kan Ã¥bne helt op for. Hos Anne har jeg bÃ¥de fÃ¥et gravidmassage og vÊret til... もっず芋る

Anne er bare helt fantastisk! Vi har haft Anne som jordemoder i min fÞrste graviditet bÃ¥de i konsultation og var heldige at have hende med til fÞdslen ogsÃ¥. Nu har vi fÃ¥et et barn mere og denne... もっず芋る

Anne er det mest omsorgsfulde og kÊrlige menneske, der virkelig tager hÃ¥nd om sine kunder. Man kan mÊrke, hun Þnsker en det bedste, og vil gÃ¥ rigtig langt for at opfylde kundernes behov og hjÊlpe med... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Mindfulness

Jeg deltog i på Annes mindfulnesshold - og hold nu op, hvor var det givende. Den dag i dag benytter jeg dagligt elementer og Þvelser fra undervisningen.
Anne er desuden en megadygtig og erfaren jordemoder.
Mine varmeste anbefalinger!

2024幎8月13日

Tak for at gÞre en svÊr tid lidt nemmere ❀

Den stÞrste hjÊlp i en svÊr tid 🙏🏻 hvor Anne virkelig gav sig tid til at lytte og give gode rÃ¥d. Anne er sÃ¥ hjertevarm og omsorgsfuld - man fÞler sig sÃ¥ tryg i hendes hÊnder ❀

Desuden har Anne skabt et fantastisk sted i hende gravid- og barselscafe - et sted hvor man kan komme med sin baby og mÞde andre nybagte forÊldre i samme situation. Jeg var sÃ¥ heldig at mÞde en mor i helt samme situation som mig og det giver bare en ro og fÞles rart at vide man ikke er alene i de svÊre situationer det kan opstÃ¥ med sÃ¥dan en lille stÞrrelse 🙏🏻 jeg vil til hver en tid anbefale Anne ❀
Tak for at gÞre en svÊr tid lidt nemmere ❀

2024幎2月9日
自発的なレビュヌ

Meget meget dygtig og omsorgsfuld jordemoder

Kan kun anbefale Anne! Meget dygtig jordemoder, som er virkelig nÊrvÊrende, giver ro og tryghed i ens graviditet og som man kan åbne helt op for. Hos Anne har jeg både fået gravidmassage og vÊret til fÞdselsforberedelse. Hun er altid behjÊlpelig, og hurtig om at svare, hvis man sender en besked eller spÞrgsmål i hendes retning. Man kan mÊrke, at hun både har massere af erfaring i hendes erhverv, men også store sociale kompetencer. Her fÞler man sig set, hÞrt og forstået❀

2023幎11月23日

Anne er tryghed❀

Jeg har vÊret ved tre forlÞb hos Anne og det er 5🌟 Hver gang!
1. Gang var til Motion med mave på
2. Gang til Ammeforberedelse
3. Gang til Ammevejledning efter fÞdsel.
Og også barselscafe, som bare var hyggeligt

BÃ¥de det Anne ga’ inden og efter, har givet sÃ¥ meget tryghed og information, isÊr som 1. Gangs forÊldre. Jeg har ikke haft de store problemer med amning pga. Annes hjÊlp - Jeg ammer stadig 1-2 gange i dÞgnet og nyder det, selv her lidt over 1Ã¥r efter.

SÃ¥ tusind tak for det du har givet os!
Alle burde ha’ en Anne, inden og efter fÞdsel❀

2023幎10月12日

SÞdeste jordemoder Anne

SÞdeste jordemoder Anne. Vil til enhver tid anbefale hende til alle! Anne er alt det man mangler i sin graviditet, efter fÞdsel og i sin barsel ❀ Annes barselscafe er sÃ¥ hyggeligt et sted at komme! Man mÞder andre mÞdre og babyer, fÃ¥r rÃ¥d og vejledning og bliver mÞdt i sit moderskab 🥰

Anne husker også far

Jeg har sammen med min kone vÊret utrolig glad for at have brugt Anne i forbindelse med vores 2 bÞrn. Vi var med til et hold af fÞdeklar under den fÞrste graviditet. Det er svÊrt som mand at vide hvad man går ind til, og hvad man kan hjÊlpe med, men Anne var utrolig god til at fortÊlle og vise hvor vigtig far også er ved en fÞdsel. Jeg fÞlte mig helt tryg og virkelig godt klÊdt på til den store dag. Anne har altid vÊret god til også at spÞrge ind til mig som far, de gange vi har vÊret sammen har hun altid mindet os på at vi jo er 2 der skal vÊre forÊldre. Jeg glÊder mig til at komme i hendes baby café med vores datter når jeg skal på barsel.

自発的なレビュヌ

Har deltaget på flere af Anne og

Har deltaget pÃ¥ flere af Anne og Ann-Sophies “motion med mave”- hold gennem begge mine graviditeter, og kan varmt anbefale det til andre gravide. Jeg fik god viden om den gravidekrop og hvordan trÊning kan give en god graviditet. Jeg var rigtig glad for at deltage pÃ¥ holdene. Anne gav rigtig god vejledning omkring fÞdslen og vi fik nogle gode snakke pÃ¥ holdet om, hvad der fyldte for os i graviditeten. Ville ikke have vÊret det foruden.

自発的なレビュヌ

NÊrvÊrende, faglig dygtig, lyttende og omsorgsfuld.

Jeg mÞdte Anne fÞrste gang i min fÞrste graviditet og fra fÞrste mÞde, var jeg tryg ved Anne. Jeg var meget nervÞs for fÞdslen, men efter og have vÊret til hendes FÞdeklar, så blev jeg mere spÊndt end nervÞs. Vi fik en masse brugbart viden som vi brugte både inden og under fÞdslen.
SÃ¥ har jeg haft Anne hjemme til konsultation to gange i min 2. Graviditet. FÞrste besÞg for, at hun kunne lytte og mÊrke pÃ¥ baby og vi kunne fÃ¥ en god snak om alt det der fyldte. Ved sidste besÞg, fik jeg gravidmassage og akupunktur i slutningen af min graviditet. Derudover sÃ¥ har jeg vÊret en flittig gÊst i hende gravid og babycafe med begge mine bÞrn 🥰
Anne er nÊrvÊrende, omsorgsfuld, fagligt dygtig og bare en rigtig dejlig person. Jeg vil til enhver tid anbefale Anne og det hun stÃ¥r for til alle pÃ¥ min vej 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。